jennyjon - vår vrå av världen

Alla inlägg under september 2018

Av Jenny och Jon Sjöberg - 3 september 2018 18:00

Värmen är tillbaka! Bara att njuta så länge det varar.

Nybakade kladdkakemuffins och klämmis till fika ute.

Efter det vattenlek!


Allmänt · Ian · Isa · Lin · Loe
Av Jenny och Jon Sjöberg - 3 september 2018 11:30

Jättefint väder igår och vi tog en cykeltur. 
Premiär för Lin i både kärra och cykelstol!


 

Allmänt · Ian · Isa · Lin · Loe
Av Jenny och Jon Sjöberg - 2 september 2018 09:45

Denna vecka har jag arbetat övningsdygn, vilket har inneburit att jag om kvällarna kommit hem långt efter att barnen och Jenny lagt sig. Det har varit tråkigt att inte fått träffa dem mycket mer än en kort stund på morgonen innan det åter varit dags att bege sig till arbetet. Och Jenny har såklart fått dra ett ännu tyngre lass än vanligt, jag har bara tagit det relativt lugna nattskiftet (och knappt det ens). Men en och annan bajsblöja har jag ändå hunnit byta, och en hel del näsor har jag dessutom fått snyta. Fast tvätt, städ, tandborstning, påklädning, matlagning och allt det där andra som hör till har jag kommit lindrigt undan dessa dagar. Småbarnsföräldervardagen har istället varvats med lastbils- och båtkörning jämsides lågtflygande herculesplan och andra udda grejer, så kontrasterna har varit påtagliga.Men det blev helg till slut ändå, och då fick vi undan en massa tråkiga men "skönt-när-det-är-gjort"-saker, och det hanns även med en tur till skogen. Det var skönt att komma ut i stillheten, barnen fick bränna lite överskottsenergi och vi hittade till och med några karljohansvampar. Dock inga kantareller denna gång...Nu väntar förhoppningsvis en mer normal arbetsvecka. Här hemma börjar några nya höstaktiviteter för barnen och lite annat som kommer att hålla oss sysselsatta ett tag framöver. Nu håller jag tummarna för en fin höst utan regn och rusk, för nej, det är inte sensommar längre. Det är höst. And that's all I have to say 'bout that. /Jon

Av Jenny och Jon Sjöberg - 1 september 2018 19:45


Igår och större delen av idag bestod av tvätt och städ och annat trist - våttorkade och piskade till och med mattorna i källaren! Och allt tar längre tid och tar mer ork än vad vi hoppats på innan... Just därför passade vi på att rasta oss och ännu mer de rastlösa barnen i skogen en stund. Så skönt att lämna allt för ett tag för att sedan komma hem (med både älgflugor och fästingar!) och se att det mesta faktiskt är gjort.


 

Allmänt · Ian · Isa · Lin · Loe

Presentation


Det är vi som är Jenny och Jon, ett gift par som bor i en villa i Tibro tillsammans med våra fyra barn: Ian 7 år, Isa 5 år, Loe 3 år och Lin 2 år. Följ oss i vår vardag!

Kontakt: jenjonsjoberg@hotmail.com

Vi finns på Youtube

jennyjontube

 

 

Besökare just nu...


Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< September 2018 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se