jennyjon - vår vrå av världen

Direktlänk till inlägg 30 maj 2012

Så här var det...

Av Jenny och Jon Sjöberg - 30 maj 2012 19:30

Strax efter två ringde veterinären och berättade resultatet från Nalles provsvar. Ingen borrelia och samma värde som förra året på anaplasmosen och allt tydde på att det var artrosen. Men av någon anledning så var inte det här det slutgiltiga resultatet för två timmar senare ringde veterinären upp igen med ett annat besked.

Men gissa om det hann tänkas många hemska tankar under den här tiden. Jag ringde upp Jon så fort som jag lagt på luren efter första samtalet och berättade det vi minst hoppats på. Inte långt efter det var jag så trött i huvudet att jag var tvungen att lägga mig och sova. Så många tankar och några tårar.

Jon kom hem och inte långt efter det ringde alltså veterinären upp igen och berättade att det kommit ännu ett resultat. Den här gången det slutgiltiga får vi hoppas. Fortfarande negativt på borrelian (till skillnad från i fjol) men nu var värdet för anaplasmos högre än ifjol istället. Att de skickar ut två svar från provtagningen är ju mycket märkligt.


Nalles antibiotika är "människomedicin".


Det här senaste beskedet har ju fått upp våra förhoppningar en del men det är fortfarande en del som talar emot att det är anaplasmos igen. Han har ingen feber och han har utan medicinering blivit aningen bättre. Nu ska han få en antibiotikakur, som vi redan påbörjat, under 14 dagar så får vi ser hur det går.

Anaplasmosen som han fick ifjol är kronisk och kan som vi förstår det kanske till och med blossa upp lättare i och med att han har artros. Men nu är det nog väldigt få som vet så mycket om hur en hund med Nalles höftledsdysplasi, artros och anaplasmos reagerar så det är självklart inte så lätt att diagnostisera.

Vi kan bara hoppas att det bästa ska komma ut ur denna dags känslomässiga cirkus! /Jenny

 
 
Heidi

Heidi

30 maj 2012 21:49

Hoppas verkligen på det bästa ändå! Att ni inte blir tvungna att avliva honom!! =( Fy faan va hemskt det måste vara! Kram

http://livetenligtheidi.blogg.se

Jenny och Jon Sjöberg

30 maj 2012 21:56

Det bästa hoppas vi också på och vill helst inte alls tänka åt det andra hållet. Särskilt inte nu när det finns en chans att det kan vara något annat... /Jenny

 
Malin

Malin

30 maj 2012 23:54

Håller tummarna och hoppas på det bästa!
Kram

http://starchild88.bloggplatsen.se

Jenny och Jon Sjöberg

31 maj 2012 05:56

Vi med! Han var dock lite stel nu på morgonen, men han har ju inte fått så mycket medicin än.
Kramar! /Jenny

 
Lotta

Lotta

31 maj 2012 07:01

Det är verkligen inte roligt då djuren blir sjuka, fy... =/
Håller tummar o tår för att medicinen ska göra honom bättre.
Vår förra hund blev bara sju år...det var ett svårt beslut att fatta, även om man vet att man fattade just det rätta beslutet. Hoppas ni får många fler år tillsammans! :)

kram!

http://www.esmeralda71.blogg.se

Jenny och Jon Sjöberg

31 maj 2012 08:14

Det känns ju konstigt att man ska behöva hoppas på att det är en fästingsjukdom men det gör vi just nu - och att medicinen ska hjälpa.
Det kändes lite som om ett liv skulle ta ut ett annat... Men jag vill ha både baby och Nalle! /Jenny

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jenny och Jon Sjöberg - Måndag 24 feb 16:51


Här skruvas det för fullt och kartongbitarna ligger överallt... ...

Av Jenny och Jon Sjöberg - Söndag 23 feb 16:10


Lite rörigt innan det blir lite mer ordning...

Av Jenny och Jon Sjöberg - Lördag 22 feb 20:03


Snart dags att kika in kvällens bidrag! #mellokvällo

Av Jenny och Jon Sjöberg - Lördag 22 feb 11:57


... är en av mina favoritsporter och nu när det är ruggigt väder ute blir TV-stunden extra mysig med en brasa. Hoppas det går bra i spår och med skyttet! /Jenny ...

Av Jenny och Jon Sjöberg - Fredag 21 feb 13:34


Det har varit en jobbvecka där Jon har varit iväg sedan i måndags. Men nu är det bara några timmar kvar tills han är hemma. Att det blir extra kämpigt när han är iväg säger ju sig självt, fast det gick den här gången också. Och den här gången har bar...

Presentation


Det är vi som är Jenny och Jon, ett gift par som bor i en villa i Tibro tillsammans med våra fyra barn: Ian 7 år, Isa 5 år, Loe 3 år och Lin 2 år. Följ oss i vår vardag!

Kontakt: jenjonsjoberg@hotmail.com

Vi finns på Youtube

jennyjontube

 

 

Besökare just nu...


Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Maj 2012 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se