jennyjon - vår vrå av världen

Alla inlägg under februari 2017

Av Jenny och Jon Sjöberg - 8 februari 2017 09:32

Efter lämning på förskolan gick jag vidare med Isa och Loe och köpte bröd för att mata ankorna. Vi resonerade oss fram till att Hönökaka var något som fåglar skulle gilla. Och några frusna hungriga ankor lyckades vi nog göra lite mindre hungriga. /Jenny

 


Allmänt · Ian · Isa · Loe
Av Jenny och Jon Sjöberg - 7 februari 2017 20:18

Den färgglada beställningen från Happypride.se anlände idag och den innehöll såväl ett armband som två par strumpor. Men huvudanledningen till ordern var en ny regnbågsflagga till lekstugan då den gamla är både solblekt och nästan helt sönderblåst.   

         


Av Jenny och Jon Sjöberg - 7 februari 2017 20:16

Det blev premiäranvändning av plättlaggen i eftermiddag och visst krävdes det lite teknik och koll på alla plättarna. Men goda blev de!


Av Jenny och Jon Sjöberg - 7 februari 2017 19:48

En av de heta trenderna just nu är marmor. Och marmor verkar komma som utseende på allt möjligt framöver och här börjar vi med att ge bloggen en marmor-header.


Av Jenny och Jon Sjöberg - 7 februari 2017 11:00


Det blev ju lite utdelning i julkalendertävlingarna och den här fina tröjan vann jag i en tävling. Underbart charmigt tyg och Loe passade så bra i kuvertvikningen i halsen! /Jenny

Loe

+-0

Av Jenny och Jon Sjöberg - 6 februari 2017 11:13

Förra veckan bestod av en hel del sjukdomar och det blev inte tal om något motionerande alls. Orkades inte med och istället blev det kanske en del tröstätande... Det var ju så tråkigt att bli så där ofrivilligt isolerade.

När det idag var dags för invägning hade jag väl inga större förhoppningar. Så jag får helt enkelt vara nöjd med att det blev +-0 från förra måndagen. Fortsatt -24,5 kg totalt men förkylningen med bland annat halsont sitter fortfarande kvar och kommer väl att störa ut den här veckans "äta mindre, röra mig mer"-plan.

Idag är Ian i alla fall på förskolan och Loe och Isa är bara lite snoriga. Men det här, vad det nu var, drabbade ju oss alla. Otroligt segt! Och mitt i allt så fick Loe ett par tänder också. Redan uppe i åtta stycken.

Jag, Isa och Loe var en sväng på Familjecentralen på förmiddagen, snart är det dags att hämta Ian, om barnen verkar pigga blir det Familjegympa och ute har det faktiskt snöat hela dagen och det är minusgrader så det ligger ett litet täcke. Hoppas att den är kvar till nästa vecka och sportlovet för det gör nog många glada! /Jenny


 

Presentation


Det är vi som är Jenny och Jon, ett gift par som bor i en villa i Tibro tillsammans med våra fyra barn: Ian 7 år, Isa 5 år, Loe 4 år och Lin 2 år. Följ oss i vår vardag!

Kontakt: jenjonsjoberg@hotmail.com

Vi har bloggat i 10 år!

   

     I år firar  jennyjon 10 år.   
                   
Under snart ett decennium har vi hållit liv i den här bloggen och minst ett blogginlägg per dag har vi publicerat. Och fler ska det bli!

Vi finns på Youtube!

 

          Följ oss på Youtube:
               jennyjontube

 

       

 

 

Besökare just nu...


Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28
<<< Februari 2017 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se