jennyjon - vår vrå av världen - livet med fem barn

Alla inlägg under februari 2020

Av Jenny och Jon Sjöberg - 5 februari 2020 19:19

Den har ju minskat något, men samtidigt var det väldigt skönt med sol idag. Vid hämtningen från förskolan fick det bli pulka istället för vagn dit för Lin och det var ju en rolig omväxling. Och på vägen hem ville Loe och Isa också åka. Men det gick att dra tre barn också! Fast tur att vi inte bor längre bort... /Jenny

Isa · Lin · Loe
Av Jenny och Jon Sjöberg - 5 februari 2020 06:00


På vägen hem från förskolan igår såg vi snödroppar och inte långt senare låg det ett täcke snö på marken. Då skickades barnen snabbt ut för att leka i den. Snö har ju varit en bristvara här på sistone så bäst att passa på! /Jenny



Ian · Isa · Lin · Loe
Av Jenny och Jon Sjöberg - 4 februari 2020 11:10

Jag har påbörjat en liten överraskning för barnen inför Alla hjärtans dag. /Jenny

Av Jenny och Jon Sjöberg - 3 februari 2020 17:31

Bolibompadraken och Sommarskuggan är stora favoriter här och det var roligt att få se dem showa loss där på Stora Torget i Linköping. Här kommer en liten film från deras framträdande: 


Av Jenny och Jon Sjöberg - 2 februari 2020 07:30


Jag kan väl inte påstå att jag är en särskilt spontan människa och om det inte vore för nyfikenheten så skulle jag vara en exemplarisk hemmamänniska. Haha! Men nya upplevelser inom rimliga avstånd lockar och just därför hamnade vi i Linköping mellan fredag och lördag. Jon gjorde halvdag för Ian skulle ju ändå vara i skolan men sen kom vi iväg så fort som möjligt. Första stoppet blev på leklandet Busfabriken och där var det väldigt skojigt, mysigt och det fanns väldigt mycket att se och göra fastän ytan inte var så stor, och det är faktiskt något som vi gillar då det är mycket lättare att hålla reda på barnen då. Undrar om inte det här var det bästa leklandet hittills...

Efter det aktiva stoppet for vi vidare mot hotellet, denna gång hade vi inte turen att bli uppgraderade till större rum som senast, men eftersom tiden vi tillbringar på rummet inte blir så stor så fungerar det bra. Ian ville inte sova högst upp i våningssängen, men det gjorde Isa så gärna, så Loe och Ian sov skavfötters där nere och till Lin hade hotellet ställt in en resesäng. Summa sumarum: jag och Jon hade hela dubbelsängen för oss själva.

Till sju köade vi in för frukost, ja, här sover ingen länge oavsett vad typ, och bortsett bristen på croissanter så var det väldigt gott och vi placerade oss precis vid lekrummet. Lin var dock lite orolig, men hon var bajsnödig och hoppsansa så bajsade hon på en riktig toalett utanför restaurangen.

Efter frukost styrde vi vidare mot Stora Torget och det verkliga dragplåstret för vårt besök i Linköping: Melodifestivalens Välkomstfest! Och till detta jippo var även en massa barnfavoriter inbjudna och barnen fick träffa Taurus, se Bolibompadraken och Sommarskuggan m.fl En stor folkfest där på torget! När vi var nöjda stod ytterligare två stopp på planeringen: Cloettabutiken och Flygvapenmuseum. Och vi hann med båda. Lagom mycket godis inhandlades och alldeles för många flygplan bevittnades. Loe var väldigt fascinerad av alla flygfarkoster och att få provsitta i en riktig Draken-cockpit var riktigt coolt för honom. Under vårt besök kramade vi verkligen ur mesta möjliga under tiden vi hade och nu är verkligen våra sinnen mättade... i alla fall tills nästa nyfikenhetsnyck faller på. /Jenny

 


Ian · Isa · Kändisar · Lin · Loe · Våra resor
Av Jenny och Jon Sjöberg - 1 februari 2020 10:30


Vi har tillsammans med barnen börjat streama Ture Sventon och Bermudatriangelns hemlighet och tycker faktiskt att den var oväntat bra. Och vad passade då bättre än att äta semlor i samband med ett avsnitt! Nu är ju inte alla av oss så överförtjusta i semlor men det var helt klart en stämningshöjare och att dessutom hitta en LILA semla var ju för bra!


Presentation


Välkommen till Jenny och Jon, ett gift par som bor i Tibro tillsammans med våra fem härliga barn. Ian är född -12, Isa -14, Loe -16, Lin -18 och Sia -21.

Följ oss i vår vardag!

Kontakt: jenjonsjoberg@hotmail.com

Vi har bloggat i över 13 år!

Den 25 juli 2010 startade vi jennyjon-bloggen. I över ett decennium har vi hållit liv i den här bloggen. Minst ett blogginlägg per dag har vi publicerat. Och fler ska det bli!

Vi finns på Youtube!

 

          Följ oss på Youtube:
               jennyjontube

 

      

Besökare just nu...


Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29
<<< Februari 2020 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik


Skapa flashcards