jennyjon - vår vrå av världen - livet med fem barn

Alla inlägg den 2 mars 2022

Av Jenny och Jon Sjöberg - 2 mars 2022 06:30


I och med att Jon var borta hela förra veckan fick en del saker stå åt sidan och någon riktig helg blev det ju inte heller i och med att han inte var hemma förrän på söndagseftermiddagen. Nu har vi försökt komma ikapp och få iväg barnen på fritidsaktiviteter med mera. Loe har önskemål inför sin födelsedag som vi vill tillgodose i möjligaste mån, stor onlinebeställning (med bland annat rosbuketten på bilden) på ICA, husvagnen ska besiktigas så tid är bokad för det och igår var det verkligen det ena med det andra. Sotaren var här redan från morgonen och det är ju lite bök med det, tre maskiner tvätt kördes, läxor, baddag för Loe, Lin och Sia, vi ordnade egna semlor, städade, packade gympapåse och försökte komma på en roligare plan för helgen än för den som var när vi inte var tillsammans. Ian och Isa var förstås i skolan och Loe och Lin på förskolan och jag var på BVC för Sias 10-månaderskontroll. Hon är mindre än syskonen vid samma ålder, men eftersom hon följer sina egna kurvor så var det helt okej med allt. Jon tyckte att han märkt att hon utvecklats mycket under bara den veckan som han var borta och det stämmer säkert. För nog är hon mycket mer att hålla reda på nu. Att bara sitta still i famnen är inte alls lika intressant som att hålla på och dra sig upp, stå och gå utmed möbler. Nästa gång blir det 1-årsbesök på BVC... det går verkligen fort. Precis som gårdagen gjorde och det var väldigt skönt att komma i säng. Idag väntar bara friidrott för de tre stora, Bamsegympa för Lin, utvecklingssamtal för Loe med mera. /Jenny

Presentation


Välkommen till Jenny och Jon, ett gift par som bor i Tibro tillsammans med våra fem härliga barn. Ian är född -12, Isa -14, Loe -16, Lin -18 och Sia -21.

Följ oss i vår vardag!

Kontakt: jenjonsjoberg@hotmail.com

Vi har bloggat i över 13 år!

Den 25 juli 2010 startade vi jennyjon-bloggen. I över ett decennium har vi hållit liv i den här bloggen. Minst ett blogginlägg per dag har vi publicerat. Och fler ska det bli!

Vi finns på Youtube!

 

          Följ oss på Youtube:
               jennyjontube

 

      

Besökare just nu...


Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Mars 2022 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards