jennyjon - vår vrå av världen - gravida fyrbarnsföräldrar

Alla inlägg under oktober 2013

Av Jenny och Jon Sjöberg - 26 oktober 2013 21:27Loke 4 månader, Jon 437 månader och Ian 13 månader.


Av Jenny och Jon Sjöberg - 26 oktober 2013 21:23

Mjukisbokstäver funderade vi på när Ian var mindre, men det inköpet blev aldrig av. Nu är kanske Ian lite för stor - för bokstäverna är liiite för roliga att dra i nu. Men det går ju att använda dem som väggdekoration också. Och vi som bara skulle köpa lite Halloween-dekorationer, men Skämtaffär'n och Babyproffsen låg i samma lokal här. Hoppsan.


Av Jenny och Jon Sjöberg - 26 oktober 2013 21:21

Klart att Nalle är med och träffar släkten också.

Av Jenny och Jon Sjöberg - 26 oktober 2013 21:15

Ians farmor och farfar bor 110 mil från oss, och det kändes som en alldeles för lång bilresa att göra med Ian. Att träffas halvvägs i Sundsvall var en betydligt bättre idé.Tre rum bokades in på Clarion Collection Hotell Grand i Sundsvall: ett för oss, ett för farmor Marianne och farfar Folke och ett rum till Jons syster Eva, hennes sambo Ola och deras nybakade lille kille Loke. Att träffa Loke för första gången, och att Eva och Ola skulle få träffa Ian var några anledningar till träffen, men också att Marianne fyller 70 år i slutet av november. Det är ju ganska stort bara det. Men för inte så länge sedan återupptog Marianne kontakten med en väninna från förr: Irja. Och det slutade med att ännu ett rum bokades, så att även hon kunde komma hit. Marianne och Irja hade inte träffats på 42 år, så det var verkligen på tiden!

Vi kom upp en dag tidigare för att få lite extra tid till återhämtning, för det var en ganska anstängande resa. Trots allt gick den ändå bättre än väntat. Dock var det inte så här glada miner hela resan... vi måste ju spara några till hemresan också. ;)Resten av gänget ramlade in följande dag, det vill säga igår. I hotellets foajé välkomnade vi varandra. Och när Marianne fick syn på Irja tjoade hon till så att det säkert hördes ända hem till Piteå...Loke hade till skillnad från Ian lite mer bråttom ut i den här världen och kom sju veckor för tidigt. Ian drog ju över tiden med nästan tre veckor istället... Men nu är Loke en stor liten kille!Med dessa avstånd som långa landet skapar, ses vi ju inte så ofta precis. Farmor och farfar hälsar på titt som tätt, men nästa gång som vi ser Loke med föräldrar blir väl vid en eventuell resa till Ullared och Liseberg nästa år... Men den här mötas-halva-vägen-resan ordnade i alla fall en träff på riktigt!

Av Jenny och Jon Sjöberg - 25 oktober 2013 21:11

Och vi fick träffa Iille Loke, Ians kusin, för första gången. Och Eva fick träffa sitt fadderbarn för första gången. Det känns så otroligt att Ian har varit så där pluttig någon gång, men det har han ju. /Jon


Jag tillsammans med systerson Loke, son Ian och syster Eva.

Av Jenny och Jon Sjöberg - 25 oktober 2013 20:57

  

På förmiddagen for vi upp på Norra Berget som är ett populärt utflyktsmål här i Sundsvall. Dock var det inte rätt säsong men vi promenerade runt och fick se allt ifrån utsikt över hela Sundsvall till kulturhistoria - och en lekplats också.


  

 

Liten familj, stor bänk...


Men en och annan märklig observation gjorde vi också. Det här kan mycket väl vara det första försöket i världshistorien att fånga solenergi med en mycket primitiv metod:Sedan är mobbing något som förekommer även i denna idyll. En gubbe hade fått huvudet borttaget och under en annan hade någon skrivit "HOMO" med stora bokstäver. Va?! ;)


Av Jenny och Jon Sjöberg - 25 oktober 2013 20:52

  

  

Presentation


Det är vi som är Jenny och Jon, ett gift par som bor i Tibro tillsammans med våra fem barn: Ian 8 år, Isa 6 år, Loe 5 år, Lin 3 år och Sia född 30 april 2021.
Följ oss i vår vardag!

Kontakt: jenjonsjoberg@hotmail.com

Vi har bloggat i över 10 år!

Den 25 juli 2010 startade vi jennyjon-bloggen. I över ett decennium har vi hållit liv i den här bloggen. Minst ett blogginlägg per dag har vi publicerat. Och fler ska det bli!

Vi finns på Youtube!

 

          Följ oss på Youtube:
               jennyjontube

 

       

 

 

Besökare just nu...


Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Oktober 2013 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se