jennyjon - vår vrå av världen

Alla inlägg under november 2016

Av Jenny och Jon Sjöberg - 22 november 2016 13:42

Supersnabb leverans av Ians skolfoton. Vi beställde några enskilda bilder och även ett gruppfoto för det kan vara roligt att ha. Det syns helt klart att det är samma unge som på bilden från ifjol, men han ser ju äldre ut. Fina Ian! ♥


Ian
Av Jenny och Jon Sjöberg - 21 november 2016 14:44

Spänning och härliga miner! 40 kr på Netto.

 

Ian
Av Jenny och Jon Sjöberg - 20 november 2016 16:13


Jon blev lite senare än tänkt hem igår efter jobbresan till Ungern, men barnen ville ju självklart gärna träffa pappa så de höll sig vakna så de kunde ses en liten stund innan sängdags.

Igår kväll var väl samtliga trötta efter vad som skett på respektive håll under de här dagarna, så att umgås och höra mer om resan har det varit bättre läge för idag. Fast vi har ju hållit en del kontakt ändå under tiden, härom kvällen via Skype till exempel.

Jon har berättat om sin resa och vad han gjort, visat några bilder och barnen fick några presenter. Att pappa flygit i ett Boeing C-17 - som är tre gånger så stort som ett Herkules! - imponerade väl mest på Ian... Jag är mest glad över att kunna nu delegera en och annan sandlådekonflikt och alla bajsblöjor.

Jon har ju annars missat att Loe lärt sig krypa, fått en ny tand och att han nu kan klappa händerna. Men ibland måste jobb komma emellan. /Jenny

Allmänt · Ian · Isa · Loe
Av Jenny och Jon Sjöberg - 20 november 2016 07:00

Bilden från fotograferingen i Tibro Parken under julmarknaden där har kommit.


Gullungarna!!!

 

Ian · Isa · Loe
Av Jenny och Jon Sjöberg - 19 november 2016 15:45


Jon har varit iväg med jobbet i några dagar. Igen. Den här gången bar det av utomlands. Flyget hem blev typiskt nog försenat, men nu är han på väg hem och jag har klarat av att hålla allt och alla vid liv på egen hand i några dagar.

Idag lyckades jag till och med att klämma in lyxen/mänskliga rättigheten att duscha. Men att träffa Ian och Isa blir det nog inte för Jons del idag då de förhoppningsvis sover när han kommer, men kanske att Loe är vaken något.

Och barnen har faktiskt varit riktigt snälla under den här tiden och jag har fått sova några timmar varje natt i alla fall. Men det är klart att det är en utmaning som frestar på, och jag hoppas att det dröjer tills nästa gång!  /Jenny 

Av Jenny och Jon Sjöberg - 19 november 2016 11:45

Inte ens dammsugaren går säker längre...

Det verkar bli ett till energiknippe för oss att hålla reda på. /Jenny

 

Loe
Av Jenny och Jon Sjöberg - 18 november 2016 18:23

I Tibro är dessa lyktor tända för att uppmärksamma Internationella barndagen och ge barnen en särskild plats. Lykttändningen är en tradition sedan länge i Umeå och under de senaste åren har flera andra städer hakat på. I år pratas det om ett rekorddeltagande!


Presentation


Det är vi som är Jenny och Jon, ett gift par som bor i en villa i Tibro tillsammans med våra fyra barn: Ian 7 år, Isa 5 år, Loe 4 år och Lin 2 år. Följ oss i vår vardag!

Kontakt: jenjonsjoberg@hotmail.com

Vi har bloggat i 10 år!

   

     I år firar  jennyjon 10 år.   
                   
Under snart ett decennium har vi hållit liv i den här bloggen och minst ett blogginlägg per dag har vi publicerat. Och fler ska det bli!

Vi finns på Youtube!

 

          Följ oss på Youtube:
               jennyjontube

 

       

 

 

Besökare just nu...


Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< November 2016 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se