jennyjon - vår vrå av världen - gravida fyrbarnsföräldrar

Senaste inläggen

Av Jenny och Jon Sjöberg - Torsdag 13 maj 19:44

... denna underbara kväll.

Allmänt · Ian · Isa · Lin · Loe
Av Jenny och Jon Sjöberg - Torsdag 13 maj 18:10

Idag blev det äntligen så där härligt varmt och på eftermiddagen åkte vi en snabbis till Gamla Örlenbadet. Barnen var först lite tveksamma till vattentemperaturen men inte långt senare hade samtliga plus Jon doppat sig mer än vi trott innan.
Nu lutar det åt att kvällen avslutas med kubb. /Jenny

Allmänt · Ian · Isa · Lin · Loe
Av Jenny och Jon Sjöberg - Onsdag 12 maj 19:15

På något vänster har det råkat bli en tradition att varje vår ta en familjebild någonstans i matchande kläder. Denna vår fick färgen bli gul och platsen Stadsparken här i Tibro. Just denna vår väntade vi ut varmare väder men den största anledningen till att bilden inte blev tagen förrän nu var förstås att vi ville ha med Sia på den.Allmänt · Ian · Isa · Lin · Loe · Sia
Av Jenny och Jon Sjöberg - Onsdag 12 maj 19:00


Ikväll gjorde Loe sin första fotbollsträning i Landslagets fotbollsskola. Han hade sett fram emot detta jättelänge! Ett femtiotal barn delades in i olika grupper och de fick även en fotboll, en t-shirt och en vattenflaska innan de sparkade igång. Loe hamnade i den gula gruppen och nu väntar fyra träningar till under våren och sedan ett sommaruppehåll innan det blir fem träningar igen i höst. Så roligt för honom att ha kommit igång med en fritidsaktivitet! Det hade ju också varit kul om fler i familjen hade kunnat vara med och se honom lira boll men coronarestriktionen säger endast en förälder på plats.

Loe
Av Jenny och Jon Sjöberg - Onsdag 12 maj 06:00


Det är väl i och för sig tur att man inte äter upp alla som man firar, men just chokladbollen tycker vi i alla fall uppmärksammas bäst genom att man smaskar i sig den! Och det gjorde vi igår. En stor, fin chokladbollstårta med extra allt - mums, mums! Mmm, undrar förresten när skumtoppens dag firas...?

Av Jenny och Jon Sjöberg - Tisdag 11 maj 07:00

 


För ett tag sedan fick vi den senaste campingkatalogen och att få komma iväg med husvagnen lockar verkligen. Men omständigheter, omständigheter...

Av Jenny och Jon Sjöberg - Måndag 10 maj 18:39

Mina kollegor hälsar Sia välkommen med en söt pyjamas, matchande dregglis och mjukaste snutten. Sötast kunde visst bli sötare. Tusen tack! /Jon

Sia

Presentation


Det är vi som är Jenny och Jon, ett gift par som bor i Tibro tillsammans med våra fem barn: Ian 8 år, Isa 6 år, Loe 5 år, Lin 3 år och Sia född 30 april 2021.
Följ oss i vår vardag!

Kontakt: jenjonsjoberg@hotmail.com

Vi har bloggat i över 10 år!

Den 25 juli 2010 startade vi jennyjon-bloggen. I över ett decennium har vi hållit liv i den här bloggen. Minst ett blogginlägg per dag har vi publicerat. Och fler ska det bli!

Vi finns på Youtube!

 

          Följ oss på Youtube:
               jennyjontube

 

       

 

 

Besökare just nu...


Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2021
>>>

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se