jennyjon - vår vrå av världen

Alla inlägg under juli 2014

Av Jenny och Jon Sjöberg - 2 juli 2014 19:02

  


Och förnamnets initialer blir alltså Ian,

och Ians namn, Ian Sigvard Anders, blir Isa.

Isa
Av Jenny och Jon Sjöberg - 2 juli 2014 09:15


... för Isa passade på att ha sitt livs längsta vakenperiod runt midnatt och under en tid framåt. Vid tjugo över två hade hon hållit igång klart och somnade. Ian sov sig igenom partyt, men han gör ju morgon tidigt och vaknade kvart i sex. Slutsats: mamma och pappa har inte sovit så mycket i natt.

Isa
Av Jenny och Jon Sjöberg - 1 juli 2014 17:35

... hade visst glömt hur oskönt amning kan vara. Och på sjukhuset så slarvade jag nog en del med tekniken för jag ville hellre få igång det hela. För mycket viktnedgång skulle ju kunna hindra oss från att bli utskrivna... Sedan fanns det ju inga sköna möbler att sitta i heller.

Men hjälp finns att få och jag har testat kompresser från Multi-Mam. Det följde med några prov i någon utav babyboxarna och jag testade och de kändes bra så jag köpte på mig fler. Det finns säkert fler saker att ta till för att lindra såriga bröstvårtor men för mig har dessa fungerat. /JennyMulti-Mam kompresser ger en omedelbar lindring åt bröstvårtor som blivit ömma, fått sprickor eller sår. Varje kompress innehåller en gel som hjälper huden att läka, samtidigt som den återställer huden normala bakterieflora och motverkar skadliga mikroorganismer. Gelen är helt ofarlig och säker för både mamman och barnet och behöver inte torkas av innan amningen.


- Ger omedelbar lindring och svalka
- Används utan att man behöver smörja med fingrarna
- 100% naturligt innehåll utan konserveringsmedel, kemikalier eller doftämnen
- Återfuktar och stärker bröstvårtans hud
- Neutraliserar skadliga mikroorganismer som kan finnas på bröstvårtan och orsaka infektion hos både mamman och barnet som t ex. streptokocker, listeria och kolibakterier
- Stödjer den normal hudfloran och förebygger infektion i bröstvårtan
- Kan användas så ofta som lindring önskas
- Helt ofarlig för barnet att svälja

Isa
Av Jenny och Jon Sjöberg - 1 juli 2014 17:29


Jag sökte med ljus och lykta när Nezerils nässpray för barn försvann, men som av en händelse så hittade jag den här på Kronans Apotek och den är för barn från 1 år. Jag tyckte aldrig att koksalt fungerade på Ian och pipetter var bara krångligt. Nu hoppas jag förstås att han inte ska bli snuvig men ifall så kanske den här lindrar... /Jenny

Presentation


Det är vi som är Jenny och Jon, ett gift par som bor i en villa i Tibro tillsammans med våra fyra barn: Ian 7 år, Isa 5 år, Loe 3 år och Lin 2 år. Följ oss i vår vardag!

Kontakt: jenjonsjoberg@hotmail.com

Vi finns på Youtube

jennyjontube

 

 

Besökare just nu...


Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Juli 2014 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se