jennyjon - vår vrå av världen

Direktlänk till inlägg 30 april 2015

Trevlig Valborg!

Av Jenny och Jon Sjöberg - 30 april 2015 07:19

Men tänk på dessa små. Vänd om ordentligt i eldningshögen innan eldningen, och läs mer hos Naturskyddsföreningen om hur du kan göra för att förhindra att skada gulliga kottar.Och tänk även på våra barn. I Tonårsparlören finns gott om tips för att stå emot ungas drickande. Det många inte känner till är att om det bjuds på alkohol i hemmet dricker ungdomar mer även utanför hemmet. 


 


Viktigt:


"Många tonårsföräldrar tror att de kan hjälpa sina barn att hantera alkohol på ett bättre sätt genom att bjuda hemma eller på annat sätt förse dem med alkohol.
Många tror också att en delvis tillåtande attityd kan vara avdramatiserande och därför minska drickandet. Men forskningen visar tvärtom att tonåringar som bjuds på eller förses med alkohol av sina föräldrar dricker mer än andra ungdomar även utanför hemmet. Det gör också tonåringar som har föräldrar som accepterar att de dricker alkohol före 18 års ålder."


Källa: Systembolaget.se

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jenny och Jon Sjöberg - Fredag 3 april 20:00

Med knappt en vecka kvar till påsk så gjorde Påskharen ett tidigarelagt besök hos oss. Några godispresenter, ett brev med viktig information om den kommande äggjakten lämnades. Spända barn! Redan på förmiddagen så hittade Isa en halv morot i postlåda...

Av Jenny och Jon Sjöberg - Fredag 3 april 10:08

             

Av Jenny och Jon Sjöberg - Fredag 3 april 06:18


En liten "påskby" med 3D-effekt. Loe och Isa gjorde varsin.   ...

Av Jenny och Jon Sjöberg - Torsdag 2 april 16:30


Även Isa har påskpysslat på förskolan och med henne följde dessa fina skapelser hem. Vi hade ju inte så mycket påskpynt så skönt att barnen fyller på. Fint och unikt!   ...

Av Jenny och Jon Sjöberg - Torsdag 2 april 11:22


Ian kommer och säger att Loe har kallat honom dum. Vi pratar om det med Loe. Och så var det ju inte alls. Loe hade sagt att Ian var dum men det var Loes fot som var dum, för Loes fot heter också Ian... Försöka går ju!   ...

Presentation


Det är vi som är Jenny och Jon, ett gift par som bor i en villa i Tibro tillsammans med våra fyra barn: Ian 7 år, Isa 5 år, Loe 4 år och Lin 2 år. Följ oss i vår vardag!

Kontakt: jenjonsjoberg@hotmail.com

Vi har bloggat i 10 år!

   

     I år firar  jennyjon 10 år.   
                   
Under snart ett decennium har vi hållit liv i den här bloggen och minst ett blogginlägg per dag har vi publicerat. Och fler ska det bli!

Vi finns på Youtube!

 

          Följ oss på Youtube:
               jennyjontube

 

       

 

 

Besökare just nu...


Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< April 2015 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se