jennyjon - vår vrå av världen - gravida fyrbarnsföräldrar

Alla inlägg under november 2010

Av Jenny och Jon Sjöberg - 15 november 2010 20:04

 

Nalle kan vara hjälpsam, ibland lite för hjälpsam. Särskilt när det gäller att vara med och städa. Idag drog han fram tre trasor som jag antar att han tyckte att vi skulle behöva... Men han borde väl veta - det är ju han som smutsar ner mest här! /Jenny

Av Jenny och Jon Sjöberg - 15 november 2010 19:46

 

Under en väldigt lång tid har vi varit på jakt efter en Expedit från IKEA, svartbrun, med åtta fack. Klart att vi kunde farit till IKEA och köpt en men eftersom det inte har varit brådskande har vi väntat ut en begagnad.

Idag hade vi turen att vara först på en annons på Blocket. Det har varit ont om möbeln härikring, men den här behövde vi bara fara till Skövde för att köpa och fraktade smidigt hem den på biltaket.

 

Nalle gav också den nya möbeln godkänt och Jon började lasta in alla sina fotoalbum som stått i kartonger i källaren alltför länge. Men frågan är om inte vissa fotografier skulle ha fått förbli där...

Nu får även Jennys pärmar med hockeybilder, henne pensionbesparing, se dagsljus igen. Någon gång kommer dessa bilder att göra oss rikare än rikast! Någon som vill köpa en bild med Stefan Livs autograf kanske...?

     

Av Jenny och Jon Sjöberg - 14 november 2010 18:30

Denna Fars dag blev vi bjudna på en smaskig tårta med glass, grädde, banan, blockchoklad och hemmagjorda maränger hos Jennys föräldrar.

Vi har fortsatt att ta oss igenom Harry Potter-filmerna. Nu är vi halvvägs in i den femte filmen. Lord Voldemort lever!

Kom på att vi inte hade Harry Potter och Halvblodsprinsen så den har vi beställt. Den filmen såg vi på bio när vi bodde i Piteå. Det var då Jon blev kär i Hermione och Harry petade Jenny i näsan med sin trollstav...

 

Vad filmen handlade om minns vi inte riktigt...

CDON säljer även just nu Shrek-boxen, de tre första filmerna, för bara 99 kr så en sådan blev det också tillsammans med Sophie Kinsellas Mitt nya jag.

I veckan väntar vi också paket ifrån CoolStuff, kanske kommer även chokladprovningskitet från Lindt, våra julkort bör vara färdiga och får vi bara reda på hur man betalar med presentkort från DesignTorget blir det ett paket från dem också. Vi älskar paket!

Av Jenny och Jon Sjöberg - 14 november 2010 18:27

   

Mer pyssel: färgglada armband, änglar för upphängning och guldaskar till smycken.

Av Jenny och Jon Sjöberg - 14 november 2010 09:39

   

 

 Grattis till våra pappor - Folke och Benke! 

Av Jenny och Jon Sjöberg - 13 november 2010 17:56

På eftermiddagen var det Hälsomässa i Soberhuset i Skövde. Jennys mamma Kristina var där för att berätta om healing. Det finns mer att läsa på hennes blogg, klicka här för att komma till den.

På Kristinas bord fanns även några utav hennes virkade mössor, vantar, mobilstrumpor och lite utav Jennys pyssel.

Jon tog en lapp ur skålen och fick budskapet att känna stor rikedom över sitt kärleksfulla hjärta. ♥

      

Av Jenny och Jon Sjöberg - 13 november 2010 17:36

   

Idag blev det en tur till Skövde, men först stannade vi till på Candela second hand i Tibro. Dels för att lämna in vårt resultat av vår klädrensning - hoppas det är något som faller någon i smaken... Och dels för att hitta en lampa till hallen som känts så dyster nu när det blivit mörkare. Det fanns en hel del av välja på men inte någon som skulle passa, istället for vi vidare mot Erikshjälpen i Skövde. Men samma där, ingen lampa.

På Ljusexperten hade vi turen med oss - en snygg vägglampa med dimmer till halva priset! Hade den inte varit på rea hade vi inte köpt den. Alla lamporna var svindyra och även den här var väl i överkant med sina 225 kr...

   

Och inte nog med det, lampan är av dansk design och då följer det inte med någon sladd. Trodde att försäljaren skämtade först. Men Jon hade en sladd hemma i sina gömmor som fungerade. Nu har vi ljus här i vårt hus.

Köpte också fluorskölj, chokladtomtar, julpåse för julkorten... Titta, vilken söt julkatt!

 

Presentation


Det är vi som är Jenny och Jon, ett gift par som bor i Tibro tillsammans med våra fem barn: Ian 8 år, Isa 6 år, Loe 5 år, Lin 3 år och Sia född 30 april 2021.
Följ oss i vår vardag!

Kontakt: jenjonsjoberg@hotmail.com

Vi har bloggat i över 10 år!

Den 25 juli 2010 startade vi jennyjon-bloggen. I över ett decennium har vi hållit liv i den här bloggen. Minst ett blogginlägg per dag har vi publicerat. Och fler ska det bli!

Vi finns på Youtube!

 

          Följ oss på Youtube:
               jennyjontube

 

       

 

 

Besökare just nu...


Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< November 2010 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se