Direktlänk till inlägg 9 februari 2015
Chokladsushin är handgjord i Bulgarien exklusivt för Danmark och funnen i frysdisken på Netto i Sverige, betald i kassan och efter att ha tinat en kvart uppätet i vårt lilla hem här i Tibro. I alla fall allt utom den syltade ingefäran då, för den tilltalade inte alls våra smaklökar. Det övriga av det tjusiga godiset smakade däremot gott, men det såg ändå bättre ut än vad det smakade. Det var i alla fall roligt att testa på något som verkligen var utöver vårt vanliga godis, och så nära en tallrik sushi/sashimi som den här vegetarianen kommer... /Jenny
Den 25 juli 2010 startade vi jennyjon-bloggen. I över ett decennium har vi hållit liv i den här bloggen. Minst ett blogginlägg per dag har vi publicerat. Och fler ska det bli!
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | |||||||||
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | |||
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | |||
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | |||
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | ||||
|