jennyjon - vår vrå av världen - livet med fem barn

Alla inlägg under november 2010

Av Jenny och Jon Sjöberg - 6 november 2010 15:28

På förmiddagen var vi på en jätteintressant pysselmässa i Valhall. Mässan inriktade sig mycket på scrapbooking, kortmakeri och pärlor. Det fanns många spännande saker att titta på. Vad mycket fint man kan göra!

Det blev lite smått och gott som fick följa med. Nu behöver vi inte sitta sysslolösa under de mörka höstkvällarna... 

   

Av Jenny och Jon Sjöberg - 6 november 2010 15:22

 

"... står så grön och grann i stugan,

tralala, tralalalala, tralalalalalalalala..."

Av Jenny och Jon Sjöberg - 6 november 2010 15:07

I soligt höstväder rastade vi Nalle i Boulognerskogen i Skövde.

Vackra skulpturer i Skövde.

  

Äta bör man, annars dör man.

Nej, vi ska inte äta båda tårtorna själva...

Av Jenny och Jon Sjöberg - 5 november 2010 19:52

Ikväll har vi, i brist på annat, fastnat vid datorn och gått igenom musik från 1995. Via Tracks topplista och med hjälp av youtube har vi tagit en tripp längs minnenas allé och kommit på hur icke unga vi är längre. -95 var ju inte igår precis. 

Men vilket underbart musikaliskt år! Sådan här musik görs inte idag. Synd. Eller nåt. För vem minns inte klassiker som:

Offspring ~ Self Esteem, E-type ~ Russian Lullaby, Colio ~ Gangsta's Paradise, Rednex ~ Old pop in an oak, Just D ~ Hubbabubba, Scatman John ~ Scatman (SKI-BA-BOP-BA-DOP-BOP), Shaggy ~ Bombastic, Me & My ~ Dub-i-dub, Björk ~ It's oh so quiet, Drängarna ~ Vill du bli min fru?, Eric Gadd ~ Why don't you, why don't I?, Scooter ~ Move your ass, Green Day ~ Basket case...

Om -96 var ett lika bra musikår kanske vi tar reda på imorgon...

Av Jenny och Jon Sjöberg - 5 november 2010 17:27

Nalle fick sin specialbeställning från farmor Marianne med posten. Att öppna paket var lika roligt som innehållet och han har redan glufsat i sig tre stycken utav favoritbenen.

Om han inte har gömt dem någonstans. Hans bästa gömställe är mitt i soffan, väldigt synligt, på sittdelen... Jättesvårt att hitta. Inte.

Tack så mycket för benen, Marianne!

Av Jenny och Jon Sjöberg - 5 november 2010 16:17

Nå, vann vi? Var vi först? För nu är årets julkort beställda!

Ännu en smårolig bild som förhoppningsvis kommer få någon att dra på smilbanden.

Så här har det sett ut tidigare jular, 2005 - 2009.

 

 

Av Jenny och Jon Sjöberg - 5 november 2010 15:28

Nej, jag har inte varit i djungeln och blivit beskjuten av infödingar med blåsrör... Jag har varit hos sjukgymnasten på mitt jobb och fått akupunktur. Denna uråldriga kinesiska terapimetod är visserligen omtvistad, men den västerländska varianten som jag blir behandlad med, är mer inriktad på smärtlindring än något annat. Detta är bara andra gången som jag får akupunktur, och kanske är det en placeboeffekt, men jag känner mig faktiskt bättre i både axlar och nacke.

Nålarna kan verka obehagliga, men de känns faktiskt nästan inte alls. (Min hand är förresten inte blå av nålsticket, utan färgad av den mörkblå uniformsjackan som jag bar under filminspelningen tidigare i veckan...) Sjukgymnasten vrider lite på nålarna med några minuters mellanrum, och allt som allt tar varje behandling mellan tjugo till trettio minuter.

Jag vet inte exakt hur det fungerar eller om effekten är långvarig, men eftersom jag upplever en liknande behaglig känsla av att ligga på spikmatta, är jag än så länge rätt så positiv till denna västerländska form av akupunktur. /Jon

Av Jenny och Jon Sjöberg - 5 november 2010 11:03

Nu har Nalle börjat på sitt nya foder och han gillade nog ombytet, bara säcken var otroligt intressant. Vi ska trappa ner med det gamla fodet och successivt öka på med det nya så hans mage inte får en chock. Det verkar som om hormonsprutan har gjort honom lite mer matfrisk än vanligt också. Nu är det bara att hoppas att det här fodret får bort kristallerna i urinen.

Vi hade tur som fick lämna tillbaka det gamla fodret i utbyte mot ett tillgodokvitto. Mycket bra! Köpte några hundgodisar direkt. Ser ju riktigt smaskiga ut...

Igår låg Nalle i soffan och myste, på bilden ser han trebent ut. Men så där låg han och han måste väl ha tyckt att det var bekvämt för annars hade han väl flyttat på sig...

Presentation


Välkommen till Jenny och Jon, ett gift par som bor i Tibro tillsammans med våra fem härliga barn. Ian är född -12, Isa -14, Loe -16, Lin -18 och Sia -21.

Följ oss i vår vardag!

Kontakt: jenjonsjoberg@hotmail.com

Vi har bloggat i över 13 år!

Den 25 juli 2010 startade vi jennyjon-bloggen. I över ett decennium har vi hållit liv i den här bloggen. Minst ett blogginlägg per dag har vi publicerat. Och fler ska det bli!

Vi finns på Youtube!

 

          Följ oss på Youtube:
               jennyjontube

 

      

Besökare just nu...


Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< November 2010 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik


Skapa flashcards