jennyjon - vår vrå av världen

Alla inlägg under maj 2012

Av Jenny och Jon Sjöberg - 9 maj 2012 17:30

Jag hade tänkt gå och lägga mig efter lunchen för rygg och mage gjorde lite ont. Men istället fick jag för mig att göra klart miniprogrammen till sommarens logdanser på Logen Käcktjärn. Det gjorde varken rygg eller mage bättre och jag vet inte ens om de behövs för det kanske har blivit ordnat på annat håll... Men 116 stycken blev det i alla fall som nu är utskrivna och tillskurna i smidigt plånboksformat. 

Kom gärna och dansa på Logen Käcktjärn i sommar! /Jenny

 

Av Jenny och Jon Sjöberg - 9 maj 2012 17:30

Kanske är ni fler där ute än Lotta som drömmer om oss på nätterna...? ;)

 

Av Jenny och Jon Sjöberg - 9 maj 2012 17:15

Men någon ser irriterande nöjd ut ändå...

Av Jenny och Jon Sjöberg - 9 maj 2012 17:15

Idag stör jag mig på:


 • regnet. Vore väl ok om jag slapp gå ut i det.
 • folk som inte tar bort sin annons på Blocket när varan är såld.
 • de som inte vet vad de pratar om.
 • att det tog en och en halv vecka att få färgpatronerna levererade.
 • att det inte händer något roligt.
 • att tiden går långsamt.
 • de som tar åt sig äran för det som andra gjort.
 • att ryggen gör lite mer ont än vanligt.
 • att jag behövde gå ut i regnet igen.
 • växtvärken i magen är inte heller att leka med.
 • att jag stör mig på saker.

  Men annars är det bra. /Jenny

Av Jenny och Jon Sjöberg - 9 maj 2012 17:00

Förutom att klicka på de dagliga poängen hos Gratisbio tittar vi alltid ifall det går att beställa den vägen om vi ändå ska köpa något. Genom att dagligen logga in och klicka på sidor samlar vi ihop poäng och när vi shoppar på nätet, på till exempel CDON, får vi en del av köpesumman i poäng. Dessa poäng växlar vi sedan in till antingen presentkort på bio eller till gratis presentkort i de många affärerna som finns att välja på.Vill du också tjäna pengar på köp du ändå tänkt göra kan vi värva dig om du klicka på den här länken och är du redan medlem så vet du kanske redan hur bra det här är.


Nyss fick vi hem ett Rikspresentkort värt 100 kr!

Av Jenny och Jon Sjöberg - 9 maj 2012 11:45


... och det har regnat hela morgonen och förmiddagen och ser ut att fortsätta så... På med gummistövlar, regnjacka och regntäcke men vi blev lite blöta - och smutsiga - ändå på promenaden. En liten, eller helst stor, överraskning skulle sitta rätt bra nu!

Idag har jag jagat en flygresa hem från Mallorca. En av "våra" resenärer har redan tröttnat (!) på värme och turistlivet vad det verkar och vill hem tidigare. Att hitta en hemresa gick bra men när jag ringde Ticket för att höra om man var tvungen att ha papprena på bokningen utskrivna så sa hon att det måste man. Och det skulle bli mycket svårt att fixa från en liten mallis-by. 

Men jag ringde upp igen för det verkade så dumt. Den säljaren sa motsatsen. Det var väl lite det jag anade för det är ju e-biljetter det gäller och då ska det räcka med bokningsnumret. Krångel, krångel! Nåja, nu är det fixat i alla fall. Hoppas jag.

Lunchdags. Får nog bli sallad igen. Tredje dagen i rad... /Jenny

Av Jenny och Jon Sjöberg - 8 maj 2012 19:00

Det ska väl bli ett litet blogginlägg idag också... Men det har inte hänt så där värst mycket. Fast ni fick upp förväntningarna när ni läste rubriken, eller hur era snuskhumrar...? ;) Inget skoj kom det med posten heller, bara en upplysning om att det ska införas trängselskatt i Göteborg från och med januari nästa år...

Jon har en hel del på jobbet den här veckan men vi kastade oss in i bilen när han kom hem och hann en snabbis till Tibro för att lämna av grejer till second hand som vi sorterat undan i helgen. Några små inköp blev det också - fast inte lika många som vi lämnade bort! Hittade bland annat en billig badbalja med badhjälp.

Får väl hoppas att morgondagen bjuder på något skojigare, tills dess får jag väl vara glad för att Jon har lastbilskörkort.. ;) /Jenny


Av Jenny och Jon Sjöberg - 8 maj 2012 08:20

Bloggplatsen har legat nere för underhåll under natten/morgonen om någon undrar...

Presentation


Vi är Jenny och Jon, ett gift par som bor i en villa i Tibro tillsammans med våra fyra barn: Ian född i september 2012, Isa född i juni 2014, Loe född i mars 2016 och Lin född i januari 2018.

Kontakt: jenjonsjoberg@hotmail.com

Besökare just nu...


Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Maj 2012 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se