jennyjon - vår vrå av världen

Alla inlägg under april 2016

Av Jenny och Jon Sjöberg - 3 april 2016 07:00

Idag är Loe redan tre veckor. Älskade hjärtat. ♥

 Loe
Av Jenny och Jon Sjöberg - 2 april 2016 13:15


Och vår nyfikenhet för detta väcktes och vi for dit för att titta på den långa kön. För Idol-cirkusen är verkligen en stor grej som engagerar många på olika sätt. Vi följde den senaste säsongen och tyckte att Martin Almgren var en väldigt värdig vinnare. Och i sommar kommer just han att vara ett utav dragplåstren under allsången i Karlsborg och kanske att vi åker dit då. Nu var den enda kändisen som vi såg Pär Lernström, men kanske att någon framtida stjärna stod i just den här kön utanför Kulturhuset i Skövde idag...


Av Jenny och Jon Sjöberg - 1 april 2016 16:30

De senaste dagarna har gått åt till lite småpyssel här och var. Sådant där som kanske inte tar så mycket tid men som det ändå inte varit läge eller vilja för. Men så skönt att få det klart. 

Vi har ordnat med doppresent, födelsedagspresent, minnesgåva, sorterat i barnens garderober (nu hamnade de flesta av vinterkläderna på vinden!), sommardäck på, klippt och badat Nalle och vi har letat upp bebissockar - som tvättmaskinen faktiskt hade "ätit upp"...

Ian har börjat om på förskolan och det verkar som att det gått bra efter hans längre uppehåll som innehållit förändring på såväl hemmaplan som i förskolans lokaler.

Häromkvällen fick vi också ett oväntat besök av en kompis till oss från svunna tider och familjen var också med. Vi bor ju inte jättelångt från varandra men med småbarn och gammal hund blir även kortare avstånd väldigt långa. Nu hade de ändå vägarna förbi.

Idol har ju i och för sig audition i Skövde i helgen, men vi får ta chansen på guldbiljetterna en annan gång. Fast det skulle vara kul att se hur lång kön kommer att vara. Langosvagnen som vi såg stod parkerad på tivoliområdet lockar dock betydligt mer... Martin Falklind känd från lite av varje i fiskesammanhang besöker Tibro också så det finns att välja på. 


https://www.cancerfonden.se/

Av Jenny och Jon Sjöberg - 1 april 2016 11:47


Idag har vi varit på BVC med lille Loe. Men han är faktiskt inte så liten längre, för trots att han sover mycket och nu även börjat kräkas en del så har han gått upp bra i vikt. Skönt det för det hade ju tagit emot att börja väcka på honom när han verkar sova så gott. På 10 dagar har det blivit nästan ett halvt kilo plus... Och ökat på längden har han också gjort och det går verkligen undan så här i början. Sedan födseln har han redan blivit tre centimeter längre. Nu är han 54 cm lång och väger 3965 gram.


Loe

Presentation


Vi är Jenny och Jon, ett gift par som bor i en villa i Tibro tillsammans med våra fyra barn: Ian född i september 2012, Isa född i juni 2014, Loe född i mars 2016 och Lin född i januari 2018.

Kontakt: jenjonsjoberg@hotmail.com

Besökare just nu...


Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< April 2016 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se