jennyjon - vår vrå av världen

Direktlänk till inlägg 31 juli 2013

Varför vi har beställt en ny dörr

Av Jenny och Jon Sjöberg - 31 juli 2013 22:15

Vår nuvarande ytterdörr är inte särskilt snygg så nu får vi svälta ett tag då vi lagt pengar på en ny. Vi har aldrig gillat den här dörren av flera olika anledningar: det drar från den, den går inte att stänga utan att det dånar i hela huset, fönstren släpper igenom massor med ljus så en gardin hänger tillfälligt uppe, låsen är fula och rostiga och det har flagnat färg på dörren.

Det satt dessutom en innerdörr uppe tidigare men den var vi snabba med att lyfta av, för att springa i dubbla dörrar flera gånger om dan ville vi inte. Dock fyllde säkert det här en funktion när det kommer till att bevara värmen, för man ser hur ljuset lyser in på flera sidor om den här dörren.

Så förutom att vi får en nysnygg dörr så kommer vi kanske också att tjäna in lite i värme när det blir kallare. Och nu när vi lagt ner så mycket jobb på att måla om huset och bättra till entrn blir det här mycket trevligare.

Det var ganska lång leveranstid så det kommer att dröja ett tag, men bara tanken på att gammeldörren ska bytas värmer så länge.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jenny och Jon Sjöberg - Söndag 5 april 08:30


Mitt i projekten med Påskharens äggjakt, glasstester och annat så påbörjades ett annat moment också: att fixa ett fönster till Loes rum. Vi lyckades ju med att hitta ett utrymme för rum till Loe men då kändes ett fönster självklart för att han skulle...

Av Jenny och Jon Sjöberg - Lördag 4 april 18:24


Barnen har fått den stora lyckan att testa åtta utav säsongens glassnyheter. Smakerna var förstås delade, men ingen av dem gillade Glassbåten Hallon och Saltlakrits och det var ju inte helt oväntat. Solero Mango blev inte heller någon favorit....

Av Jenny och Jon Sjöberg - Fredag 3 april 20:00

Med knappt en vecka kvar till påsk så gjorde Påskharen ett tidigarelagt besök hos oss. Några godispresenter, ett brev med viktig information om den kommande äggjakten lämnades. Spända barn! Redan på förmiddagen så hittade Isa en halv morot i postlåda...

Av Jenny och Jon Sjöberg - Fredag 3 april 06:18


En liten "påskby" med 3D-effekt. Loe och Isa gjorde varsin. ...

Presentation


Det är vi som är Jenny och Jon, ett gift par som bor i en villa i Tibro tillsammans med våra fyra barn: Ian 7 år, Isa 5 år, Loe 4 år och Lin 2 år. Följ oss i vår vardag!

Kontakt: jenjonsjoberg@hotmail.com

Vi har bloggat i 10 år!

   

     I år firar  jennyjon 10 år.   
                   
Under snart ett decennium har vi hållit liv i den här bloggen och minst ett blogginlägg per dag har vi publicerat. Och fler ska det bli!

Vi finns på Youtube!

 

          Följ oss på Youtube:
               jennyjontube

 

       

 

 

Besökare just nu...


Kalender

M Ti On To Fr L S
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Juli 2013 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik


Skaffa en gratis blogg p www.bloggplatsen.se