jennyjon - vår vrå av världen - livet med fem barn

Direktlänk till inlägg 22 april 2013

Dagarna har rusat fram...

Av Jenny och Jon Sjöberg - 22 april 2013 21:00

... men det är ju inte varje dag som vi har Ians farmor och farfar på besök, så vi försöker att göra så mycket som möjligt fast utan att ha så mycket planerat. Vi måste ju hinna med att umgås också! Innan de kom hade Ian målat varsin teckning till de båda som vi lagt på kuddarna istället för den där chokladbiten. :) Tror nog att det här var mer uppskattat.


 

Lille konstnären.


Farmor och farfar hade med sig presenter till Ian också. Paketens innehåll var ju jättefint, en pekbok med små böcker och ett träpussel, men Ian tyckte som så många bebisar bäst om snöret och pappret.


 

Presentöppning!


Men nu var det ju inte bara Ian som fick besök utan de kom förstås för att hälsa på vår finaste nallebjörn också. Och Nalle var inte sen att mysa med oss i soffan, sällskapssjuk (en positiv sjukdom i hans journal till skillnad från de andra...) som han är.


Nalle ska också vara med.


När man inte ses så ofta, och bara hörs via telefon, finns det massor att prata ikapp om och det har vi försökt göra. Mycket prat blir det om Ian och det är han som hamnat i centrum. Men vi har ätit en del gott också. Den här desserten slängde vi hop en dag och den var riktigt smaskig:


Chokladmousse med strössel, grädde och björnbär.


Ian är första, och under ett par månader till, deras enda barnbarn men vi tror inte alls att farmor och farfar blivit avskräckta från att komma tillbaka fler gånger och hälsa på. De driver en dansloge, Logen Käcktjärn, så Ian har fått en liten dos dansband av Lasse-Stefanz-frälsta farmor under besöket - och så lite gos i soffan också.


 

Dansbandsdans och soffmys.


Babysim stod också på schemat och det hängde de båda med på för att se Ian plaska omkring och även göra flera dyk i bassängen. Ian dök även sittandes från kanten den här gången. Vi har umgåtts en hel del, det blir ju lite intensivare när det inte sker så ofta så det här inlägget blir kanske lite som en sammanfattning.


Ians (partiska) hejarklack gav honom tiopoängare hela tiden...


Ian har en egen stil och dyker med öppna ögon och tungan ute.

 
 
Ingen bild

Lina

23 april 2013 10:24

Åh så söt dykbilden är! Jag blir ju alldeles till mig!

Jenny och Jon Sjöberg

23 april 2013 10:42

Vi kanske skulle ta och träffas på Sommarland i Skara istället för Liseberg, så får de små bada! :) /Jenny

 
Fru Eriksson

Fru Eriksson

23 april 2013 15:39

Såå mysigt & gottit :)
Ooo...Älskar babysim/Puss

http://frunsblogg.blogspot.se

Jenny och Jon Sjöberg

23 april 2013 17:10

Vi njuter på vi. Och det syns väl snart... Hihihi!
Nästa gång är sista gången i kursen men vi kommer att bada flera gånger på andra ställen. /Jenny

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jenny och Jon Sjöberg - Torsdag 28 mars 08:00


Vi var inte snabbast på´t men hade tur ändå för det fanns ägg kvar... Barnen letade kring Högåskyrkan och ganska snabbt hade barnen hittat varsitt fint Bamse-påskägg.    ...

Av Jenny och Jon Sjöberg - Onsdag 27 mars 17:30

  Med posten kom en hälsning från Påskharen som meddelade att han tänkte ha vägarna förbi senare. Och så blev det! På eftermiddagen fick barnen syn på honom, men då hade han redan hunnit gömma påskäggen i trädgården. Så efter lite meet & greet f...

Av Jenny och Jon Sjöberg - Tisdag 26 mars 17:15

Igår var det Pippi Långstrump-tema på bibblan och särskilt på sagostunden som hölls på ett annat ställe än i det vanliga runda rummet då uppslutningen var så stor. Lin och Sia, som var pippiklädda, gick bland annat tipspromenad innan de satte sig ner...

Av Jenny och Jon Sjöberg - Tisdag 26 mars 12:45


... blev mycket lyckad och det var länge sedan som alla satt kvar så länge och åt middag. Det fanns allt möjligt att välja på i ost- och kexväg, men också lite godis, salta pinnar, sushi, stekt chilihalloumi med mera.   ...

Presentation


Välkommen till Jenny och Jon, ett gift par som bor i Tibro tillsammans med våra fem härliga barn. Ian är född -12, Isa -14, Loe -16, Lin -18 och Sia -21.

Följ oss i vår vardag!

Kontakt: jenjonsjoberg@hotmail.com

Vi har bloggat i över 13 år!

Den 25 juli 2010 startade vi jennyjon-bloggen. I över ett decennium har vi hållit liv i den här bloggen. Minst ett blogginlägg per dag har vi publicerat. Och fler ska det bli!

Vi finns på Youtube!

 

          Följ oss på Youtube:
               jennyjontube

 

      

Besökare just nu...


Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< April 2013 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik


Skapa flashcards