jennyjon - vår vrå av världen

Alla inlägg under augusti 2016

Av Jenny och Jon Sjöberg - 11 augusti 2016 19:30

Ja, det är ju svårt att klä sig när det hinner att vara alla årstider på en förmiddag. Idag har det åskat, regnat, varit soligt - ja, till och med allt på samma gång.Nu mot slutet av eftermiddagen verkade det ändå som att vädret bestämde sig för att vara helt okej. Men igår var det rått och i natt var det knappt fyra grader när jag var upp vid tre, halvfyratiden. Tur att jag passar ett otroligt lugnt gäng som helst myser i soffan hela dagarna. Hahaha! /Jenny


Ian · Isa · Loe
Av Jenny och Jon Sjöberg - 10 augusti 2016 20:15

Idag var det den kallaste augustidagen på 114 år hörde vi via lokalradion. 114 år!!! Brrr! Blåsigt, regnigt och råkallt. Just därför eldar vi. Mysigt, men hösten kommer lite för tidigt i år...


Av Jenny och Jon Sjöberg - 10 augusti 2016 17:10

Idag har Isa gjort sitt premiärbesök hos Folktandvården och suttit i den där speciella stolen. Hon var överraskande duktig och öppnade och stängde munnen, samt svarade på frågor, tackade och sa hej då. Sexton tänder hittades och det var vad vi fått det till hemma innan också. Vi har fyra stycken kvar att "bokföra" i hennes bebisbok. Isa tyckte själv att hon var duktig också, att hon var som hon säger "tora hejen", och det tyckte vi med så en Milla-docka blev det, för det här gick ju som en dans!


Isa
Av Jenny och Jon Sjöberg - 10 augusti 2016 03:51

Nåja, han är ju glad i alla fall. :)

Loe
Av Jenny och Jon Sjöberg - 9 augusti 2016 15:48

Lek ute, lek inne och däremellan en massa annat. Och poolen är tömd på luft för det känns inte som att det kommer att bli någon mer sommarvärme. Kyligt i luften och barnen har stundvis haft mössor på sig i den kraftiga vinden. Hej höst?

 

Allmänt · Allmänt · Ian · Ian · Isa · Loe
Av Jenny och Jon Sjöberg - 8 augusti 2016 15:45


Det blev en förstoring av den här bilden. ♥

Allmänt · Ian · Isa · Loe
Av Jenny och Jon Sjöberg - 7 augusti 2016 07:45

Om snart en månad fyller Ian 4 år (hur gick det till?!?!) och vi kunde inte hålla oss utan han har fått den stora födelsedagspresenten redan. Vädret kanske inte skulle låta den komma till användning så mycket senare.

Och eftersom den kostade en del så är den till viss del Isas också för vi köpte ju en tvåsitsig elbil Hummer Range Jeep. Med ett 12-voltsbatteri, dubbla motorer och terränggående hjul tar den sig lätt fram på gräset, även om det är lite trångt här och var med allt som står i trädgården. Robotgräsklipparen, Herbert, upplever det "klaustrofobiska" dagligen. ;)

Elbilen har även en handkontroll och vi kan radiostyra barnen fram. Ian fixar ju det hela ganska bra, men smidigt när Isa ska köra och när bilen ska parkeras osv. Det går dock inte att bryta mitt i en körning, men tanken är ju att de ska lära sig att ta sig fram själva. Fast jättetråkigt är det ju förstås inte att ha en så här stor radiostyrd bil som barnen dessutom sitter fastspända i - för det är ju långt ifrån hela tiden som de rör sig som vi vill. ;)Elbil Hummer Range Jeep Svart


Maxhastighet: 3-5 km/h
En hög och en låg växel
Back: Ja
Växelspak

Bälte
Lämplig från 3 års ålder och uppåt (maxlast 40 kg).
Antal åkande inkl. förare: 2 yngre eller 1 äldre
Motor: 2 x 30 Watt
Batteri: 12V (1 x 12V 10Ah)

 

 

Ett litet klipp från en av de första övningskörningarna på lägsta hastigheten:

 


Ian · Isa
Av Jenny och Jon Sjöberg - 6 augusti 2016 17:33


Ian blev glad för ett låtande bilgarage, Isa roade sig i banangungan med sina tofsar i olika färger och Loe verkar inte behöva några andra leksaker än sina fötter.

Ian · Isa · Loe

Presentation


Det är vi som är Jenny och Jon, ett gift par som bor i en villa i Tibro tillsammans med våra fyra barn: Ian 7 år, Isa 5 år, Loe 4 år och Lin 2 år. Följ oss i vår vardag!

Kontakt: jenjonsjoberg@hotmail.com

Vi har bloggat i 10 år!

   

     I år firar  jennyjon 10 år.   
                   
Under snart ett decennium har vi hållit liv i den här bloggen och minst ett blogginlägg per dag har vi publicerat. Och fler ska det bli!

Vi finns på Youtube!

 

          Följ oss på Youtube:
               jennyjontube

 

       

 

 

Besökare just nu...


Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Augusti 2016 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se