jennyjon - vår vrå av världen

Alla inlägg under juli 2019

Av Jenny och Jon Sjöberg - 26 juli 2019 06:00

Det har tidigare blivit en del springcyklande för Loe, men inte så mycket med hans cykel med stödhjul. Men igår så testade vi att låta honom cykla på Isas gamla cykel utan stödhjul då han ville det. Och oj, som han förvånade! Jag höll i stången så fick han sitta och trampa medan vi tog gatan ner och ganska snart märkte jag att det här var ju något som han fixade själv. Det blev en vända ner vid Ånaplan tillbaka och jag släppte honom flera gånger och han fixade det galant. Trodde jag ju inte! Jag hade inte ens mobilen med mig... Men när vi kom tillbaka så ville han ju visa Jon och jag fick chansen att föreviga det hela. Inte illa för någon som är 3 år och fyra månader. /Jenny 

Loe
Av Jenny och Jon Sjöberg - 25 juli 2019 12:34

Idag har bil och ett par barn kontrollerats. Och samtliga blev godkända. Bilen klarade besiktningen - och så himla skönt det med tanke på hur mycket pengar som den har kostat på sistone. Verkligen tråkiga utgifter som vi inte räknat med. Vem får t.ex TVÅ superdyra fel på AC:n några veckor efter varandra?!?!? Lin hade 1,5-årskontroll och allt såg bra ut. Lite minskning på viktkurvan men sedan hon började gå har hon varit väldigt aktiv. Sprutan i benet var ju dock inte så kul... För Isas del var det 5-årskontroll, det sista ordinarie besöket innan förskoleklass. Fast det blir det dags för först nästa höst. Isa fixade sprutan i armen galant och fick en bok och valde en blå liten leksaksgroda. Imorgon väntar ”omtest” på Ian och hans hörsel.

Ian · Isa · Lin · Loe
Av Jenny och Jon Sjöberg - 24 juli 2019 06:45


Nyss hemkomna från ännu en husvagnstur. Den här gången besökte vi Gustavsviks camping i Örebro. Och det är helt klart favoritcampingen hittills! Det fanns så otroligt mycket på campingen och badet att det aldrig kändes som att man skulle behöva åka därifrån alls under vistelsen. Allt och lite till fanns! Mini-lantgård, hoppborgar, restaurang, butik, lekplatser, sommarbad och en massa annat kul. Barnen hade det toppen! Servicehusen var dessutom jättefina, det fanns möjlighet att sopsortera och lämna pant, det behövdes inga kort för att komma in i servicebyggnader, lekrum som passade extra bra för mindre barn, praktiskt med en galleria med butik, restaurang och annat, badvakter på badet - ja, den positiva listan kan göras lång och att nämna att det skulle passa bra med papperskorgar till toaletterna med handfat känns bara futtigt...  Det gick däremot inte att boka specifik plats, bara lämna önskemål, men vi hade tur och fick en plats på det området som vi önskat. Nära till campingens centrum, lätt att hitta för Ian och Isa som rörde sig mycket fritt och inte heller långt till entrén till sommarbadet. För campingens gäster är badet gratis (ännu en väldigt positiv sak!) och det fanns en mindre pool, en djupare utomhuspool, en lång vattenrutschkana och dessutom ingick att gå in och bada i den stora bassängen för motionssimning, där bara vissa banor användes för motionssim, resten till bad och i ena hörnet fanns en grundare del och på andra sidan hopptorn. Vi rekommenderar helt klart denna camping och hoppas på att återkomma någon säsong.


Husvagnscamping · Ian · Isa · Lin · Loe
Av Jenny och Jon Sjöberg - 23 juli 2019 12:06

 


I början på veckan besökte vi Lustiga Landet i Vintrosa i närheten av Örebro. Vi hade lite otur med vädret och blev väldigt blöta, men vi tog oss runt på den fantasifulla platsen. Det fanns aktiviteter för både liten och stor och det här är helt klart ett riktigt fint utflyktsmål!


Ian · Isa · Lin · Loe · Utflykter
Av Jenny och Jon Sjöberg - 23 juli 2019 08:45

Inte så varmt och frysen behövde bullar.

Smidigt att ha till kommande utflykter.

 

 

Av Jenny och Jon Sjöberg - 22 juli 2019 11:00

Den här osten var väldigt god.

 

 

 

Lite "squeeky" som stekta/grillade ostar lätt blir men med lätt tilltalande salt smak.

Presentation


Det är vi som är Jenny och Jon, ett gift par som bor i en villa i Tibro tillsammans med våra fyra barn: Ian 7 år, Isa 5 år, Loe 3 år och Lin 2 år. Följ oss i vår vardag!

Kontakt: jenjonsjoberg@hotmail.com

Vi finns på Youtube

jennyjontube

 

 

Besökare just nu...


Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Juli 2019 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se