jennyjon - vår vrå av världen

Alla inlägg under april 2013

Av Jenny och Jon Sjöberg - 17 april 2013 14:45

... som vi hittade i dagarna på Blocket känns som ett fynd. 150 kr betalade vi för en BabyTravel-påse som var sparsamt använd. Fortsätter det att vara så här varmt kommer vi inte kunna använda den länge till, men det kommer ju en höst... Ian blir så varm och det känns lättare att lufta honom i den här än som tidigare med overall på.


Varm åkpåse så vi slipper overall-krångel...


Åkpåsen, en Brio Shiny, som vi hade till liggdelen får fortsätta att höra ihop med just liggdelen och är nu också arkiverad. Vi måste säga att vi är jättenöjda med vår Brio Go-vagn. Med sittdelen på är den otrolig lättkörd och har flera smarta lösningar. Lite stor är den ju, men när vi behöver ha vagn med i bilen har vi med Lite Way:en istället. En himla smidig vagn det också!

Den skojiga ratten som vi satt på bågen gillar vi också. Roliga ljud och den låter inte alls så högt. Ratten är mycket lätt att flytta mellan vagnarna då den bara sitter fast med kardborre - ett fynd från Ullared!

Av Jenny och Jon Sjöberg - 16 april 2013 19:24

Vi har köpt årets majblomma - en till oss var.

Fina färger och blommorna säljs ju av en mycket bra anledning: 

för barn som behöver extra stöd.

Av Jenny och Jon Sjöberg - 16 april 2013 13:42

Nu har jag testsått lite grann så får vi se om allt fryser sönder eller ej... /Jenny

Av Jenny och Jon Sjöberg - 16 april 2013 09:15

... upplevde vi då och då i vår gamla mikro. Tydliga tecken på att den inte hade lång tid kvar om man säger så. Vi mikrar en hel del, alltfrån mat till nappflaskor så nu valde vi att ligga i framkant och införskaffade en ny. Nästa Samsung-produkt hoppas vi istället är en megaskitstor TV!

Av Jenny och Jon Sjöberg - 15 april 2013 18:15

Utanför Smådjurskliniken i Falköping. Alla ska med in.


Vi har besökt Smådjurskliniken i Falköping vid ett tidigare tillfälle, men det var för runt fem år sedan i samband med att Nalle började halta. Idag var vi tillbaka för att på ett besök hos vår ordinarie veterinär i Karlsborg hade det uppmärksammats att Nalles hjärta slog i otakt. Det ville vi självklart kolla upp vidare men det fanns ingen möjlighet att göra det där. Även om vi inte märkt av något symptom på detta. Kanske för att det inte var så allvarligt ändå.

En EKG-undersökning utfördes och efter den kunde det konstateras att det är orytm på Nalles hjärta - men orytmen är jämn i sig. Lite konstigt kanske, men otakt i takt kan man säga. Inga rusningar, eller dippar. Det var jätteskönt att få det här positiva beskedet! Vi behöver inte gå vidare med det här, så länge allt verkar vara som det ska. De senaste dagarna har han druckit lite mer vatten än vad han brukar, men det kan ju vara något tillfälligt fast det är förstås något vi ska fortsätta hålla under uppsikt.


Litet undersökningsbord för en stor hund som vägde in på 39,7 kilo,

men där låg Nalle så snällt så medan EKG-maskinen samlade in de nödvändiga uppgifterna.

Av Jenny och Jon Sjöberg - 15 april 2013 10:30

För så fort de väderförhållandena råder ska lekstugan målas om. Färgen är köpt och bara står och väntar. Rosa fasad med blå knutar ska det bli. Så det så. Kommer att bli en härlig färgklick!

Av Jenny och Jon Sjöberg - 14 april 2013 20:45


Vår älskling! ♥

Ian

Presentation


Det är vi som är Jenny och Jon, ett gift par som bor i en villa i Tibro tillsammans med våra fyra barn: Ian 7 år, Isa 5 år, Loe 3 år och Lin 1 år. Följ oss i vår vardag!

Kontakt: jenjonsjoberg@hotmail.com

Vi finns på Youtube

jennyjontube

 

 

Besökare just nu...


Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< April 2013 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se