jennyjon - vår vrå av världen

Alla inlägg under maj 2011

Av Jenny och Jon Sjöberg - 25 maj 2011 05:15

Med hjälp av en slumpgenerator har vi dragit de tre vinnarna i vår tävling. *trumvirvel*

Och vinnarna är:

Stort grattis till er, Annika, Rebecca Sandelin och Lotta!

Mejla oss era adresser så kommer vinsten med posten: jenjonsjoberg@hotmail.com

Av Jenny och Jon Sjöberg - 24 maj 2011 20:20

Vi har startat en liten omröstning här till vänster för vi är nyfikna på var våra bloggläsare kommer ifrån. Klicka gärna för landskapet som du hör hemma i. Det blir intressant att se vilket landskap som vi har flest läsare ifrån. Tack så mycket!

           

Av Jenny och Jon Sjöberg - 24 maj 2011 10:28

I'd Do Anything For Love (But I Won't Do That) med Meat Loaf är en favoritsång. Så svårt att inte sjunga med i denna fantastiska hitlåt.

Men här kommer låten med en helt annan - mycket roligare - text! Tack för tipset, Linda.

Av Jenny och Jon Sjöberg - 24 maj 2011 10:00

Vi har varit på bio och sett Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides, eller som den heter på svenska: I främmande farvatten. Det är den fjärde filmen i Pirates-serien och är regisserad av en ny regissör, Rob Marshall, till skillnad från de första som hade Gore Verbinski som iscensättare. Och det märktes för den här filmen var olik de andra - på ett negativt sätt. Tyvärr, för nu är det sista (främmande) farvattnet urkramat ur piratflaggan. Att de i denna film var på jakt efter en källa bidrog inte heller till någon lustfylld fuktighet.

Den ena fäktingsscenen avlöste den andra och stundom inträffade det, ibland spännande, men många gånger ologiska företeelser. När man inte "går på" handlingen i en film håller den inte. Klart att filmens effekter var strålande! Men de behövde inte alls vara i 3D. Vi hade hellre sett den på "vanligt" vis, och samtidigt sparat några kronor... Någon gång kom det ett svärd rakt i ögonen på oss, men när det är 3D-film höjs kraven. Att människor i verkligheten inte är platta har jag faktiskt fantasi - och förnuft- att räkna ut ändå!

Kapten Jack Sparrow, Barbossa, Kapten Svartskägg och många fler är i den här filmen på jakt efter ungdomens källa - alla med sina egna motiv. Men resan dit känns ganska osammanhängande och scenerna knyts inte ihop på ett lockande sätt.

För min del kunde det ha räckt med en trilogi. Popcornen var goda i alla fall, och vi köpte med popcornkrydda hem - så visst fick jag någon behållning! Savvy? /Jenny

  

Av Jenny och Jon Sjöberg - 24 maj 2011 04:30

... att tävla i sadelskyddstävlingen! Klicka HÄR för att komma till tävlingsinlägget.

Av Jenny och Jon Sjöberg - 23 maj 2011 22:15

 Stort tack till er, allihop! 


Först och främst vill jag börja med att tacka för alla varma gratulationer som jag har fått via telefon, sms och här på bloggen. Så fint av er att tänka på denne gamle man på hans födelsedag... ;)

  

I helgen fick Jenny en av sina många snilleblixtar och kom på att jag minsann skulle ta och bjuda på glass på jobbet. Kanske för att hon tyckte att det skulle se roligt ut med en massa vuxna män i försvarsmakten som sitter och gör glasstrutar...

På eftermiddagen blev det en sväng till närmsta affär för en massa glass- och tillbehörsinköp. Till fikat satt vi sedan där och kulade glass så det stod härliga till. Kände mig som fem år igen... Man är aldrig äldre än man gör sig!

Födelsedagen avslutades i Skövde på bio, med fjärde Pirates of the Caribbean-filmen, men vi ber att få återkomma imorgon med inlägg från det besöket. Dags att komma i säng. Godnatt! /Jon, 34 år och fyra timmar prick!

Av Jenny och Jon Sjöberg - 23 maj 2011 21:56

Vi parkerar också på udda ställen, särskilt på sommaren. Undrar om man är ursäktad böter från farbror polisen om man har den här skylten...?

Av Jenny och Jon Sjöberg - 23 maj 2011 21:49

Vi har letat och letat efter Xubi-drickorna - och skam den som ger sig! På Pressbyrån på Sandtorget i Skövde kunde vi nyttja våra SMS-kuponger. På vägen hem provsmakade vi drickan och den påminde faktiskt om Red Bull. Jon gillade den, inte Coca-Cola-tjejen...

Presentation


Det är vi som är Jenny och Jon, ett gift par som bor i en villa i Tibro tillsammans med våra fyra barn: Ian 7 år, Isa 5 år, Loe 3 år och Lin 2 år. Följ oss i vår vardag!

Kontakt: jenjonsjoberg@hotmail.com

Vi finns på Youtube

jennyjontube

 

 

Besökare just nu...


Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Maj 2011 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se