jennyjon - vår vrå av världen

Senaste inläggen

Av Jenny och Jon Sjöberg - Fredag 14 feb 08:30

Hej!

Vi har satt ihop en liten kaninteater där vi spelar Lisen, Kanne, Julius och Kanina som alla är väldigt nyfikna på nyheten Underlandet. Det är vårt bidrag till Lisebergstävlingen Kaninfavorit!

Kaninkramar från Ian, Isa, Loe och Lin Sjöberg

#kaninfavorit #liseberg #kaninlandet #underlandet

Ian · Isa · Lin · Loe
Av Jenny och Jon Sjöberg - Fredag 14 feb 07:45

Jag tycker att det hör till att pyssla lite vid denna tid och att sprida lite kärlek. Så just det fick barnen göra och vi tillverkade några söta sniglar med hjärtanhus som vi la några chokladhjärtan i. Sedan fick barnen dela ut dessa till de kompisar som de ville ge till. /Jenny

 


Av Jenny och Jon Sjöberg - Torsdag 13 feb 19:45

Ian hade bästisen på besök i eftermiddag och de leker så bra ihop och Isa var hos sin bästis. Hoppas att de också leker bra ihop... De gör det när de är här i alla fall!

Och den här gången var Loe också med då bästisen har yngre bröder, men alla verkar ha lekt ihop till och från. Det här var Loes första besök - spännande och pirrigt, men kanske lite skönt att ha storasyrran med.

Lekstunden verkar dock ha gått jättebra, för Loe kom hem och frågade om han fick sova över hos X någon gång. Bättre lekbetyg kan det ju knappast bli. Loe har verkligen vuxit mycket på sistone och det är så härligt att se!

Och även om han har gjort stora framsteg med talet på sistone så är det en bit kvar där. I början på april ska han till logopeden igen så får vi se vad hon säger. Besöken har ju inte alls behövt vara så frekventa då han inte är så gammal än och eftersom han utvecklats mycket. Det kommande besöket blir det fjärde på ett år.


Mycket hade Isa och Loe gjort när de lekt när de var borta,

och de kom hem med de här fina pysslade pusslen!

Allmänt · Ian · Isa · Loe
Av Jenny och Jon Sjöberg - Torsdag 13 feb 13:00


Idag har vi varit ute en sväng i skogen/på ett kalhygge. De har visst röjt ordentligt i "vår" skolskog och det är väl knappt att det går att kalla stället skog längre, men ut kom vi och soligt var det.


Ian · Isa · Lin · Loe
Av Jenny och Jon Sjöberg - Onsdag 12 feb 20:57

Det gick ju oväntat bra att göra maränger häromdagen så ikväll gjorde jag några igen. Denna gången fick smeten bli rosa och formen ska likna ett hjärta. /Jenny

Av Jenny och Jon Sjöberg - Onsdag 12 feb 15:58


Andy's lekland i Örebro blev nyligen Leo's Lekland och eftersom de inte har sportlov i Örebro passade vi på att åka dit med kidsen för vi anade att det skulle vara ganska lugnt. Och det stämde väldigt bra och vi fick ett lätt jobb med att hålla koll på våra små. Det var extra kul att se att mycket från Andy's-tiden var kvar, då vi särskilt uppskattade rollspelsrummen. Och så hade tidigare "tomma" ytor nyttjas till ännu mer roligheter! Ett mycket skojigt och aktivt besök där både Loe och Lin somnade i bilen på hemvägen. För Loes del var det väl bara bra då han menar på att han orkar Bamsegympan ikväll också.


Ian · Isa · Lin · Loe · Utflykter
Av Jenny och Jon Sjöberg - Onsdag 12 feb 07:45

Igår eftermiddag hämtade vi hem barnens gosedjur. De hade tillbringat en spännande natt på bibblan och vid hämtningen fick vi titta på ett bildspel som visade vad de ca 15 gosedjuren hade haft för sig. Och lite busiga hade de allt varit men alla hade fått kissa och borsta tänderna innan de skulle sova i alla fall.


Ian · Isa · Lin · Loe
Av Jenny och Jon Sjöberg - Tisdag 11 feb 17:55


Vid halv nio kom tre kompisar till barnen på besök för att stanna och leka. Och man hinner med väldigt mycket med barn under några timmar... Ian och kompisen spelade väl mest Xbox men de bröt för fika, lunch, alla hjärtansdag-kort och t-shirtmålning i alla fall. Tjejerna slajmade, lekte frisör, spelade spel, pysslade kort, kikade på Isas småfigurer, målade t-shirtar med mera. Efter det roliga barnbesöket for Jon iväg med ett färdiglastat släp med sådant vi rensat ut nu när vi fått tid under ledigheten. Sedan hann vi klämma in att spela in en liten teater som barnen satt ihop som nu ligger på klippbordet. Gosedjuren på biblioteket var också redo för hämtning, men innan det var Loe förbi en förskolekompis och lämnade en alla hjärtansdag-hälsning. /Jenny

Presentation


Det är vi som är Jenny och Jon, ett gift par som bor i en villa i Tibro tillsammans med våra fyra barn: Ian 7 år, Isa 5 år, Loe 3 år och Lin 2 år. Följ oss i vår vardag!

Kontakt: jenjonsjoberg@hotmail.com

Vi finns på Youtube

jennyjontube

 

 

Besökare just nu...


Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2020
>>>

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se