jennyjon - vår vrå av världen

Alla inlägg under juli 2012

Av Jenny och Jon Sjöberg - 25 juli 2012 08:15

Vi registrerade bloggen jennyjon den 25 juli 2010 kl.15:52 och firar alltså två år som bloggare idag. Tanken med bloggen var först att öka våra chanser i tävlingar, men ganska snart utvecklades den till något mer.

Vi har släkt och vänner i hela vårt avlånga land och även utomlands som i och med bloggen lättare kan följa med i vår vardag. Vi har så många härliga bloggläsare som följer oss - många sedan väldigt lång tid tillbaka. Det är så roligt att läsa era kommentarer och det är verkligen uppskattat att ni fortsätter att hänga med oss. Ni gör bloggandet ännu skojigare!

Vi försöker att hålla blogginnehållet så varierat som möjligt även om det blivit mycket bebis på sistone... Och så kommer det förhoppningsvis att bli i framtiden också - livet som småbarnsföräldrar väntar ju, med inslag av hus som ska renoveras och inredas. Nalle ska fortsätta att få ta sin plats och livet ska lunka på med allt vad det innebär.


Stort tack till er som följer oss och vi hoppas att ni står ut med oss ett tag till!

Kramar till er. :)


Det har blivit några olika toppbilder genom åren...

Av Jenny och Jon Sjöberg - 24 juli 2012 17:48

Och vi tackar Johan för dagens citat:


"Helvete, vad gravid du är!"


Men seså, det kunde ju varit värre. Han kunde ju bytt ut ordet gravid mot smällfet.

Även om vi ändå vet att det var det som han menade...

Av Jenny och Jon Sjöberg - 24 juli 2012 16:45


Idag har vi fått en rolig och annorlunda överraskning: ett vårdträd!

Det var verkligen en trevlig present som vi fått från våra bekanta, Eva och Leif, uppe i de norrbottniska hemtrakterna. Nu ska vi leta reda på ett passande träd att köpa för presentpengen och plantera i nya trädgården till "lillSjöberg". Det är inte alla bebisar som får ett eget träd.

Och vi, vi kommer att få se båda två växa upp. Det ska bli spännande!

I trädgården finns det gott om bärbuskar, men också några fruktträd. Och vi gillar grönt som man kan ha nytta av så det lutar åt att plantera ett fruktträd med röda plommon.


   Vi tackar så jättemycket för den fina presenten!   

Av Jenny och Jon Sjöberg - 24 juli 2012 16:30

Ja, det har väl knappast undgått någon nu att det är mycket väntetid hos oss. Och det är tråkigt, igår var den mest långtråkiga dagen hittills. Jon föreslog att jag skulle följa med honom till jobbet och jag tänkte att det kanske vore något för att fördriva lite tid.

Det är ganska lugnt på Jons jobb just nu för de flesta har semester och Jon la sin semester sent för att bebisen ska komma någon gång mitt i den. Så var tanken i alla fall... Men det är ännu några veckor dit.


Förmiddagsfika på Soldathemmet.


En av de som jobbar på Jons arbetslplats nu är Peter så jag följde med honom och Jon till Soldathemmet för att fika. För det är något de gör ibland och det blev första fikan där för mig - och jag kan tänka mig ett återbesök.

Jon jobbade på och jag fördrev tiden så gott det gick men framåt eftermiddagen slumrade jag till lite i vilorummet. Hård arbetsdag...

Men imorgon verkar det som om det ska bli riktigt varmt väder så då stannar jag nog hemma med Nalle och försöker kyla ner oss efter bästa förmåga. /Jenny 

Av Jenny och Jon Sjöberg - 24 juli 2012 08:30

Dagen igår gick så långsamt och var riktigt tråkig. Så tråkig att jag bestämde mig för att följa med Jon till jobbet och titta på när han jobbar idag. Efter denna dagen kanske jag kommer på andra tankar och inser att det inte är så trist att vara hemma...  och vänta och vänta.

Om inte annat får jag ju öva mig på att mobilblogga, om surfa nu är något som man får göra på förlossningen/BB sen. Tyvärr kan jag inte lägga in några bilder... /Jenny

Av Jenny och Jon Sjöberg - 23 juli 2012 20:17

Ikväll blev det chokladbollar... färgglada sådana. :)

Av Jenny och Jon Sjöberg - 23 juli 2012 20:00

Under en kort tid har vi varit med i Kombilotteriet och under denna korta tid hann det bli två vinster. Första gången valde vi en extra lott i dragningarna och nu senast valde vi de här fina glasen från Sagaform.

Vi hade gärna fortsatt vara med men "onödiga" utgifter får vänta tills vi har mer koll på vår ekonomi lite längre fram i tiden.

Av Jenny och Jon Sjöberg - 23 juli 2012 08:15


Okej, nu drar mycket igång. Den här veckan är en av de mer fullspäckade som vi haft på länge. Det är mycket som ska ordnas. Många småsaker men sådant tar också tid.

Vi ska kolla TV-erbjudande från Boxer, erbjudanden från Jysk, kolla så lägenheten verkligen är uppsagd, ringa om amningskudden vi bokat, fästingskydda Nalle, fira bloggens 2-årsdag, tvätta, uppdatera logens hemsida, MVC-besök med ännu en ny barnmorska i dessa semestertider, handla och tanka så fort det blir löning för nu är det tomt överallt, en sväng till Skövde för att handla lite smått och gott och för att beställa några möbler, till Lidköping för att gå på Diggiloo och förhoppningsvis köpa amningskudden och säkert var det något mer som vi hoppas att vi ska komma på innan det är försent.


Presentation


Det är vi som är Jenny och Jon, ett gift par som bor i en villa i Tibro tillsammans med våra fyra barn: Ian 7 år, Isa 5 år, Loe 3 år och Lin 2 år. Följ oss i vår vardag!

Kontakt: jenjonsjoberg@hotmail.com

Vi finns på Youtube

jennyjontube

 

 

Besökare just nu...


Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Juli 2012 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se