jennyjon - vår vrå av världen - gravida fyrbarnsföräldrar

Alla inlägg under april 2013

Av Jenny och Jon Sjöberg - 8 april 2013 13:30

Förra gången som vi gjorde macarons så skållade vi faktiskt till och med mandlarna själva. Denna gången var det andra bullar för på ICA hittade vi en snabbvariant som lät spännande. Tid är ju också pengar... Det här var ett mycket smidigt, snabbt och enkelt sätt att få till de goda kakorna på. Fyllningen var faktiskt jättegod! Vi valde förpackningen med chokladsmak men vi blev inte alls avskräckta från att testa den med citron också någon gång.


Av Jenny och Jon Sjöberg - 7 april 2013 10:44

För en tid sedan köpte vi en vara från Trademax. Varan var nedsatt och vi tyckte att det var ett bra pris så vi slog till, för vi visste ju inte hur länge varan skulle finnas i lager eller hur länge erbjudandet skulle gälla.

Men... nu är det tydligen så att Trademax har dagspriser - och idag, bara två och en halv vecka senare, är varan nedsatt ytterligare. Och för oss är 1300 kr ganska mycket så det känns väldigt surt!

Att först ha rea på en vara för att locka kunder och sedan bara en kort tid senare ha rea på rean känns lite oseriöst - och någon kompensation var det inte att tala om. Vi får helt enkelt skylla oss själva, men det här kanske kan ses som en liten varning om man ska handla från dem. Vänta lite så kanske du kan få varan gratis!

Av Jenny och Jon Sjöberg - 7 april 2013 10:40


När Ian sover i vår säng hamnar han på något vänster oftast på tvären. Tänk att någon som är så liten kan ta upp så mycket plats, och sparka så hårt... /Jenny

Ian
Av Jenny och Jon Sjöberg - 6 april 2013 19:25

Först var vi glada. Men sen blev vi ledsna.


Skit också! Inget finalspel.

Ian
Av Jenny och Jon Sjöberg - 6 april 2013 14:00

... riktigt som vi tänkt. Nalles besök hos veterinären skulle vara över snabbt, en spruta bara och så skulle det vara klart. Så blev det ju tyvärr inte. Nästa måndag ska vi med honom till en veterinärmottagning för att förhoppningsvis få besked om vad orytmen bottnar i.

Vi har inte märkt något annorlunda med Nalle på sistone. Han har varit som vanligt. Givetvis är han inte lika pigg som han var för några år sedan, men det är ju inte så konstigt. Så kanske är inte det här något allvarligt ändå.

Vi fick rådet att fortsätta som vanligt tills vi vet och som vanligt för oss är att ibland åka ut i skogen, så det gjorde vi på förmiddagen idag. Där trivs ju Nalle så bra!Ian var också med och fick lite skogsluft men han sov under större delen av tiden så Jon bar runt på honom. De var så söta tillsammans! /Jenny


Ian · Nalle
Av Jenny och Jon Sjöberg - 5 april 2013 17:30

Idag var ett rutinbesök inbokat, Nalle skulle ju "bara" få sin prostataspruta för han har förstorad prostata. Men veterinären lyssnade på hans hjärta och hörde att det slog i otakt. Nu är ett nytt veterinärbesök inplanerat där man kan kolla upp oregelbundenheten med ultraljud och ta EKG. Nalle är ju ingen ungdom, men det här var inte kopplat till hans höga ålder och eventuellt finns det medicin, men vi vet ju inte så mycket än. Det är snart ingen kroppsdel som Nalle inte haft/har problem med... Vi är ändå glada så länge det finns botemedel. Älskade fina Nalle. ♥ 


Vårt hjärta har problem med sitt...

Av Jenny och Jon Sjöberg - 5 april 2013 17:15

Gullungar!


Vilka godingar de är de små! Så söta och vilka framsteg de gör mellan gångerna som vi ses. De ålar, kryper, får tänder... Det är så jättekul att se utvecklingen, se våra småttingar växa och bli större och större. 

För snart ett år sedan träffades vi förväntasfulla mammor för första gången på uppstarten av föräldraträffarna. Då hade vi stora magar, min är ju kvar fortfarande i och för sig, men nu har vi alla fått varsin liten ängel. Sex härliga mammor och sex underbara bebisar.

Idag träffades vi hos mig och Ian och vi bjöd på fika och lek, det blev prat om lite av varje. Mycket barnprat blev det förstås. /Jenny

Ian
Av Jenny och Jon Sjöberg - 4 april 2013 21:17


Det är inte perfekt men inte fy skam heller. Ett andra lager färg blev målat på källargolvet och mattor är utlagda på det kalla golvet för att skydda fossingarna lite grann från kyla så länge.

Det är ju en hel del som återstår alltså, men så här får det se ut för ett tag framöver nu.

Här har det rullat på rätt bra hela dagen men nu börjar vi runda av. Imorgon ska Nalle till veterinären och få sin halvårs-p-spruta så han följer med Jon till jobbet. Jag och Ian har bjudit in mammor och bebisar från vår grupp på fika. Det ska bli skoj! Det händer ju så mycket med de små nu. /Jenny

Presentation


Det är vi som är Jenny och Jon, ett gift par som bor i Tibro tillsammans med våra fem barn: Ian 8 år, Isa 6 år, Loe 5 år, Lin 3 år och Sia född 30 april 2021.
Följ oss i vår vardag!

Kontakt: jenjonsjoberg@hotmail.com

Vi har bloggat i över 10 år!

Den 25 juli 2010 startade vi jennyjon-bloggen. I över ett decennium har vi hållit liv i den här bloggen. Minst ett blogginlägg per dag har vi publicerat. Och fler ska det bli!

Vi finns på Youtube!

 

          Följ oss på Youtube:
               jennyjontube

 

       

 

 

Besökare just nu...


Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< April 2013 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se