jennyjon - vår vrå av världen - livet med fem barn

Direktlänk till inlägg 9 april 2011

Lördagsöppet

Av Jenny och Jon Sjöberg - 9 april 2011 18:05

Restaurang JennyJon hade lördagsöppet och bjöd på en tacosbuffé. Här fanns alla möjliga tillbehör - köttfärs, kebab, en vegetarisk tacogömma - så alla gästerna fick minsann något att bita i.

Bland de speciellt utvalda gästerna syntes den lördagsarbetande sir Johan Andersson, samt herrskapet av Solvik som anlände per velocipeder.

Samtliga utav de inbjudna njöt i fulla drag av den storslagna måltiden och drog mättade suckar när det dukades av för att göras rum för efterätten.

  

Desserten på menyn för dagen var kladdkaka med daim - mycket uppskattad för de som orkade göra plats för den. (Receptet på denna godsak hittar du HÄR hos Annika.)

För att frigöra lite blod från magen till hjärnan drogs återigen spelet Sequence fram. Ja, vi har blivit besatta av detta sällskapsspel.

Men när klockan började närma sig tretiden fick allt det fina folket på besök maka sig hemåt för då var det snart dags för hockey!

Nu har vi sett matchen - FBK vann förstås, vi har städat och diskat undan och är fortfarande mätta. Nu tänkte vi ta tag i lite tävlingar för det har det inte funnits tid till på mycket länge.

Ni har förhoppningsvis också haft en härlig lördag allesammans! Nåja, kanske inte ni som håller på Skellefteå då förstås... ;) /Jenny

 
 
Annika

Annika

9 april 2011 20:13

Hej du vännen !! Ska jag avslöja att jag gör denna Daim kladdkaka minst 2 ggr i veckan.. har blivit en drog för mig..

Tack för ni är som ni är.. älskar att läsa i er blogg varje dag.. är beroende nu..

Massor av Varma Kramar till ett par fina personer .. i Fagersanna

http://ochsakomannika.blogspot.com

Jenny och Jon Sjöberg

9 april 2011 20:52

Det är en härlig drog du blivit beroende av! Den här gången såg inte min kaka likadan ut som förra gången. Men den blev precis lika god! :P Hoppas att fler upptäcker den.

Tack för tipset om den. Du blir nog skyldig oss några kilon på vågen... ;)

Vad snäll du är som skriver att du gillar oss och att du tycker om att läsa vår blogg. Det värmer oss så mycket. Många stooora kramar till dig! ♥

Nu måste jag gå och äta lite kladdkaka... ;) Proppade i gästerna en massa mat så att det inte skulle orka äta upp hela kakan. Hihihi! /Jenny

 
skrivmoster

skrivmoster

10 april 2011 07:58

Jag upptäcker mer och mer vilka LIVSNJUTARE ni är!! Och det menar jag i POSITIV bemärkelse! Det är ständigt trevliga saker kring er och allt detta goda, som ni gärna bjuder frikostigt på! Jag har ätit med ögonen så jag är proppmätt!! Kladdkakan... den var himmelskt god!! Kram och ha en fin söndag! ;)

http://skrivmoster.bloggplatsen.se

Jenny och Jon Sjöberg

10 april 2011 10:22

Ja, vi gör så gott vi kan för att göra så gott vi kan. Det finns mycket kvar därute att avnjuta, men idag blir det rester - fast vi klagar inte.
Men nu tar nog den här restaurangen lite semesterstängt ett tag. Nu är det fönsterputs och annat som står på menyn framöver.
Trevlig söndag till dig också och testa kladdkakan i verkliga livet. Den är precis lika underbart god som dina ögon tror...

 
Ingen bild

Marianne

10 april 2011 09:19

Vi som håller på Skellefteå känner ingen oro. Eftersom vi bor på den kalla delen av landet av landet tar det lite tid innan vi tinar upp.Vi kommer igen.

Jenny och Jon Sjöberg

10 april 2011 10:17

Nu väntar ännu en spännande match på tisdag. Bara att hoppas att vårsolen hinner att tina upp Skellefteå till dess, för annars är det nog ganska kört. Fram med era hårtorkar och värmepistoler! :) Som om det skulle hjälpa! Mowhahahahaha!!!

 
kristina

kristina

10 april 2011 10:51

Tack så mycket för den goda lunchen, den satt fint.
Ha en mycket bra dag!!!

http://kristinakicki.bloggplatsen.se

Jenny och Jon Sjöberg

10 april 2011 11:39

Ja, det får vi göra om någon gång. Idag ska vi festa på resterna. Smakar säkert lika gott idag. Ha det så bra!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jenny och Jon Sjöberg - Torsdag 28 mars 08:00


Vi var inte snabbast på´t men hade tur ändå för det fanns ägg kvar... Barnen letade kring Högåskyrkan och ganska snabbt hade barnen hittat varsitt fint Bamse-påskägg.    ...

Av Jenny och Jon Sjöberg - Onsdag 27 mars 17:30

  Med posten kom en hälsning från Påskharen som meddelade att han tänkte ha vägarna förbi senare. Och så blev det! På eftermiddagen fick barnen syn på honom, men då hade han redan hunnit gömma påskäggen i trädgården. Så efter lite meet & greet f...

Av Jenny och Jon Sjöberg - Tisdag 26 mars 17:15

Igår var det Pippi Långstrump-tema på bibblan och särskilt på sagostunden som hölls på ett annat ställe än i det vanliga runda rummet då uppslutningen var så stor. Lin och Sia, som var pippiklädda, gick bland annat tipspromenad innan de satte sig ner...

Av Jenny och Jon Sjöberg - Tisdag 26 mars 12:45


... blev mycket lyckad och det var länge sedan som alla satt kvar så länge och åt middag. Det fanns allt möjligt att välja på i ost- och kexväg, men också lite godis, salta pinnar, sushi, stekt chilihalloumi med mera.   ...

Presentation


Välkommen till Jenny och Jon, ett gift par som bor i Tibro tillsammans med våra fem härliga barn. Ian är född -12, Isa -14, Loe -16, Lin -18 och Sia -21.

Följ oss i vår vardag!

Kontakt: jenjonsjoberg@hotmail.com

Vi har bloggat i över 13 år!

Den 25 juli 2010 startade vi jennyjon-bloggen. I över ett decennium har vi hållit liv i den här bloggen. Minst ett blogginlägg per dag har vi publicerat. Och fler ska det bli!

Vi finns på Youtube!

 

          Följ oss på Youtube:
               jennyjontube

 

      

Besökare just nu...


Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< April 2011 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik


Skapa flashcards