jennyjon - vår vrå av världen

Alla inlägg under augusti 2012

Av Jenny och Jon Sjöberg - 21 augusti 2012 21:50


Ett lugnt kvällspass avverkades i huset. Vi satte upp lite grejer, pysslade lite här och plockade lite där. Nu börjar det bli lättare att se hur vi vill ha det. Och det kommer nog att bli fint!

Vi köpte mer färg idag och har planer på att måla om i både hall och tv-rum och måla några fondväggar. Hade först tänkt tapetsera men vi börjar med färg. 

Det skulle givetvis vara skönt att få badrummet färdigt också... dels för att slippa ha hantverkare springande där. Ingen idé att städa när de lämnar allt möjligt efter sig. Och sedan står ju all badrumsinredning och bara väntar.

Väntar gör också sängen och imorgon tar vi nya tag.

Av Jenny och Jon Sjöberg - 21 augusti 2012 16:39

Än så länge har det idag inte blivit något gjort på huset från vår sida, men det är ju inte så farligt. Men däremot verkar det ha stått helt stilla i badrummet också tyvärr. Igår stod rörfirmans bil vid ett hus längre upp på samma gata och idag vid ett av husen längre ner... Hmm.

Vi hamnade i Skövde igen - och det är konstigt vad mycket ett hus behöver. ;) Vi köpte mer färg, en hallmöbel, badrumsbelysning... Och nu gav vi upp att vänta på att Jula ska få in leveransen av nätstängsel och köpte istället 25 meter på Cheapy. Det är inte riktigt samma sort men får duga.

Nu lite vila till teven innan vi återvänder för kvällspass i huset.

Av Jenny och Jon Sjöberg - 21 augusti 2012 09:15

Frågan om dominanta och recessiva anlag kom upp. Min blodgrupp är dominant över Jons och jag är högerhänt och han vänsterhänt osv. Många utav mina anlag är dominanta över Jons och tur är väl det för under samma diskussion var han inte sen att nämna att det finns de som påstår att han är lik Johan Widerfjäll. Regissören Bo Widerfjälls son... /Jenny

Av Jenny och Jon Sjöberg - 20 augusti 2012 21:00

Ikväll blev det ingen vända till huset utan vi stannade hemma och tog det lite lugnare. Vi ligger ju hyfsat till ändå. Och i brist på annat så roade vi oss med att bränna några presentkort som vi hade liggande hos Haléns, Fyndiq och Sovtex. Det blev allt från myggnät till babyskyddet till påslakan till barnvagnen.

Det är konstigt vad mycket den här bebisen behöver... ;) 

Idag valde vi att binda vårt elavtal på ett år. Elen ska ju vara rekordlåg nu och vintern kanske bli kall. Tyvärr blev det här till nackdel för Godel men vi valde i alla fall grön el från en vattenkraftstation som ligger i utkanten av Tibro.

Nu ska vi väl göra som en hel del andra - titta lite på Dallas innan sängdags. Imorgon blir det (barnafödande...?) nog mer saker att ta tag i vad gäller huset. Natti, natti. /Jenny

Av Jenny och Jon Sjöberg - 20 augusti 2012 17:57

Bebisen är nära nu och vi har planterat plommonträdet på en plats som vi hoppas att det ska trivas på.

Tack än en gång, Eva och Leif!

Av Jenny och Jon Sjöberg - 20 augusti 2012 17:45

I trädgården växer amerikanska blåbär som är inhängnade så att inte djur ska kunna komma åt bären. Men vi har en Nalle som inte var sen att nalla...

 

Av Jenny och Jon Sjöberg - 20 augusti 2012 17:35

Så var det arbetsvecka igen och med myrsteg går det framåt med badrumsrenoveringen. Idag var en elektriker förbi och drog el. Han flyttade in strömbrytaren i badrummet, den satt utanför innan och vi tyckte att det var lika bra att ändra det nu när allt ändå är uppbrutet. Han blev tvungen att göra sönder utvändigt för att gå in via hallen. Men hallen ska väl också göras om någon gång... Han drog också ned el genom taket så vi kan sätta upp en armatur.

  

Av Jenny och Jon Sjöberg - 20 augusti 2012 16:50

... kunde barnmorskan bekräfta under dagens besök. Besöket som kanske var det sista innan förlossningen. Allt såg i alla fall bra ut. Bebisens hjärtslag låg på lugna 144, sf-måttet hade ökat med 1 cm till 36 cm och mitt blodtryck var 140/78, något högre men det är vanligt att det stiger ju närmare förlossningen man kommer. När den nu blir...

Barnmorskan såg tydligt på mig hur svullen jag var men sa att det var inte mycket att göra åt, tyvärr. Förutom föda barn då. Och jag gissar ju imorgon bitti klockan fyra så värkarbetet bör väl börja dra igång nu. :) /Jenny

Presentation


Det är vi som är Jenny och Jon, ett gift par som bor i en villa i Tibro tillsammans med våra fyra barn: Ian 7 år, Isa 5 år, Loe 4 år och Lin 2 år. Följ oss i vår vardag!

Kontakt: jenjonsjoberg@hotmail.com

Vi har bloggat i 10 år!

   

     I år firar  jennyjon 10 år.   
                   
Under snart ett decennium har vi hållit liv i den här bloggen och minst ett blogginlägg per dag har vi publicerat. Och fler ska det bli!

Vi finns på Youtube!

 

          Följ oss på Youtube:
               jennyjontube

 

       

 

 

Besökare just nu...


Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Augusti 2012 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se