jennyjon - vår vrå av världen - gravida fyrbarnsföräldrar

Alla inlägg under oktober 2013

Av Jenny och Jon Sjöberg - 9 oktober 2013 17:24

Härlig underhållning.

Av Jenny och Jon Sjöberg - 8 oktober 2013 19:15

Tidigare idag såg det ut så här hos oss...


... men efter några timmar var allt puts väck!


Det är ganska motigt innan, men lättnaden som infinner sig när jobbet är fixat är otrolig. Skräphögen som sakta men säkert under en tid tillbaka bara vuxit bredvid uppfarten är nu ett minne blott. Nu är skräpet ordentligt sorterat på återvinningscentraler i både Skövde och Tibro, och det gick faktiskt fortare än jag trodde. Det säger inte lite det, tidsoptimist som jag är. Verkligen skönt att ha fått detta gjort! /Jon

Av Jenny och Jon Sjöberg - 8 oktober 2013 12:45

... men då tyckte Ian att det var hög tid att göra morgon redan klockan sex istället. Han somnade halv åtta och sov till fyra, utan att vakna ledsen. Då fick han välling och sov alltså i nästan två timmar till. Det dubbla hade ju inte varit så dumt.

Jon tog med Nalle till jobbet idag för han ska bara göra halvdag. Vår skräphög på uppfarten ska försvinna i eftermiddag var det tänkt.

Jag och Ian satte oss i soffan vid teven. Min tanke vara att få lite mysmorgon, Ian delade inte min idé och så var dagen i full gång - alldeles för tidigt. Efter frukost tog vi en promenad till stora lekplatsen och lät lite tidig förmiddagstid förflyta där. En del grejer var dock lite läskiga... /Jenny

 

 

Ian
Av Jenny och Jon Sjöberg - 7 oktober 2013 12:36

Det känns det som om det kommer att dröja väldigt länge tills vi får uppleva. Men i natt sov Ian i alla fall ganska bra. Och så här ser en någorlunda okej natt ut. Med ledsen är det inte bara lite snyftningar utan han är ordentligt ledsen.


19.20 Ian somnar efter välling

23.00 Ian vaknar ledsen och somnar om i sin säng efter att jag vyssjat honom

03.20 Ian vaknar ledsen och hämtas in till vår säng och somnar på min arm

05.45 Ian vaknar och får välling och somnar om

07.45 Ian vaknar


Så hela nätter är det inte frågan om. Och han sover ju ganska många timmar om man slår ihop dem, men de blir ju inte i sträck. Vi har ju testat det mesta men det blir inte bättre.

Men nu har det i alla fall inte blivit sämre i alla fall, för när han sov så länge som till kvart i åtta senast kommer vi inte ihåg. Kanske att det är på väg att vända och bli bättre igen? För ett tag sov han ju faktiskt mellan 20 och 4 på morgonen... /Jenny


Ian som har det så mysigt på sitt rum...

Ian
Av Jenny och Jon Sjöberg - 7 oktober 2013 12:31

Jag har ju nämnt det förut och nämner det igen: jag älskar barnböcker! Nu har Ian fått en egen bok från Unikabarn.se som heter Den vilsna valpen. I boken är Ian huvudperson. Tyvärr är inte Ian lika intresserad av att läsa böcker tillsammans med oss än. Men det kommer, det kommer. Och då har jag så många guldkorn som väntar på honom. /Jenny


 

Av Jenny och Jon Sjöberg - 7 oktober 2013 12:28

... med Ians farmor och farfar igår. Men den som verkade känna igen deras röster bäst var Nalle som kom och la huvudet på sned så där charmigt när de pratade. När farmor började sjunga och pratade om att Skellefte' vann uppfattade också Ian att det var några bekanta där på skärmen. Härligt med teknik när den används positivt!

Av Jenny och Jon Sjöberg - 6 oktober 2013 16:00

Fågelmatbordet Nelson Twilight och en svart matchande stolpe. Lyser så fint! :)


 

Presentation


Det är vi som är Jenny och Jon, ett gift par som bor i Tibro tillsammans med våra fem barn: Ian 8 år, Isa 6 år, Loe 5 år, Lin 3 år och Sia född 30 april 2021.
Följ oss i vår vardag!

Kontakt: jenjonsjoberg@hotmail.com

Vi har bloggat i över 10 år!

Den 25 juli 2010 startade vi jennyjon-bloggen. I över ett decennium har vi hållit liv i den här bloggen. Minst ett blogginlägg per dag har vi publicerat. Och fler ska det bli!

Vi finns på Youtube!

 

          Följ oss på Youtube:
               jennyjontube

 

       

 

 

Besökare just nu...


Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Oktober 2013 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se