jennyjon - vår vrå av världen - livet med fem barn

Direktlänk till inlägg 20 juni 2013

Nalles dag

Av Jenny och Jon Sjöberg - 20 juni 2013 20:30


Ballongerna vid ytterdörren skvallrade om att det var någon bemärkelsedag på gång. Att det varit Nalles dag har väl kanske inte alla kunnat lista ut så lätt, men vi har gjort vårt bästa för att uppmärksamma Nalle lite extra idag.


 


När Jon kom hem från jobbet överröste vi Nalle med presenter. Han fick en massa gott att äta och en ny leksak - givetvis fick han så långt det gick öppna sina presenter själv, för det är ju halva nöjet. (Och allt fick han inte äta upp på en gång...)


 


Nalle fick en färgglad leksak utav oss som piper, än så länge i alla fall. Och sedan fick han ett slittåligt däck utav sin "gudfader" Johan som var förbi bara för Nalles skull.


 


Men vi hade fler överraskningar på gång... I vintras frös vi in en Ullareds-kasse med snö med just den här 10-årsdagen i tanken. Nalle älskar snö och nu kunde han få det han älskar på sin dag!

Han krafsade i snöblocket, dansade med det på sitt speciella sätt och när det börjat gå sönder kastade vi snöbollar åt honom. Att kasta snöbollar är vi nog ganska ensamma om att ha gjort i Sverige idag.



Vi hoppas att vi gav Nalle en fin dag, han ger ju oss så många tillbaka. Men det är inte utan att man funderar på framtiden. Ärligt talat så trodde vi aldrig att vi skulle få uppleva Nalles tioårsdag. Vi trodde att hans sjukdom skulle ha tagit över för länge sedan. Självklart hoppades vi men Nalle är ju egentligen väldigt sjuk. Det syns inte på honom så det kan vara svårt att förstå ibland.

Men vi fortsätter att planera framtiden tillsammans med honom, för vi vet inte vad som väntar...

Vi är tacksamma för den tid som han är med oss och är symptomfri. Och vi försöker ge honom så mycket livskvalité som det går. Han har inte bett om att få komma till oss, det var vi som hämtade honom från omplaceringshemmet och nu är han vårt ansvar.

Och det är ett ansvar vi gör vårt bästa för att ta. Ibland är det inte alla som förstår hur vi ser på det här ansvaret, men för oss är han en älskad familjemedlem och han förtjänar det bästa.

Älskade Nalle! ♥

 
 
ihemmetslugn

ihemmetslugn

20 juni 2013 21:00

Jag tror med all säkerhet att ni har ett Nalle en underbar dag och han det märks hur lycklig han är.
Första bilden är bara helt underbar :)

Grattis även till er som gjorde ett bra val med att hämta Nalle.

http://ihemmetslugn.blogspot.se

Jenny och Jon Sjöberg

20 juni 2013 21:20

Vi är i sin tur tacksamma för att omplaceringshemmet släppte Nalle hem till oss.
Nu ligger han och vilar i sin säng här bredvid och ser då ut att ha det ganska skönt. /Jenny

 
Nathalié - Mamma till Charlie

Nathalié - Mamma till Charlie

21 juni 2013 10:54

nämen vad roligt det där med snön! vad smart! och grattis i efterskott till sötnosen :))

http://yarp.blogg.se

Jenny och Jon Sjöberg

21 juni 2013 11:18

Ja, det var ju en gratis men jätteroligt present! :) /Jenny

 
anna

anna

21 juni 2013 22:13

Grattis till vovven!

<3

/anna + alla djuren

http://anna-i-dungen.bloggplatsen.se

Jenny och Jon Sjöberg

22 juni 2013 04:33

Nalle och vi tackar så mycket! I går kväll öppnade han sista födelsedagspaketet, så det blev ett utdraget firande. :) Kramar från oss! /Jenny

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jenny och Jon Sjöberg - Torsdag 28 mars 08:00


Vi var inte snabbast på´t men hade tur ändå för det fanns ägg kvar... Barnen letade kring Högåskyrkan och ganska snabbt hade barnen hittat varsitt fint Bamse-påskägg.    ...

Av Jenny och Jon Sjöberg - Onsdag 27 mars 17:30

  Med posten kom en hälsning från Påskharen som meddelade att han tänkte ha vägarna förbi senare. Och så blev det! På eftermiddagen fick barnen syn på honom, men då hade han redan hunnit gömma påskäggen i trädgården. Så efter lite meet & greet f...

Av Jenny och Jon Sjöberg - Tisdag 26 mars 17:15

Igår var det Pippi Långstrump-tema på bibblan och särskilt på sagostunden som hölls på ett annat ställe än i det vanliga runda rummet då uppslutningen var så stor. Lin och Sia, som var pippiklädda, gick bland annat tipspromenad innan de satte sig ner...

Av Jenny och Jon Sjöberg - Tisdag 26 mars 12:45


... blev mycket lyckad och det var länge sedan som alla satt kvar så länge och åt middag. Det fanns allt möjligt att välja på i ost- och kexväg, men också lite godis, salta pinnar, sushi, stekt chilihalloumi med mera.   ...

Presentation


Välkommen till Jenny och Jon, ett gift par som bor i Tibro tillsammans med våra fem härliga barn. Ian är född -12, Isa -14, Loe -16, Lin -18 och Sia -21.

Följ oss i vår vardag!

Kontakt: jenjonsjoberg@hotmail.com

Vi har bloggat i över 13 år!

Den 25 juli 2010 startade vi jennyjon-bloggen. I över ett decennium har vi hållit liv i den här bloggen. Minst ett blogginlägg per dag har vi publicerat. Och fler ska det bli!

Vi finns på Youtube!

 

          Följ oss på Youtube:
               jennyjontube

 

      

Besökare just nu...


Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2013 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik


Skapa flashcards