jennyjon - vår vrå av världen

Alla inlägg under april 2019

Av Jenny och Jon Sjöberg - 10 april 2019 11:21

Ian · Isa · Lin · Loe
Av Jenny och Jon Sjöberg - 10 april 2019 07:15

Kallaxmöblerna hade vi sedan tidigare och de sväljer en massa och den nya garderoben med skjutdörrar ger en massa praktisk förvaring. Vi har även klämt in en städskrubb där. Hallmöbeln med sittbänk kom fram mer nu när den inte längre behöver vara gömd bakom en massa ytterkläder. Hallen har också blivit omålad och nu har vi bröstpanel där. Vi är helnöjda för det känns verkligen som att hallen blev mycket större och skjutdörrarna ger förvaring som inte syns!


Av Jenny och Jon Sjöberg - 9 april 2019 07:15

Och hon har fått välja mycket själv.
Så vääääldigt rosa.


 


 


Även bakom denna bild ligger det en massa jobb. Förstås. Saker och ting går ju inte att trolla fram, upp och ihop. Isa bor numer i Ians gamla rum och hon är helnöjd med resultatet. Att det nu finns toalett även i källaren samt att det blivit dränerat och isolerat gör att det nu kommer att gå väldigt bra att ha fler boende i källaren.

Huset · Isa
Av Jenny och Jon Sjöberg - 8 april 2019 13:00

Nu ser man inte att det varit en tvättstuga i det här rummet längre. Ian har flyttat in och det är nu istället ett pojkrum. Det här rummet är dock inte helt klart då det finns ytterligare några önskemål att uppfylla. Men det kanske måste gå som tidig födelsedagspresent i så fall...


    


Minioner, Super Mario och LEGO blev de mest dominerande temana i hans rum och han blev glatt överraskad när han en morgon fick se sitt nya rum. Så fort rörmokarna lämnat började vi arbetet med att få klart och vi höll på till två på natten för att göra rummet inflyttningsbart. Nöjd kille som vaknade upp och fick se allt det nya den morgonen!

Huset · Ian
Av Jenny och Jon Sjöberg - 7 april 2019 18:15


Det är ju lätt att lägga ut en bild, men bakom allt det här ligger det en hel del. I det här projektet blev vi mer inblandade än vad vi hade velat och det på negativa sätt. Men badrummet med tvättstuga är färdigt och det tog nästan fem veckor (!) att nå fram till det här resultatet. Och att få detta rum färdigt var det som resten av vår renovering hängde på så det blev en onödigt lång väntan på det som vi sett fram emot att ta tag i så länge. Nu har det varit färdigt ett tag och den här lösningen har fungerat väldigt bra, ett rum som blev både duschrum och tvättstuga. Det gäller att ta tillvara på våra utrymmen.

Av Jenny och Jon Sjöberg - 7 april 2019 11:05

Säsongsstart och premiärspel för Ian i Tibro AIK:s P6/7-lag på konstgräset i Sportparken. Mycket nytt att hålla reda på första gången, men det här blir nog ytterligare en kul aktivitet.

Ian
Av Jenny och Jon Sjöberg - 6 april 2019 16:12


Idag besökte vi Nöjeslokalens Hopp och Lekland inomhus i Novab Arena i Mariestad. Två hallar var fyllda med olika hoppborgar och andra aktiviteter och barnen testade det mesta. Vi håller tummarna för vinst i tipspromenaden för första pris var en valfri hoppborg för en dag - det skulle nog kunna roa och trötta ut dem!


Ian · Isa · Lin · Loe

Presentation


Det är vi som är Jenny och Jon, ett gift par som bor i en villa i Tibro tillsammans med våra fyra barn: Ian 7 år, Isa 5 år, Loe 4 år och Lin 2 år. Följ oss i vår vardag!

Kontakt: jenjonsjoberg@hotmail.com

Vi har bloggat i 10 år!

   

     I år firar  jennyjon 10 år.   
                   
Under snart ett decennium har vi hållit liv i den här bloggen och minst ett blogginlägg per dag har vi publicerat. Och fler ska det bli!

Vi finns på Youtube!

 

          Följ oss på Youtube:
               jennyjontube

 

       

 

 

Besökare just nu...


Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< April 2019 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se