jennyjon - vår vrå av världen - livet med fem barn

Direktlänk till inlägg 4 december 2013

Loppi Blogbag för 1-åringar

Av Jenny och Jon Sjöberg - 4 december 2013 20:45


Vi var bland de lyckligt tursamma som fick hem Loppi Blogbag för 1-åringar. Och testpersonen Ian fick självklart ställa upp på att hjälpa till med utvärderingen. I bagen fanns Duplo, majssnacks, fruktdryck, klämmis, vitaminer och en pixibok. Jättefint innehåll och så här tycker vi:


LEGO Duplo: Duplo, och LEGO, är fantastiska leksaker som är så bra på många sätt för barn och deras utveckling. Ian har några bitar sedan tidigare och blev förtjust i sina nya djurkompisar.


  


COOPS ekologiska majssnacks: Vi vuxna tycker ju inte att de här snacksen smakar något, och påminner mest om emballage. Men nu är de ju riktade till barn och Ian var inte sen att stoppa handen i påsen och mumsa på snacksen.



COOPS ekologiska fruktdryck: När den här drycken erbjöds försvann halva superfort. Mer orkade nog inte Ian så där på direkten. Vi smakade aldrig själva utan litade helt på Ians omdöme.



COOPS praktiska Klämmis: Dessa förpackningar gillar vi massor. De är ju så himla smidiga att ta fram och ge. Ibland hemma som lite gott mums för Ian att sitta med själv, men på resor är de ju guld värda. Går att äta i vagnen och bilen som tidsfördriv eller som litet mellanmål. Ian äter inte gärna "ren" frukt men när den serveras så här går det bra. Klämmisen från COOP smaskade Ian gott på!



KidsZoo från Acrilex: Det enda som inte passade herrn i den här bagen var vitaminerna. Vi tyckte att det var lite stora så vi delade en av vitaminerna och de försvann in i Ians mun men kom ut lika snabbt igen. Vi har testat några gånger, men icke sa nicke. Jon gillade dem däremot - "smakar godis". Vi får väl testa ge honom dem vid senare tillfälle istället



Folksams praktiska barnkit: Den här gåvan i bagen är bra att ha till hands, men vi hoppas verkligen att innehållet aldrig behöver komma till användning. Kitet var proppfullt med olika sorters plåster för bland annat brännskador och skavsår. Bland innehållet fanns också brännskadegel, torkare och solskyddskräm. Alltsammans i en mycket smidig förpackning som är lätt att ta med.


  


Pixibok från Bonnier Carlsen: Att bläddra själv i boken är inte aktuellt än då Ian lätt skulle riva sönderna sidorna. Håller oss till kartongsidor ett tag till... Men att sitta i knät och läsa boken med pappa går ju bra. PIxiboken var mycket underhållande och det lilla formatet gillar vi.



Tack så mycket till Loppi för att vi fick chansen att ta del av denna blogbags fina innehåll!

 
 
Malin

Malin

4 december 2013 21:48

Vilken söt liten testpilot :D Duktig han e :) och kul att läsa vad han/ni tyckte :)
kram

http://starchild88.bloggplatsen.se

Jenny och Jon Sjöberg

5 december 2013 07:22

Det var roligt att testa, även om det var Ian som fick stå för jobbet den här gången. Vi har anmält oss till en till blogbag så får vi se om vi har tur där också. Kram! /Jenny

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jenny och Jon Sjöberg - Onsdag 8 maj 07:15


I en solig Boulognerskog i Skövde sprang barnen i lördags Papricaloppet, ett lopp på ca 1 km med lättare hinder runt sjöarna i parken. Samtliga våra barn hade rätt ålder inne och kunde delta, däremot var maxantalet 200 barn, men vi fick alltså plats ...

Av Jenny och Jon Sjöberg - Tisdag 7 maj 07:00


Löshåret som köptes in i fjol till flättillverkning har börjat komma till användning igen då Isa och Lin ville ha bubble braids med löshår i olika färger. Första gången jag testade göra, och blev väl så där, men helt okej ändå. /Jenny   ...

Av Jenny och Jon Sjöberg - Måndag 6 maj 06:00

Nu har vi tagit årets familjebilder och även de enskilda bilderna och så här blev resultatet!     ...

Av Jenny och Jon Sjöberg - Måndag 6 maj 05:45


Efter förra veckan som gick emot det mesta när det kommer till min diet; äta mindre och röra mig mer, så blev det trots allt minus vid morgonens invägning, om än med bara 0,3 kg. Men ett minus är ett minus och totalt har jag nu gått ner 25,2 kg! /...

Av Jenny och Jon Sjöberg - Söndag 5 maj 20:15


När jag imorgon ställer mig på vågen och tar emot ett plus...     För kost och rutiner denna vecka har inte varit hjälpsamma. Sia som fyllde år, kalasfika för en kompis i fredags och så helg på det. Förra måndagen missade jag målet -25 kg me...

Presentation


Välkommen till Jenny och Jon, ett gift par som bor i Tibro tillsammans med våra fem härliga barn. Ian är född -12, Isa -14, Loe -16, Lin -18 och Sia -21.

Följ oss i vår vardag!

Kontakt: jenjonsjoberg@hotmail.com

Vi har bloggat i över 13 år!

Den 25 juli 2010 startade vi jennyjon-bloggen. I över ett decennium har vi hållit liv i den här bloggen. Minst ett blogginlägg per dag har vi publicerat. Och fler ska det bli!

Vi finns på Youtube!

 

          Följ oss på Youtube:
               jennyjontube

 

      

Besökare just nu...


Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< December 2013 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards