jennyjon - vår vrå av världen - gravida fyrbarnsföräldrar

Alla inlägg under juni 2016

Av Jenny och Jon Sjöberg - 20 juni 2016 04:30


Ja, det är helt otroligt! Nästan lite av ett under. Idag fyller vår svårt sjukdomsdrabbade följeslagare 13 år. Och det är ju en aktningsvärd ålder för en frisk hund - för Nalle är det ett mirakel! 

Av Jenny och Jon Sjöberg - 19 juni 2016 16:54


Frukost på altanen, sällskapsspel på altanen med hörselskydd på grund av kraftigt regn, chokladbollar, rabarberkräm, en ny hinderbana, barnbad, en vända till skogen, paraplypromenad, filmmys... - ja, det hanns med en hel del även denna helg! Men den borde ha varit längre...

Allmänt · Ian · Isa · Loe · Nalle
Av Jenny och Jon Sjöberg - 19 juni 2016 12:21

Vi har en hårig familjemedlem som fyller år imorgon men då är ju inte alla samlade under dagen så vi passade på att åka ut i skogen idag istället. Nalle fick vara lös och dra omkring i skogen och barnen likaså!




Allmänt · Ian · Isa · Loe · Nalle
Av Jenny och Jon Sjöberg - 18 juni 2016 17:30

Nej, vi har faktiskt inte kollat upp innehållet så där noga som man kanske borde. Vi inbillar oss att eftersom Bamse är snäll så är produkterna det också. Naivt värre, men så är det. De ser roliga ut, fyller sin funktion och vi gillar dem!


Av Jenny och Jon Sjöberg - 17 juni 2016 19:09

Vi for iväg till Karlsborg för att njuta av denna fredag där. Först blev det ett snabbt besök på Jons jobb innan vi for vidare till lekplatsen som ligger vid Vätterns strand. Där passade vi på att duka upp den medhavda pastasalladen och kunde titta på när en och annan båt passerade på djupare vatten. Nästa stopp blev vid Göta Kanal där vi åt mjukglass och kikade lite grann på EM-matchen mellan Sverige och Italien som spelades upp på en storbilds-TV utomhus. Matchen gick ju som den gick, men roligt att ha fått se en del av den så här i alla fall. Som avslutning blev det en promenad på Vanäs udde där vi letade stenar som i ett framtida projekt ska målas. Loe verkar inte få några besvär av förmiddagens sprutor så det känns bra. I det stora hela en riktigt fin dag! Dagen bestod också av en bra och en dålig nyhet, men den dåliga får vi se vänta och se hur allvarligt efterspelet blir på innan vi tar ut något och den positiva var ju att bebisen äntligen kom. En bebistjej till våra vänner! /Jenny


Allmänt · Ian · Isa
Av Jenny och Jon Sjöberg - 17 juni 2016 11:00

Loe är verkligen vår lille skrutt, skrivet på det allra kärleksfullaste av sätt. Han fortsätter att följa sin egen kurva och är minstingen i skaran. Men man ska ju inte jämföra och tillväxten ser så bra ut så.

Han vägde in på 5860 gram och längden mättes till 61,5 cm, så 62-kläderna passar fint än. Loe är verkligen en glad och nöjd liten skit, men idag var det vaccineringsdag och de sprutorna gillade han förstås inte.

Vi håller tummarna för att han inte påverkas så mycket mer av dem. Nu ligger han och sover och vilar upp sig efter uppståndelsen i alla fall.


  

Loe
Av Jenny och Jon Sjöberg - 16 juni 2016 17:01

Inte ens två år tog det för Nalle att bryta ner sin dammsugarmotståndare, en vit fin Electrolux. Nu har han utmanats av en ny kämpe, en svart återvunnen snabeldrake av samma märke! I början är läget motståndarna emellan jämt, men Nalles uthållighet kommer säkert att så småningom ge honom övertaget...


Presentation


Det är vi som är Jenny och Jon, ett gift par som bor i Tibro tillsammans med våra fem barn: Ian 8 år, Isa 6 år, Loe 5 år, Lin 3 år och Sia född 30 april 2021.
Följ oss i vår vardag!

Kontakt: jenjonsjoberg@hotmail.com

Vi har bloggat i över 10 år!

Den 25 juli 2010 startade vi jennyjon-bloggen. I över ett decennium har vi hållit liv i den här bloggen. Minst ett blogginlägg per dag har vi publicerat. Och fler ska det bli!

Vi finns på Youtube!

 

          Följ oss på Youtube:
               jennyjontube

 

       

 

 

Besökare just nu...


Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< Juni 2016 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se