jennyjon - vår vrå av världen

Alla inlägg under mars 2019

Av Jenny och Jon Sjöberg - 10 mars 2019 06:49

Vi hann nästan i tid med att få klart Isas nya rum innan Mellofinalen drog igång. En stund i soffan med gott att äta och alla barn var vakna. I alla fall till en början...Lin är väldigt förtjust i musik, just som många barn är, och hon hade svårt att sitta still till låtarna. Hon dansade lite lätt där hon satt i sin stol och hon var även uppe och gjorde några moves framför oss och teven. Det var roligare att titta på henne många gånger. Hon hade helt klart slagit John Lundvik!
 

Ian · Isa · Lin · Loe
Av Jenny och Jon Sjöberg - 9 mars 2019 20:30

Vi lever i en barnvärld och här är några av våra kändisar.


Ian · Isa · Lin · Loe
Av Jenny och Jon Sjöberg - 8 mars 2019 10:29

Isa tejpade ihop några papper, målade och skrev en saga om ett par möss.Och helt omöjligt att läsa den var det ju inte.

"Gjord av Isa. Dom gick ut på promenad tillsammans. Och dom blev jätteglada."

Duktigt gjort av en liten tjej som fyller fem i juni. /Jenny

Isa
Av Jenny och Jon Sjöberg - 6 mars 2019 11:39

Innan skolstart idag satt jag och Ian och pratade med en av hans fröknar om hur Ian upplever tiden i förskoleklassen och hur det går för honom. Det var ett väldigt trevligt besök och Ian tycker mycket om skolan och nu fick vi bekräftat även från andra hållet att det fungerar bra och att han sköter sig riktigt fint. Att få en bra start på skoltiden är viktigt och än så länge har det ju gått väldigt bra. Det var en stolt mamma som lämnade skolan efter det första utvecklingssamtalet... men många fler är att vänta med barnen under de kommande åren. /Jenny


 

Tidig morgon på skolan.

Ian
Av Jenny och Jon Sjöberg - 5 mars 2019 17:55

Äh, vi kör våfflor! Isa och Loe fick semla på förskolan och Ian hade i alla fall smakat den han bjöds på på skolan. Men han gillar ju inte, han gillar ju inte våfflor heller för den delen. Fast ett av ”påläggen” till våfflorna var äppelmos och det med mjölk åt han istället. Fler våfflor till oss!

Av Jenny och Jon Sjöberg - 4 mars 2019 12:55

Under ett tag har vi varit och kommer att fortsätta att vara i en intensiv renoveringsperiod. Vi vet vilka projekt vi vill få igenom men det tar tid, pengar och ork att genomföra dem. Och allt kan vi inte göra själva. Som det ser ut nu blir det inte heller någon paus efter att något väl står klart då allt går in i varandra. I nuläget är målsnöret långt bort.

Av Jenny och Jon Sjöberg - 3 mars 2019 17:00

Några roliga, lätta och snabbspelade spel från Bamse är inköpta och testade. Alla får mycket väl godkänt även om det med bollarna och mix-spelet lämpade sig bäst för Loe. Vi har Bamses Gympaspel sedan tidigare och det har varit omtyckt och så blev även Aktivitetsspelet som också utmanade barnen med att göra ljud. Heja Bamse!


 

Presentation


Det är vi som är Jenny och Jon, ett gift par som bor i en villa i Tibro tillsammans med våra fyra barn: Ian 7 år, Isa 5 år, Loe 3 år och Lin 2 år. Följ oss i vår vardag!

Kontakt: jenjonsjoberg@hotmail.com

Vi finns på Youtube

jennyjontube

 

 

Besökare just nu...


Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2019 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se