jennyjon - vår vrå av världen

Alla inlägg under november 2016

Av Jenny och Jon Sjöberg - 27 november 2016 06:41

Gissa om det är någon här som längtar?!?!

 

Ian
Av Jenny och Jon Sjöberg - 26 november 2016 19:59

Ja, staden knappa två milen bort växer så det knakar och vi bor ju på precis lagom avstånd från ståhejet och buisnessen. Det är väl egentligen bara IKEA som fattas...
I dag har vi tillbringat eftermiddagen där och först med stopp i centrum och Hertig Johans torg - dit även Tomten kom till barnens stora förtjusning. Vi hade turen att stöta på honom lite innan hans programpunkt och Isa kramade och Ian skakade hand.

Något senare väntade nästa träff med Tomten och då fick barnen varsin julklapp och tackade så artigt.Stad i Ljus gjorde att vi höll oss kvar även efter att vi var klara på torget, men eftersom det skulle börja efter mörkrets inbrott så irrade vi runt i olika miljöer och affärer i vår väntan.Stad i Ljus hade ett isigt tema med flera förtrollande ljusskulpturer, men kallt mötte hett och i parken framfördes en lysande eldshow!Det var många fina skapelser som gick att beskåda, men även några stycken där åskådarna kunde vara delaktiga. Vi passade bland annat på att knäppa av en bild i Gigantomaten och fick vårt foto projicerat på storbildsduken som var uppsatt vid kyrkan - och så fick vi några sekunder av berömmelse! /Jenny


Allmänt · Ian · Isa · Loe
Av Jenny och Jon Sjöberg - 25 november 2016 17:26

Familjen på kvällspromenad i mörkret.


 

Allmänt · Ian · Isa · Loe
Av Jenny och Jon Sjöberg - 24 november 2016 19:09


Planeringsdag på förskolan så Ian har varit hemma och här har vi hittat på allt från att sitta och klippa och klistra via tacomys (på en torsdag?!?!), vara i badhuset hela familjen och plaska lite och mumsa varma snacks och se film i bilen hem (japp, barnen sitter självklart bakåtvända - det är minst fem gånger så säkert som att åka framåtvänt). I badhuset tog Ian den gröna Baddaren. Förutsättningarna var ju inte de svåraste, men en början på mer vattenvana och simmärken i alla fall.

Allmänt · Ian · Isa · Loe
Av Jenny och Jon Sjöberg - 24 november 2016 14:00

 

Och fjärde tanden är igenom. Men tand nummer fyra blev en hörntand och inte den andra framtanden. De andra två fick sina första när de var nio månader.

Så gammal är Loe först om lite drygt två veckor...

Loe
Av Jenny och Jon Sjöberg - 23 november 2016 18:15


     Pepparkakor, lussekatter, julsaker, julbelysning...     

 

 

Allmänt · Ian · Isa · Loe

Presentation


Det är vi som är Jenny och Jon, ett gift par som bor i en villa i Tibro tillsammans med våra fyra barn: Ian 7 år, Isa 5 år, Loe 4 år och Lin 2 år. Följ oss i vår vardag!

Kontakt: jenjonsjoberg@hotmail.com

Vi har bloggat i 10 år!

   

     I år firar  jennyjon 10 år.   
                   
Under snart ett decennium har vi hållit liv i den här bloggen och minst ett blogginlägg per dag har vi publicerat. Och fler ska det bli!

Vi finns på Youtube!

 

          Följ oss på Youtube:
               jennyjontube

 

       

 

 

Besökare just nu...


Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< November 2016 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se