jennyjon - vår vrå av världen

Alla inlägg under februari 2017

Av Jenny och Jon Sjöberg - 5 februari 2017 18:00

Ja, så löd beskrivning på en av de gottigheter som jag hade välja på som vinst från Macacos. Jag valde caj. Det verkade himla skoj och smaken skulle påminna om passionsfrukt och mango. Lät ju väldigt fräscht!

En låda med frysta förpackningar levererades och vi testade på det första och kanske lättaste som tipsades om: att bara mixa med mjölk. Nu var det dock lite svårt att få sambafeeling av provsmakningen. Gick bättre när jag streamade Rio häromdagen. Men jag ska ge detta fler chanser - självklart. Jag glömde ju dessutom helt av att smaka den rena produkten så det återstår också.

Caj används ofta som återhämtning efter karnevalen och min motivering för vinst bestod av något i stil med att med tre småbarn är det karneval varje dag så självklart behövs det återhämtning.
Sedan känns det ju ganska häftigt att få testa superfrukter som blivit frysta direkt efter att de plockats i det vilda i Amazonskogen i Brasilien! Och många, många plus för det vårdande arbetet som företaget Macacos utför där de till exempel bidrar till att bevara regnskogen i Amazona. Det genom att hjälpa befolkningen där och arbetar bland annat med ambulansbåtar på floderna i skogen för att nå ut till människorna.
I sortimentet finns också aca och graviola. /Jenny


Av Jenny och Jon Sjöberg - 4 februari 2017 19:56

Nu köööör vi!!!

Av Jenny och Jon Sjöberg - 4 februari 2017 18:25

Efter sjuk- och hemmaveckan behövde vi komma oss ut lite för luft och andra intryck. Vi kvävde en del av isoleringen men helt friskt är det väl ändå inte överallt här.

Allmänt · Ian · Isa · Loe
Av Jenny och Jon Sjöberg - 3 februari 2017 19:57

Fredag och Jon ramlar för omväxlingsskull hem med både jättefina blommor och specialbeställda prinsessemlor. Givetvis uppskattat!

Jag har länge jagat efter just dessa semlor då jag varit nyfiken på att testa eftersom "vanliga" semlan inte faller mig i smaken alls. Men tyvärr seglar inte den här upp i någon topp heller, men alltid gott med marsipan.

Och innan jag hunnit testa den här varianten så har jag fått nys om både croissantsemlan och chokladdoppade semlan - så vi får väl se vad Jon ramlar in med nästa fredag. ;) /Jenny
Av Jenny och Jon Sjöberg - 3 februari 2017 13:33

Under den här veckan har det verkligen varit rena rama sjukstugan här. Ingen av oss har kommit undan och segt har det varit. Feber, värk i kroppen, ont i bihålor, ont i hals, kontakt med 1177, ont i öron, snorigt, kontakt med BVC, täppt, apoteksbesök... Men ingen magsjuka i alla fall. Helgen startades därför upp med lite väförtjänt och välbehövlig kuckelimuckmedicin. Innan helgen är slut hoppas jag att samtliga är helt friska. Vi brukar ju sällan vara sjuka och verkligen inte så här länge. Så vi klarade av vabruari lite i förskott kan man säga, för det räcker så här./Jenny


Av Jenny och Jon Sjöberg - 2 februari 2017 19:15

Ibland ramlar det lite ordentlig vardagslyx över en och mig hände det då jag vann en Limited Edition Julbox från Glossybox i en av julens tävlingar. Oj, så glad jag blev! Jag hade ju hört talas om boxarna men aldrig testat någon - och nu har jag testat allt innehåll i den som jag fick hemskickad.Flera fullsizeprodukter som alla var helt nya för mig har jag provat. Ciat London geology top coat, Figs & Rouges Avanc + Invisible pores detox serum, tre Belle Lip twist pencil, Babor ampoule concentrates, Skin & Co Roma Trufffle therapy cleansing oil, Absolute New York Icon eyeshadow palette och ett magasin med beskrivningar av produkterna och tips var innehållet i boxen.

Nu har jag nyss börjat använda produkterna och kan inte lämna något omdöme hur resultatet blir efter långsiktig användning. Men gellacket verkar ge naglarna ett starkt och glansigt övre lager, läppennans ton föll mig inte riktigt i smaken men den var smidig att applicera och läpparna såg krämiga ut, serumet som ska motverka porer hoppas jag verkligen fungerar och även om det står att det bara ska användas på T-zonen så vill jag i så fall testa fler användningsområden, glasampullerna med Babors lyxiga hudvård med mer koncentrerat innehåll var lite läskiga att bryta upp men kändes väldigt fräscha och doftade ljuvligt och att använda italiensk tryffelolja som ansiktsrengöring var en upplevelse i sig och kändes inte alls uttorkande som andra produkter kan göra och ska även kunna ta bort vattenfast makeup och den tjusiga paletten med ögonskugga, något som jag knappt aldrig använder, var väldigt rolig och att kunna leka lite med färgerna. Och ungefär här dök en nyfiken Isa upp och ville också vara med, så vi fick en liten tjejig stund. Och ja, mitt intryck av Glossybox är mycket positivt. /Jenny


Presentation


Det är vi som är Jenny och Jon, ett gift par som bor i en villa i Tibro tillsammans med våra fyra barn: Ian 7 år, Isa 5 år, Loe 4 år och Lin 2 år. Följ oss i vår vardag!

Kontakt: jenjonsjoberg@hotmail.com

Vi har bloggat i 10 år!

   

     I år firar  jennyjon 10 år.   
                   
Under snart ett decennium har vi hållit liv i den här bloggen och minst ett blogginlägg per dag har vi publicerat. Och fler ska det bli!

Vi finns på Youtube!

 

          Följ oss på Youtube:
               jennyjontube

 

       

 

 

Besökare just nu...


Kalender

M Ti On To Fr L S
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28
<<< Februari 2017 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik


Skaffa en gratis blogg p www.bloggplatsen.se