jennyjon - vår vrå av världen

Alla inlägg under november 2014

Av Jenny och Jon Sjöberg - 27 november 2014 16:45

Idag låg det en kartong i lådan med en massa gott och bra innehåll från Linda. Vi ser särskilt fram emot att testa chipsen. Har ätit mandelpotatischips tidigare men inte med den här smaksättningen. Mycket går till barnen, i första hand Ian. Så jättesnällt att vilja skicka allt det här till oss. Tusen tack!


Av Jenny och Jon Sjöberg - 27 november 2014 08:43

Jag har fått på barnen julkläder idag till avslutningen i kyrkan. De blev så söta! Idag blir förresten Isa redan fem månader och hon firar namnsdag idag tillsammans med alla andra som också heter Astrid. /Jenny


Ian · Isa
Av Jenny och Jon Sjöberg - 26 november 2014 22:05

Ja, mycket ska man få höra innan öronen ramlar av. Nästan så man börjar kolla i almanackan ifall det är första april... Coca-Cola ska i slutet av året lansera mjölk i USA. MJÖLK! Mer om detta finns att läsa här, men jag tycker ju att Coca-Cola ska hålla sig till det som de är bäst på - nämligen Coca-Cola! Fast kommer produkten till Sverige ska jag ju självklart testa, fast i detta för tillfället anti-mjölk-land är det väl kanske inte någon idé att komma dragandes med detta. /Jenny


Av Jenny och Jon Sjöberg - 26 november 2014 21:00

Josephine anordnade nyligen en tävling där vinsten var en adventsstjärna - och den vann jag till Isa. Det här blir Isas första jul och nu har hon en alldeles egen stjärna som kan följa henne under många jular framöver.


 Först tänkte jag att det kanske skulle räcka med att bara ha den som den är i hennes fönster. Men kjag om ändå fram till att jag ville ha en lampa i den. Mönstret är jättefint och ännu finare blir det upplyst. Tusen tack för den fina vinsten och tack även till sponsorn Adventsstjärna.se. /Jenny


Isa
Av Jenny och Jon Sjöberg - 25 november 2014 19:30

Det är årets julklapp och den har jag redan! Faktiskt tre stycken, dock inte i armbandsform. Två skulle man väl kunna säga påminner om halsband, då jag ofta har dem klängande runt just halsen och den tredje har jag för det mesta på koppelavstånd. Så det går minsann inte att missa någon välbehövlig vila.

Mina aktivitetsarmband går absolut inte att stänga av heller, så de är verkligen uppgraderade till den senaste versionen. Inställningarna är väldigt oregelbundna, men program 1 behöver alltid rörelse på dagen, program 2 och 3 är mer nyckfulla och kör man konstant på program 2 så får man minsann aldrig vara still - någon gång på dygnet!

Program 3 kan däremot ge några stunders vila, dock när det passar programmet, så när är väldigt svårt att säga. Troligen blir det i alla fall inte när det behövs som mest och absolut inte när program 2 har en lugnare period.

Eftersom det är aktivering som det handlar om så går det heller inte att bara välja ett program i taget - alla kör samtidigt. "Vad funkar bäst? TEAMWORK!"

Men kanske att program 1 någon gång följer med maken till jobbet under dagen. Det är dock bara ibland det, och i det stora hela så är det ju ändå 2 och 3 som ger mest effekt. 

Jag känner mig så otroligt lyckligt lottad som redan har årets julklapp! Ock säkert är det fler med mig som har den, men handlas, köpas, säljas, handlas, köpas och säljas ska det göra. Undra om HUI någon gång kommer att utse något vettigt som årets julklapp?

Nu ska jag ta paus från kommersens vändor och gå och dricka lite lemonad som jag gjorde tidigare i min råsaftcentrifug. Nej, just det ja, jag har ju ingen råsaftcentrifug... Det som också var en så otroligt nödvändig produkt. /Jenny


Av Jenny och Jon Sjöberg - 25 november 2014 18:13


Barnen gungade och jag visste för ett ögonblick var jag hade dem. /Jenny

Ian · Isa
Av Jenny och Jon Sjöberg - 25 november 2014 10:45

Nu är det inte bara Bilar som gäller. Vilken lättnad! Lilla Spöket Laban har gått och blivit en ny favorit hos Ian. Filmer var det inte så svårt att hitta, värre var det med leksaker och särskilt böckerna med plastfigur i förpackningen har jag jagat.

Men skam den som ger sig. Nu har Ian några böcker och figurer! "Läsupplevelse och lekvärde i ett och samma paket."


 


Det är särskilt Labolina som Ian verkar tycka om - han skrattar så gott åt hennes upptåg när det ska bakas i filmen Bullar och Bång. Laban tillkom redan 1958, den först boken kom -65 och det lilla spöket och hans vänner håller än! /Jenny

Av Jenny och Jon Sjöberg - 24 november 2014 16:15

Isa har fått börja smaka på lite av varje och då är det smidigt med klämpåsarna, eller klämmisar som vi kallar dem. Verkar ha många namn de där... Och ännu smidigare blir de med de anpassade skedarna. Isa smakar och Ian slukar resten.


 

Presentation


Vi är Jenny och Jon, ett gift par som bor i en villa i Tibro tillsammans med våra fyra barn: Ian född i september 2012, Isa född i juni 2014, Loe född i mars 2016 och Lin född i januari 2018.

Kontakt: jenjonsjoberg@hotmail.com

Besökare just nu...


Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< November 2014 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se