jennyjon - vår vrå av världen

Alla inlägg under oktober 2014

Av Jenny och Jon Sjöberg - 24 oktober 2014 18:15


I eftermiddag blev det en liten tur till skogen vi gifte oss i. Det var inte det bästa av väder, men sånt bryr ju sig inte Nalle om. Ian hade väl ett och annat att säga om naturen och dess inte allt så lättframkomliga terräng som typ "Hem!" och "Se Bärgarn flyger". Men Nalle fick det skoj!


 

  

Allmänt · Ian · Isa · Nalle
Av Jenny och Jon Sjöberg - 24 oktober 2014 13:45


Vi har sagt det förut, och vi säger det igen, Triaba har blivit den panel som vi kommit att gilla bäst när det gäller att genomföra marknadsundersökningar på nätet. Det är där som vi har varit medlemmar längst och det är där som vi har tjänat ihop till flest utbetalningar. Det är väldigt varierande ämnen på undersökningarna och panelen har även tävlingar som är roliga att delta i för chans att belönas lite extra. Följ länken och skaffa ett konto du också om du tycker att det här låter som något som du tror skulle passa dig. På hemsidan finns också ytterligare information.

Av Jenny och Jon Sjöberg - 23 oktober 2014 12:45

En komplett tågbana i trä från Biltema blir nog en populär julklapp i år, och på vårt Biltema hade de bunkrat upp. I paketet finns räls, tåg, vagnar, bro och annat för 299 kr. Tomten kommer med just en sådan här tågbana till Ian.


Av Jenny och Jon Sjöberg - 22 oktober 2014 19:03

Mitt i Ians skajpning med farmor och farfar försvann strömmen och därmed bredbandet. Det dröjde någon timme innan den kom tillbaka. Och sen försvann den igen och då var jag mitt i blogginlägg som förlorades. Nu får vi se hur länge som vi får behålla elen den här gången.

Första orosmomentet var ju varmvatten till vällingen, men nu står det en termos på bänken ifall, och vi väntar med att blåsa ut ljusen. Eld i kassetten var det redan så vi fick lite extra ljus därifrån. /Jenny


Av Jenny och Jon Sjöberg - 22 oktober 2014 10:45


Det här underbart vackra halsbandet bär jag sedan en tid tillbaka runt min hals - ett hjärta med barnens namn ingraverade. Jag tycker att det är så fint och det kommer ifrån Gravyrbutiken.se. Det är en webbshop som ordnar de perfekta personliga presenterna! Och just namnsmycken är jag extra svag för, men i butiken finns det dessutom skyltar, brickor och idrottspriser.

Så besök Gravyrbutiken för att hitta en present för just det tillfället du vill uppmärksamma, eller varför inte bara för att skämma bort dig själv. Kanske finns fars dags-presenten hos Gravyrbutiken.se...? /Jenny
Vi har fått möjligheten att tävla ut ett valfritt namnsmycke till en av våra läsare! Det är väldigt enkelt att delta - allt du behöver är ett Facebook-konto.


  


Gör så här för att delta:


- Besök Gravyrbutiken.se och deras kategori namnsmycken:
http://gravyrbutiken.se/graverade-presenter/namnsmycken


- Skriv en kommentar till det här inlägget och berätta vad du vill vinna och vad som ska graveras in.
Obs! Glöm inte att lämna din mejladress i kommentarsfältet så vi kan kontakta dig.


- Gilla Gravyrbutiken.se på Facebook och dela deras sida:

https://www.facebook.com/GravyrButiken.se

(För att dela sidan så klickar du på de tre punkterna efter Meddelande på omslagsfotot,

välj sedan Dela bland alternativen.)


Tävlingen pågår till och med den 29 oktober.

Vinnaren presenteras så fort vi kollat att tävlingsreglerna uppfyllts.


Lycka till!


Grattis Julianna! Vi har mejlat dig.

Av Jenny och Jon Sjöberg - 22 oktober 2014 06:45


OLW har just nu en tävling på Facebook där första priset är ett Playstation 4 och SingStar. Vår bild är ju helt klart i vinnarklass. Gulle-Ian! :) Tyvärr är det värre med motiveringen då vi blivit så ringrostiga när det kommer till rim och fyndigheter. Det blir ju knappt något tävlat längre och det bådar inte alls gott inför alla de kommande julkalendrarna... Bra för er andra att slippa motståndet i och för sig. ;) /Jenny

Av Jenny och Jon Sjöberg - 21 oktober 2014 20:00


I Skövde finns Balthazar Science Center och dit var vi en sväng idag på eftermiddagen. Det blev premiär för oss allesammans.

Vi visste inte vad som fanns innanför tegelväggarna på den långa byggnaden i närheten av Resecentrum. Men vi blev glatt överraskade av allt skojigt, spännande, underhållande, intressant och en del lite skrämmande som vi kunde testa på.


 


Vi hade inte så gott om tid på oss och besöket blev nästan lite överväldigande men vi provade på lite av varje. Läste, tryckte, kände, tittade...


  


Ian hade det riktigt roligt och allt det här blev ju som en stor lekplats inomhus för honom. Och vi hann allesammans med en vända ut i rymden också.


 


Lite flygsimulator, megastora såpbubblor, bollskruv, bilkörning - ja, det blev verkligen mycket på en och samma gång! Det var kul att vi tog oss hit och nu när vi vet lite mer om vad som finns att göra och se där inne så blir det säkert fler gånger.


   

Av Jenny och Jon Sjöberg - 20 oktober 2014 12:45

Varje månad betalar vi en tjuga för att hålla bloggen fri från reklam som vi själva inte har godkänt. I början var det smidigt att bara skicka iväg ett sms och få en kod. Men när det inte längre skulle gå att göra sms-köp hur som helst så blev det lite krångligare. Jag fick skaffa ett WyWallet-konto och fylla på där med pengar som det dras ifrån när jag gör sms-köp. Men jag fann mig i det. Idag skulle jag göra en betalning med nya telefonen och egentligen var det inte mobilens fel utan jag skyller på Telia. Jag har betalat för ett refill-abonnemang som heter Ladda Allt och så här står det om det:500 st/mån syftar på antal sms och mms och på mitt konto hos Wy Wallet fanns det pengar, men sms-köpet gick ändå inte att genomföra. För på mobilen fanns det inte tillräckligt med pengar för att skicka sms:et - trots att jag har gratissms! Så jag fick fylla upp mina 0,83 kronor (har ju 100 minuter gratis varje månad så det har känts som tillräckligt för jag ringer inte så mycket) bara för att kunna betala för att få bort reklamen. Jag tycker helt klart att det borde ha fungerat ändå och antingen gått under mina minuter eller mina sms - som jag redan betalat för! Ladda nästan allt snarare... /Jenny

Presentation


Det är vi som är Jenny och Jon, ett gift par som bor i en villa i Tibro tillsammans med våra fyra barn: Ian 7 år, Isa 5 år, Loe 3 år och Lin 2 år. Följ oss i vår vardag!

Kontakt: jenjonsjoberg@hotmail.com

Vi finns på Youtube

jennyjontube

 

 

Besökare just nu...


Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Oktober 2014 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se