jennyjon - vår vrå av världen

Alla inlägg under augusti 2016

Av Jenny och Jon Sjöberg - 6 augusti 2016 08:00

Vi gillar Fisher-Price och serien Rainforest är så himla charmig. Vi har bland annat en babysitter i samma tema. Så just därför var det kul att komma över en babygunga som också har charmig djungelutstyrsel. Femhundra kronor i fint begagnat skick och Loe verkar trivas med den. Vi har haft en babygunga tidigare men den var inte alls så här fin och dessutom satt barnen så ihoptryckta så den sålde vi när Isa var liten.Den här gungan går att gunga framåt och bakåt och även åt sidorna. Mobilen går att fälla undan och den har en titt-ut-effekt där grenarna rör sig när den snurrar. Gungan har en snacktray och stolen går att ha i olika lägen. Självklart har den flera charmiga ljud också och vi är väldigt nöjda med den. Loe kan både roas och sova en stund i den!


Loe
Av Jenny och Jon Sjöberg - 5 augusti 2016 19:15


Detta fick Loe i present i samband med att han döptes: en häftig babygunga, ett babygym med musik och rörelse och en Sophie la Girafe att krama och bita på.Ett alldeles eget äppelträd (sort rödluvan), ett vårdträd, har vi också planterat för honom (det kommer bli en lummig och fruktrik trädgård när barnens alla träd vuxit till sig!). På äppelträdet finns det faktiskt ett äpple som håller på att mogna.En dopram var också en av presenterna till minne av Loes födelse och dop. Men affären graverade först in fel namn och det stod Leo på ramen vi tänkte hämta ut för cirka en månad sedan. Så det här inlägget blev lite försenat i och med det, fast nu är allt som det ska och Loe har sin dopram. På grund av deras misstag och försening så bjöd de på gravyren. Det är samma modell på hans ram som på Ian och Isas för vi gillar det här utförandet. Den har utrymme för alla siffrorna och även plats för foto och en hårlock. Fast nu känns det som att det var länge sedan som Loe döptes.


Loe
Av Jenny och Jon Sjöberg - 4 augusti 2016 18:45

Nu har vi gjort oss redo för den kommande hockeysäsongen. ;) Lägg särskilt märke till Loes napphållare med texten "LITEN KROPP STORT HJÄRTA" - gulligt värre!


Av Jenny och Jon Sjöberg - 3 augusti 2016 21:34

Idag for vi mot Värmland och efter några stopp längs vägen hamnade vi till slut i Stadsparken. Där blev det lek, bus, korv, glass, skratt, gråt, tågtur, djur, lekplatser, skattjakt, spring, hopp och lite till! Men inget bad, fast inte heller något regn på oss.


Ian · Isa · Loe · Utflykter
Av Jenny och Jon Sjöberg - 2 augusti 2016 20:42

Ja, vi har ju inte så särskilt tur med vädret. Tror vi hamnat i minst en skur per dag under de senaste fyra dagarna. Idag var det lite knepigare i och med att vi satt i öppen båt och var på väg till broöppning. En broöppning som avbröts på grund av en utryckande ambulans. Så lite extra tid i regnet blev det för oss...Men vi åkte ut på Bottensjön och så genom Göta Kanal ut på Vättern, la till och beställde pizza och for tillbaka. I och med detta så kunde vi stryka ännu en grej på sommarens att göra-lista. Kanske hinner allt ändå...?

Ian · Isa · Loe · Utflykter
Av Jenny och Jon Sjöberg - 2 augusti 2016 15:36

Jodå, våra rosor är odödliga - de blommar även denna säsong! Så mycket omild behandling som de råkat ut för av oss, men de är några riktiga fighters!


Av Jenny och Jon Sjöberg - 1 augusti 2016 20:21

Jag la beställningen i morse och 12 timmar senare är paketet vid min dörr. Imponerande snabbt! Nu beställde jag tidigt på morgonen och över en viss summa - men ändå! Och alla 17 artiklarna stämde! /Jenny

Presentation


Det är vi som är Jenny och Jon, ett gift par som bor i en villa i Tibro tillsammans med våra fyra barn: Ian 7 år, Isa 5 år, Loe 3 år och Lin 2 år. Följ oss i vår vardag!

Kontakt: jenjonsjoberg@hotmail.com

Vi finns på Youtube

jennyjontube

 

 

Besökare just nu...


Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Augusti 2016 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se