jennyjon - vår vrå av världen - gravida fyrbarnsföräldrar

Alla inlägg under augusti 2012

Av Jenny och Jon Sjöberg - 29 augusti 2012 06:55

... det är fortfarande ingen bebis på gång... 40+4 nu och inga tecken på att någon förlossning skulle kunna ske idag heller så det lutar åt fotografering för DN istället då (hoppsan!). Sedan är vi förstås nyfikna på hur det ser ut i badrummet i huset idag. Blev det något mer gjort igår tro...? Bebis före badrum eller tvärtom - det är frågan. Det skulle ju inte vara så dumt att kunna flytta in till helgen... Nalle ska fästingskyddas för sista gången i år även om vi knappt märkt av de äckliga små krypen när han varit så mycket vid huset "i stan". Fästingskydd, förlossning, fotografering, fällning i trädgården och frukost står på dagordningen. Eller?

Av Jenny och Jon Sjöberg - 28 augusti 2012 14:00

 

Badrumsbilder för tusende gången...


Vi var förbi huset både före och efter turen till Skövde och det hade hänt saker vid båda besöken. Först var det spacklat och sedan var golvet nytt. Vågar vi hoppas på ett färdigt badrum innan veckan är slut? Kanske inte, det är ju fler inblandade i detta lilla rum... Men vem vet.


 

Spegel på Rusta - just nu 149,25 kr.


I Skövde lämnade vi tillbaka väggfärg som blivit över. Rusta-färgen var drygare än vi trodde! Vi hittade en spegel till hallen, en förvaringslåda för bland annat dynor att ha i uterummet, på Biltema blev nya torkarblad inköpta som säkert fungerar bättre nu när plasten för bladet är borta (!) och vi var in en sväng på Clas Ohlson. Dessutom köpte vi foder till Nalle.

Vi skulle ha gjort något mer men jag blev så där fruktansvärt trött igen så vi for hem och åt mat. Nu blir det nog lite vila. /Jenny

Av Jenny och Jon Sjöberg - 28 augusti 2012 13:52

Den sista januari i år vägde Nalle 40,6 kilo och idag när vi köpte foder till honom passade vi på att väga honom igen. Vågen stannade på 40,2 så han håller sin vikt bra och fortsätter att äta veterinärfodret med god aptit. Men ska verkligen 14 kilo mat behöva kosta 779 kr...? Tydligen.

Av Jenny och Jon Sjöberg - 27 augusti 2012 21:45

Badrum i TV-rummet...


Idag har vi målat klart i TV-rummet så nu är det mycket ljusare och vi la dessutom på ett extra lager färg på fondväggen. Det känns riktigt skönt att ha fått det färdigt. Vi har planer på att måla i hallen också men så länge det springer folk in och ut där går inte det.

Det börjar på att bli mindre och mindre antal saker som vi kan göra nu innan vi flyttar in för gott. Att sätta upp saker på väggarna får vänta tills vi vet hur resten av möblerna ska stå.

På kvällen hann vi också visa ännu en person lägenheten. Hon verkade väldigt angelägen men vi får ser hur det går. Vore ju skönt att bli av med lägenheten som sagt... Eventuellt kunde hon ta den redan i mitten av september och det skulle vi kanske hinna med.

Vi har just slappat vid teven och unnat oss lite gott men nu blir det kvällspromenad med Nalle, dusch och sängen. Och händer det inget i babyväg under natten kanske vi tar Skövde imorgon. Lämna tillbaka lite färg, köpa torkarblad, titta på en spegel med mera står på listan...

Av Jenny och Jon Sjöberg - 27 augusti 2012 20:09

 

Om man bortser från raster och en rotfyllning (!) har vi haft snickarens odelade uppmärksamhet under större delen av arbetsdagen. En mycket munter snickare som både visslade och sjöng lite grann. Det blev man glad av! Och han blev klar med sitt och har nu gjort plats för golvläggaren som kommer och börjar spackla imorgon. Hej, vad det går!

Av Jenny och Jon Sjöberg - 27 augusti 2012 13:18

Jag har deltagit i hur många tävlingar som helst om namnnappar känns det som, men till slut hade jag turen på min sida hos Debora. Äntligen! Jag valde de här napparna och med den självklara texten... ;) /Jenny

Av Jenny och Jon Sjöberg - 27 augusti 2012 08:08

Det känns lite som vi gör en del besvikna här när vi återigen får meddela att bebisen låter vänta på sig... Men i fall någon undrar: alltså ingen bebis under natten och inga tecken på någon förlossning heller. Tyvärr.

I vår fantastiska bok Gravid läste vi att statistiken säger att förstföderskor vanligast går över tiden med åtta dagar. I så fall dröjer det till helgen och det blir en prins eller prinsessa av september...

Idag får det väl bli huspyssel istället, men först frukost och lite annat på den här hemmaplan.

Av Jenny och Jon Sjöberg - 26 augusti 2012 15:20

Vi har varit på VM i enduro i Karlsborg - fast ändå inte. Vi tog oss inte längre än till foodcourten - och blev nog så nöjda med det. En förlossning kan ju komma att komma ivägen för nästa helgs matfestival i Skövde så vi passade på här istället. Några langos, dansk korv och thaimat slank ner. Mums, mums!

 

Presentation


Det är vi som är Jenny och Jon, ett gift par som bor i Tibro tillsammans med våra fem barn: Ian 8 år, Isa 6 år, Loe 5 år, Lin 3 år och Sia född 30 april 2021.
Följ oss i vår vardag!

Kontakt: jenjonsjoberg@hotmail.com

Vi har bloggat i över 10 år!

Den 25 juli 2010 startade vi jennyjon-bloggen. I över ett decennium har vi hållit liv i den här bloggen. Minst ett blogginlägg per dag har vi publicerat. Och fler ska det bli!

Vi finns på Youtube!

 

          Följ oss på Youtube:
               jennyjontube

 

       

 

 

Besökare just nu...


Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Augusti 2012 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se