jennyjon - vår vrå av världen

Alla inlägg under maj 2011

Av Jenny och Jon Sjöberg - 17 maj 2011 18:15

Vi blev visst lite sugna på glass. Åt en massa glass. Nu är vi inte sugna på glass längre...

Av Jenny och Jon Sjöberg - 17 maj 2011 08:48

Jag har under en tid letat efter ett nattlinne, men inte hittat något snyggt och billigt - tills igår.

Det blev jag givetvis glad för, men den lyckan övergick snart i irritation. Jag hittade nattlinnet efter en tids webbsök under dagen, men la beställningen på kvällen. Och det dröjde inte länge innan det började krångla... Sidan hängde sig och att beställningen skulle ske genom Gratisbios affiliate-nät underlättade inte.

Och efter många om och men visade det sig att varan var slutsåld! Slutsåld

Men det var först efter att jag lagt den i varukorgen, kikat runt efter fler plagg för att minsta ordersumma var 200 kr och skrivit in adress med mera...

Hade det varit så svårt att ta bort en vara som är slutsåld?! De andra varorna som jag hittade skulle ju i alla fall komma in "i slutet av maj"... Jag tömde i besvikelse kundvagnen.

Idag kikade jag in på HALÉNS hemsida, ja, det är Haléns som irriterat mig, och jomenvisst, nu är nattlinnet borttaget. Typiskt.

 

Fina nattlinnet som inte blir mitt...

Bara 99 kr skulle det kostat.

 

Sådärja, nu har jag avreagerat mig lite och tar tacksamt emot tips på andra sidor med fina - och billiga - nattlinnen så att jag kan byta ut mitt trista hundraåriga bomullslinne från COOP Forum någon gång...

Det blev i alla fall något shoppat under kvällen: en växelriktare, en mojäng att ha för att kunna ladda datorn i bilen... Precis lika kul. Inte. /Jenny

Av Jenny och Jon Sjöberg - 16 maj 2011 20:15

Jag ska villigt erkänna att jag inte är någon motorsågsskulptör. Men när vi i höstas tog ned den stora björken vid svärmor och svärfars sommarstuga i Solvik, lämnade jag avsiktligt en hög stubbe för att någon gång göra en stubbstol av den. Någon gång råkade bli idag.

Stubben hade savat nåt kopiöst, och när jag barkade av den grova skorvbarken stank det fruktansvärt av sur sav blandat med gammal bark. Det illaluktande gojset skvätte på kläderna, i ansiktet, ja överallt! Blä.

 

Men det är kul att leka skulptör, och spånen yrde medan stolen började ta form.

 

Bit för bit lossnade från stubben, och till slut var det bara lite finputs kvar. Stolen blev kanske inte världens snyggaste (eller mest symmetriska), men den blev i alla fall originell...

Nu kan man sitta i Solviks enda stubbstol och titta ut över den vackra, fast än så länge kalla Örlen. Kanske med en kall öl i sin hand? Och förhoppningsvis kommer förbipasserande att tycka om mitt ändamålsenliga konstverk. /Jon

Av Jenny och Jon Sjöberg - 16 maj 2011 20:10

 

Det här trädet blommar underbart vackert utanför vårt sovrumsfönster. Även i skogen är färgprakten stor på sitt grönskande sätt.

Av Jenny och Jon Sjöberg - 16 maj 2011 19:56

Telia har fattat grejen och kör på lila - jag har inte varit inblandad! Vi har dock inte listat ut vad den där loggans krumelur ska föreställa... Säkert något riktigt, riktigt djupt.

Och det är sällan som saker och ting fungerar när det är nytt. Försökte ladda mobilen imorse och det ville sig inte alls. Tur att det går att göra det direkt via internetbanken.

Felmeddelandet var dock lite underhållande. /Jenny

Av Jenny och Jon Sjöberg - 16 maj 2011 19:45

För fem lambikoder får man beställa en t-shirt gratis, och idag kom min egendesignade t-shirt från Lambi-kampanjen. Märket är Fruit of the Loom, men jag tycker att de är lite små i storlekarna, eller har jag fått motorsågsmuskler...? Jag fick i alla fall ta medium dam. Och i ena hörnet finns Lambi-loggan som man inte kan ta bort, men den är ganska liten.

Om någon undrar var "Oh shut up, you're so annoying!" kommer från så är det från den härliga filmen Madagascar. Det är ett utav lemuren King Juliens många härliga citat!

Och här kommer hans musikvideo, den här låten har jag förresten som ringsignal på mobilen. "I like to move it, move it" - det är jag det. Upp och skaka rumpan! /Jenny

Av Jenny och Jon Sjöberg - 16 maj 2011 19:27

För att hjälpa min arma fot på traven, föreslog sjukgymnasten att vi skulle pröva med samma elastiska tejp som jag haft förut. Då satt den på nacke och skuldror, och var lika rosa som nu. Mycket macho.

Som om inte det vore nog, är jag numera slätrakad på den del av benet där tejpen sitter. Len som en babyrumpa. Fast det lär ju passa bra när det blir dags att slita bort tejpen... Aj.

Och om inte tejpen fungerar, prövar vi med najtråd. /Jon

Presentation


Det är vi som är Jenny och Jon, ett gift par som bor i en villa i Tibro tillsammans med våra fyra barn: Ian 7 år, Isa 5 år, Loe 3 år och Lin 2 år. Följ oss i vår vardag!

Kontakt: jenjonsjoberg@hotmail.com

Vi finns på Youtube

jennyjontube

 

 

Besökare just nu...


Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Maj 2011 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se