jennyjon - vår vrå av världen

Alla inlägg under april 2013

Av Jenny och Jon Sjöberg - 20 april 2013 21:04

Men himlans stort väldans grattis till dig som gör det då! ;) Vi är bara "lite" avundsjuka...

Men behöver du hjälp med att bränna pengar är det bara att höra av dig!

Av Jenny och Jon Sjöberg - 20 april 2013 16:27

... är här och hälsar på sitt lilla barnbarn.

Förra gången var de här till dopet, men det har ju hänt en hel del sedan dess. Framåt, framåt!

Av Jenny och Jon Sjöberg - 19 april 2013 15:30

Säng, säng, säng. Sova, sova, sova.


För en tid sedan köpte vi en ny säng. Vår gamla var väl inte jättegammal, men det var en 160-säng så nu blev det en 180-säng istället. Kontinental dessutom. Med Ian i sängen, lille killen som gillar att sova på tvären, har det blivit ont om plats... Och sedan kunde det lösa sig riktigt bra med förvaringen av den gamla sängen. Den står nu i gästrummet och väntar på Jons föräldrar som ska komma. De vet inte om den här "överraskningen", och har inte klagat på bäddsoffan som de fått sova i tidigare, men vi hoppas att de kommer att sova mycket bättre i den här sängen. Det här blev bara en tillfällig lösning för det är i det här rummet som väggarna ska rivas, heltäckningsmattan ska ut med mera. Ett senare projekt dock...

 

Gästrummet.

Av Jenny och Jon Sjöberg - 19 april 2013 10:39

Igår försvann vår fasta telefon så jag ringde Telia och felanmälde. Felet "ingår i ett större fel i nätet. Åtgärdstiden kan bli något längre"stod det i sms:et jag fick tillbaka. Längre än vad?!

Senare på kvällen när jag märkte att även bredbandet började krångla ringde jag igen och någon gång under dagen den 22 april ska det vara lagat.

Utan fast telefon kan vi ju klara oss, vi har ju mobiler som tydligen inte verkar vara påverkade - men internet! Jag måste kunna surfa problemfritt.

Nåja, räkningarna är ju signerade och det är väl det viktigaste och till och från fungerar det. Och det är ju inte så att det inte finns annat att göra här precis. /Jenny

Av Jenny och Jon Sjöberg - 18 april 2013 13:00

... så det torkade upp riktigt bra i trädgården, och under eftermiddagspromenaden såg jag sopmaskinen snygga till gatorna från grus och annan skit medan Glassbilen brände av sin skojiga trudelutt. Men det var igår det... /Jenny

Av Jenny och Jon Sjöberg - 18 april 2013 12:55

Jag och Ian var till Familjecentralen igår för lek och sång, och idag tog vi kyrkan för lek, sång och vårblommepyssel. Jon fortsätter att jobba mer än vanligt den här veckan också och jag fortsätter sköta så mycket jag kan av resten: barn, hund, tvätt, städ, pelletspåfyllning och så vidare. Men jag ser verkligen fram emot när det lugnar ner sig lite... eller mot när tillfälle ges att ta en dusch. ;) /Jenny

Av Jenny och Jon Sjöberg - 17 april 2013 15:15

Vi har fått testa ett par Tassa-mockasiner och gillar den här strumpskon massor. Snygg, men ändå enkel och jättesmidig att ta på! I andra skor har det varit svårt att få ner Ians häl, men här var det inga problem alls.

Sulan av naturgummi är mjuk men ändå stadig och mycket greppvänlig så det gick aningen fortare fram för Ian i gåstolen när han hade mockasinerna på. ;)

Tassa är en svensk uppfinning och är toppen för små som ska ska börja gå, och även lite innan och efter också förstås. De är rekommenderade från 10 månader upp till 4 år så Ians är lite stora ännu. Han har storlek 19, men det gick bra att testa dem ändå.

Det kanske smartaste med de här skorna är att de går att köra i tvättmaskinen. Eller är det smartaste med dem att de är supersmidiga att ta med sig överallt då de inte tar någon plats alls? Eller att de går att använda på så många olika underlag?

Det smarta är nog helt enkelt att Tassa-mockasinerna är väldigt smarta och allteftersom Ians fötter växer kan vi mycket väl tänka oss att skaffa strumpskor i större storlekar.


- Vad är det här? En strumpsko? En skostrumpa? Hmm.


- Jag är skeptisk... ;)


- Nåt man kan äta kanske...? Jag provsmakar. :)


- Wow! Det är ju Tassa-mockasiner! Jippi!


Stort TACK till Tassa för att vi fick chansen att vara testpiloter!

Av Jenny och Jon Sjöberg - 17 april 2013 15:00

Nalle vill ju gärna vara där vi är. Han är ju rätt sällskapssjuk, gullevovven! Och nu har han räknat ut att om han ligger med huvudet precis under Ians matstol är han fredad från vad som nu trillar ner... Typ klossar och annat.


Incoming!!!

Presentation


Vi är Jenny och Jon, ett gift par som bor i en villa i Tibro tillsammans med våra fyra barn: Ian född i september 2012, Isa född i juni 2014, Loe född i mars 2016 och Lin född i januari 2018.

Kontakt: jenjonsjoberg@hotmail.com

Besökare just nu...


Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< April 2013 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se