jennyjon - vår vrå av världen

Alla inlägg under augusti 2016

Av Jenny och Jon Sjöberg - 16 augusti 2016 11:15

Och goda är de också!


Av Jenny och Jon Sjöberg - 16 augusti 2016 08:45

... glass och lekplatshäng för propellerbarnen.

Hoppas att det klarnar och torkar upp och blir lika passande väder idag!


Ian · Isa
Av Jenny och Jon Sjöberg - 15 augusti 2016 13:45

I helgen tog vi tag i röran av barnkläder på vinden. Vi har ju sparat nästan allt och det har hamnat lite huller om buller i olika kartonger i något misslyckat försök att ha lite ordning. Vi ville på samma gång se över läget med höst- och vinterkläder och har redan förberett en kasse med Ians kläder till förskolan. Skönt att fått se över det här, och man borde väl inte klaga för att barnen har kläder att ta på sig. På bilden syns "bara" vinterkläderna...


Av Jenny och Jon Sjöberg - 15 augusti 2016 12:45

Ja, det här var nått nytt. Det går visst att utveckla den klassiska semlan i oändlighet. En semmelbulle med bland annat jordgubbar!


Av Jenny och Jon Sjöberg - 15 augusti 2016 09:15

... när de sover! Synd att det inte händer så ofta. ;) 

 

Ian · Isa
Av Jenny och Jon Sjöberg - 14 augusti 2016 20:15

I ett annat ärende blev det en sväng neråt jönköpingstrakten och när vi ändå var i de krokarna passade vi på att premiärbesöka Leos Lekland. Vi hade det jättekul där allesammans!Isa var den som var mest äventyrlig och med lite hjälp var hon uppe i vulkanen och klappade även självaste lejonet Leo. Vi försökte oss på en Anne Geddes-bild och satte Loe i en blomma...Isa åkte även ned för den branta vattenfallsliknande rutschkanan... och Jon var inte långt efter. Det fanns mycket roligt och mycket nytt i detta lekland. Vi har ju annars bara besökt det i Skövde. Ian är väldigt förtjust i luftkanonerna som skjuter bollar och där blev han stående ett bra tag. Det fanns helt klart något för alla!


Ian · Isa · Loe · Utflykter
Av Jenny och Jon Sjöberg - 13 augusti 2016 08:15

Idag blir minstingen fem månader och igår hade vi det BVC-besöket. Sprutor alltså... Där träffade vi en väns bebis som bara var tre veckor - och oj, vilken skillnad det var! Vår bebis såg ju ut som en jätte. ;) Och så pluttig är han inte längre heller. Nu stannade vågen på nästan sju kilo, 6890 gram och han mättes till 65 cm.Vi har börjat introducera annat än bröstmjölk för honom och har fått hålla igen för att han verkat så matglad. Vi vill ju inte att han ska få ont i magen, men nu fick vi klartecken att fortsätta att uppmuntra aptiten. Amningen ska ju fortsätta att hjälpa magen och så lite olja i maten så ska det nog gå bra. Vår goe glae lille Loe!


Loe
Av Jenny och Jon Sjöberg - 12 augusti 2016 20:06

Vi har inte haft särskilt tur med vädret denna sommar och för en anläggning som Skara Sommarland kan det inte ha varit så roligt heller kanske. Men idag hade vi bestämt att vi skulle dit för enligt SMHI skulle det inte börja regna förrän senare på dagen. Fast som så många gånger förr denna sommar så blev vi lurade utav dessa "väderexperter". Vi hann nästan få i oss lunchen innan vi behövde söka skydd och regnkläder.Nu fanns det ju sådant att göra i skydd av det blöta, och vi hade tur för både Isa och Loe tog en lång sovstund i vagnen. Och under den tiden passade Ian på att åka en massa grejer, både själv och med mig och Jon. I och med att han klarar metersgränsen så öppnades många dörrar för åk. Och inte nog med att han vågade åka allt från våta Newton till lite läskiga Gruvbanan så vann han även en megastor Minion!Men innan regnet kom hann Isa också vara med och leka och åka en del också. Och det verkar ha räckt gott och väl för henne. Vi hade med oss badkläder men att doppa oss i det här skitvädret var inget som lockade. Det vi tänkt - att ta oss till Sommarland denna sommar - uppnådde vi ändå!


Ian · Isa · Loe · Utflykter

Presentation


Det är vi som är Jenny och Jon, ett gift par som bor i en villa i Tibro tillsammans med våra fyra barn: Ian 7 år, Isa 5 år, Loe 3 år och Lin 1 år. Följ oss i vår vardag!

Kontakt: jenjonsjoberg@hotmail.com

Vi finns på Youtube

jennyjontube

 

 

Besökare just nu...


Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Augusti 2016 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se