jennyjon - vår vrå av världen - gravida fyrbarnsföräldrar

Alla inlägg under april 2013

Av Jenny och Jon Sjöberg - 14 april 2013 20:36

Vi hade tänkt baka en massa saker idag, men varken tid, burkar eller frysplats räckte till. Men lite sött och gott blev det. Inget avancerat alls, men två långpannor med chokladkaka, några blåbärsgrottor, macarons och chokladmuffins kan nog smaka på fikastunder framöver.

  

  

Av Jenny och Jon Sjöberg - 13 april 2013 14:00

På biblioteket i Tibro anordnades en såpbubbledag och hade Ian varit större hade han fått ut ännu mer av arrangemanget än att bara titta storögt på de regnbågsfärgade bubblorna som dansade i vinden.

Först var det en liten sagostund och boken "En hel hink lycka"  lästes av barnbibliotekarien, och bokens illustratör var också med.

Efter bokläsningen var det dags för barnen att tillverka egna såpbubbleverktyg för att sedan skapa giganstiska bubblor. Jag var ganska sugen på att göra en bubbelpinne också, men besinnade mig och tänkte på mitt bubbelsvärd som jag köpte i Ullared. ;) Såpbubblor är vackra att titta på, det är billigt och sedan himla skoj också - både att blåsa dem och göra sönder dem! /Jenny

  


Av Jenny och Jon Sjöberg - 13 april 2013 13:45

Vi har fått glädjen att få testa ett par Tassa-mockasiner på Ian.

Återkommer med en utvärdering, och den kommer att bli väldigt positiv. ;) Tack till Tassa!

Av Jenny och Jon Sjöberg - 12 april 2013 10:00

Vi har testat flertalet paneler och försökt tjäna ihop poäng på diverse olika klicksajter. En del är ju krångligare än krångligast - och tiden det tar att försöka få ihop poängen känns som ett otroligt slöseri med tid.

Och eftersom vi testat flera olika vet vi vilka som fungerar bäst för oss, som är smidigast och som dessutom är lätta att få kontakt med om man har någon fundering. Vår favoritpanel heter Triaba

Triaba Panel hanterar betalda online-undersökningar och dessutom arrangeras det flertalet tävlingar. Vi använder våra poäng till Superpresentkort. Vi planerar att köpa en ny mikrovågsugn för den senaste vinsten. Vinsten kommer inte att täcka hela utgiften men nästan gratis är också toppen!

Hos Triaba fyller du i dina uppgifter och utifrån din profil får du undersökningar skickade till dig via mejl. Ett smidigt sätt att besvara frågor om allt mellan himmel och jord. Du kan själv välja hur många undersökningar du är intresserad av att delta i per månad. Vi rekommenderar Triaba. Om du tycker att det här låter intressant och är något som du också vill ta del av kan du läsa mer om deras betalda undersökningar på hemsidan.

Av Jenny och Jon Sjöberg - 12 april 2013 10:00

Den 26 maj får jag äntligen fira min första Mors dag som mamma. Det känns faktiskt ganska speciellt. Kanske något som borde uppmärksammas med något speciellt...?

 

Bling it har just nu en stor Mors dags-avdelning med smycken och accessoarer för just denna dag. Där finns bland allt fint ett jättefint halsband, ett snyggt smycke i stål, som jag tyckte mycket om. På den ena sidan står det "Mamma" och på den andra "Älskad". C Stockholm - halsband mamma strass heter det och ser ut så här:

I mamma-kategorin finns också armband, doftljus, lotions, handkrämer, väskor och annat fint som säkert kan göra flera mammor glada. Eller vad sägs om Maria Montazamis champagneglas?

Just nu pågår det också en STOR lagerrensning där det nästan slumpas bort otroligt vackra smycken och accessoarer till riktiga fyndpriser. In och hjälp till - och gör ett riktigt klipp! ;)

Av Jenny och Jon Sjöberg - 11 april 2013 16:45

... när en familj som har bott 15 år i Sverige fått beslut om utvisning av Migrationsverket. Barnen är födda i Sverige och vet inte om något annat. Nu kan de och föräldrarna komma att utvisas med omedelbar verkan. Helt obegripligt att det kunnat bli så här. (Mer finns att läsa här: http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=97&artikel=5501822.)

Presentation


Det är vi som är Jenny och Jon, ett gift par som bor i Tibro tillsammans med våra fem barn: Ian 8 år, Isa 6 år, Loe 5 år, Lin 3 år och Sia född 30 april 2021.
Följ oss i vår vardag!

Kontakt: jenjonsjoberg@hotmail.com

Vi har bloggat i över 10 år!

Den 25 juli 2010 startade vi jennyjon-bloggen. I över ett decennium har vi hållit liv i den här bloggen. Minst ett blogginlägg per dag har vi publicerat. Och fler ska det bli!

Vi finns på Youtube!

 

          Följ oss på Youtube:
               jennyjontube

 

       

 

 

Besökare just nu...


Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< April 2013 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se