jennyjon - vår vrå av världen - livet med fem barn

Alla inlägg den 21 april 2021

Av Jenny och Jon Sjöberg - 21 april 2021 16:00

Innan corona var det här med digitala träffar ovanligt, men nu är det väldigt ofta förekommande och bara idag har vi betat av ett par stycken.



Först ut var Loe som äntligen fick till ett besök på paddan med sin logoped. Sjukdom och ont om tider gjorde att det hann gå ett tag sedan sist. Och det hinner gå en hel sommar innan det är dags för nästa digitala möte eller kanske besök på plats, men då av anledningen att hon tyckte att Loe har gjort sådana framsteg. Det var ju roligt att höra även om vi känner att han har en bit kvar och under året innan förskoleklass kommer en upptrappning att ske.



På tur stod sedan ett utvecklingssamtal med Isas pedagog i förskoleklass. Isa fick dock inte vara med då detta enbart var för föräldrar och i och med att Jon ändå var hemma för Loes logopedbesök så kunde vi delta båda två. Isa fick istället vara "barnvakt" åt Loe och Lin i trädgården (Ian hade ju inte slutat än), men det fixade hon fint.
Till höst väntar ettan för Isa och skoltiden drar igång på allvar och det är hon mer än redo för. Bortsett från att hon kanske skulle kunna ta för sig lite mer så fanns det inget som stack ut. Hon har ju på gott och ont alltid varit lite före, det märktes ju redan på förskolan och där blev hon mot slutet lite understimulerad... Det är som skönt är inget vi märkt av än.

Det kommer att bli den gröna gruppen som blir hennes klass sedan i ettan också, dock var det oklart vilka lärare hon får. Skolavslutningen var också inte helt oväntad oviss. Det är ju bara 33 skoldagar kvar innan sommarlovet nu och ca 20 dagar för förskolebarnen... Och på tal om sommar... i natt ska det visst snöa. /Jenny

Allmänt · Isa · Loe
Av Jenny och Jon Sjöberg - 21 april 2021 04:54

Vaken igen. För tredje gången denna natt. Och nu kan jag inte somna om. Försökt i över en timme. Men inte då. Känns så onödigt... Jag är ju trött men inte tillräckligt för att tröttheten ska ta över bebisens sparkar eller hur obekvämt det är att sova. /Jenny

Presentation


Välkommen till Jenny och Jon, ett gift par som bor i Tibro tillsammans med våra fem härliga barn. Ian är född -12, Isa -14, Loe -16, Lin -18 och Sia -21.

Följ oss i vår vardag!

Kontakt: jenjonsjoberg@hotmail.com

Vi har bloggat i över 13 år!

Den 25 juli 2010 startade vi jennyjon-bloggen. I över ett decennium har vi hållit liv i den här bloggen. Minst ett blogginlägg per dag har vi publicerat. Och fler ska det bli!

Vi finns på Youtube!

 

          Följ oss på Youtube:
               jennyjontube

 

      

Besökare just nu...


Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< April 2021 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards