jennyjon - vår vrå av världen - gravida fyrbarnsföräldrar

Alla inlägg under maj 2017

Av Jenny och Jon Sjöberg - 27 maj 2017 19:26

Väääldigt vaaarmt idag!

Och när temperaturen visade 25 grader i poolen vågade sig alla i!

 

Allmänt · Ian · Isa · Loe
Av Jenny och Jon Sjöberg - 27 maj 2017 08:15


Tryck ihop bollen så att den blir platt, kasta den och

efter en slumpmässig tid så blir den återigen en boll.

Kul pryl som det går att ha mycket skoj med!


Nästa grej att testa får bli en fidget spinner...

Av Jenny och Jon Sjöberg - 26 maj 2017 16:47

Barnen fixade pappas eftermiddagsmotion! :D

 

Allmänt · Ian · Isa · Loe
Av Jenny och Jon Sjöberg - 25 maj 2017 20:29

Kristi himmelfärds dag betyder kvartersloppis och cruising i Tibro. Kanske inte riktigt som någon tänkt med denna röda dag, men så gör vi här. På förmiddagen tog vi oss runt på de närmaste loppisarna och det var mest barnen som hittade leksaker. Vi åt pizza på en uterestaurang innan vi knallade hem för lite trädgårdsfix, rabarberpaj och grillning. Och när vi ätit klart så tog vi oss ut på cruisingen. Eftersom vi räknade med att Isa och Loe skulle somna ganska omgående så fick de ha pyjamasar på sig. Och de sov innan vi kommit ströget fram för att köpa mjukglass. Ian hade springcykel som på förmiddagens loppis och rullade på bra. Väldigt mycket folk och bilar i omlopp - i ett helt perfekt väder!


Av Jenny och Jon Sjöberg - 24 maj 2017 20:04

Förmiddagen tillbringades i Skövde där bland annat flera par shorts inhandlades, eftermiddagen på festligheterna på "för-cruisingen" på torget och kvällen på fotbollsplanen för Ians fotbollsskola. Det var den uppvärmningen som Ian och Isa behövde för att hoppa i den 20-gradiga poolen för att svalka sig! Men poolen är under uppvärming med en solvärmematta, så håller bara det fina vädret i sig så kanske temperaturen kan stiga lite till.


Av Jenny och Jon Sjöberg - 24 maj 2017 15:46


Kristi himmelfärds dag betyder även att en hel del raggarbilar färdas för då är det den årliga crusingen här i Tibro. En stor tillställning som lockar ut åskådare och häftiga bilar. Och idag arrangerade Ica och Lions en slags "för-cruising" på torget. Det bjöds på korv, saft, kaffe, kaka, glass, melonsallad med kvarg, godis med mera med mera. Flera bilar stod uppställda för beskådning. Men för oss var dragplåstret att få åka i en av cruisingbilarna. Vi hade helt rätt när vi anade att Ian och Isa (Jenny fick vänta med Loe) skulle uppskatta detta för de tyckte att det var jättehäftigt att få cruisa runt i den svarta Cadillacen. Vi fastnade genast för den här läckra bilen som hade cool effektlackering som vi fick lära oss hette mirra. När solen låg på så skimrade små ljusprickar i regnbågens alla färger! Imorgon får vi vara på andra sidan och titta på när bilarna kör, men idag var det vi som cruisade! /Jon


Allmänt · Ian · Isa · Loe
Av Jenny och Jon Sjöberg - 23 maj 2017 21:45

Tidigt i morse möttes jag av en ovanlig syn. Någon eller några hade, likt tjuvar i skydd av nattens mörker, smugit omkring i vår trädgård och dragit snitselband ÖVERALLT! Dessutom hängde färgglada ballonger lite varstans, ett par "tuta"-skyltar stod ute vid gatan och sen det roligaste av allt: en gammal toastol som hade förvandlats till en blomkruka!Misstankarna riktades tidigt mot vår vän VVS-montören och hans käresta, som dock förnekade "dådet". Men jag och Jenny lät oss inte luras så lätt av dessa påhittiga trädgårdstomtar, även om vi ännu inte listat ut vem som var hjärnan och vem som var musklerna (toan vägde faktiskt en hel del...) bakom denna uppskattade och oväntade natträd. Men kom ihåg, herr och fru W, det är fler än jag som har jubileum detta år! Moahahahahahaaa...!
Firandet tog dock inte slut där. Väl på jobbet stämde kollegorna upp i Ja må han leva och överlämnade en korg fylld med godsaker, fiskedrag och annat som bevisade att jag är ganska uppenbar vad gäller intressen och smak. Till lunch blev jag bjuden på god mat på Breviks golfklubb (ett nytt ställe för mig), och resten av arbetsdagen gick snabbt. Hemma väntade ett gratulationskort från vänner (ser fram emot grillkvällen!), barnen hade målat varsin teckning och Jenny och Isa hade gjort en jättefin och smarrig tårta som vi åt. Sedan fick barnen plaska och leka i barnpoolen innan vi åt en god pastasallad ute i det vackra, varma vädret. Tack till alla er som på ett eller annat sätt bidrog till att göra denna födelsedag till ett lyckligt minne för livet! /Jon

Presentation


Det är vi som är Jenny och Jon, ett gift par som bor i Tibro tillsammans med våra fem barn: Ian 8 år, Isa 6 år, Loe 5 år, Lin 3 år och Sia född 30 april 2021.
Följ oss i vår vardag!

Kontakt: jenjonsjoberg@hotmail.com

Vi har bloggat i över 10 år!

Den 25 juli 2010 startade vi jennyjon-bloggen. I över ett decennium har vi hållit liv i den här bloggen. Minst ett blogginlägg per dag har vi publicerat. Och fler ska det bli!

Vi finns på Youtube!

 

          Följ oss på Youtube:
               jennyjontube

 

       

 

 

Besökare just nu...


Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Maj 2017 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se