jennyjon - vår vrå av världen

Alla inlägg under maj 2016

Av Jenny och Jon Sjöberg - 9 maj 2016 20:15

En av mina favoritmöbler är hammocken. Det kanske beror på att den förknippas med sommar, lugn, värme och härligt gung. För några veckor sedan tog vi fram den från förrådet och någon gång har jag hunnit sitta i den. Men väldigt vad populär den verkar bli den här säsongen då... /Jenny


Av Jenny och Jon Sjöberg - 9 maj 2016 18:46

... men SÅÅ varmt det har varit idag. Lite flängande på förmiddagen och sen en eftermiddag i trädgården med kompisen Jenny och hennes två godingar. Tre timmar aktiv utelek - nu måste de väl ändå sova gott?! Barnen lekte med allt möjligt och den lilla charmiga poolen kom till användning ganska snart. Med lite varmvatten i blev det en hel del lek i den också. Jenny fyllde år i lördags, det var det egentliga skälet till dagens träff, och vi har sedan en mindre evighet tillbaka givit varandra nagellack i present på varandras födelsedagar... som en symbol för att vi båda är kassa på att få långa fina naglar. ;) Symbolisk present överlämnad. Det här blev en riktigt härlig eftermiddag! /Jenny


Av Jenny och Jon Sjöberg - 8 maj 2016 19:17


"Det första Coca-Cola-koncentratet (Pemberton's French Wine Coca) tillverkades av apotekaren John Stith Pemberton den 8 maj 1886 i Atlanta i Georgia."

källa: Wikipedia

Av Jenny och Jon Sjöberg - 8 maj 2016 17:32

Varmt väder redan från morgonen som inbjöd till frukost på altanen, lätt sallad till mat ute på trädäcket då värmen eskalerat och till efterätt en lyckad Nutella semifreddo. Dagen bestod också av trimning av redan högt gräs (varför tycker jag att trimma är så roligt?!?! Skulle kunna hålla på och meja ner hur länge som helst!) och till och med att vi fick upp den nya barnpoolen. Och med lite varmvatten i så underhöll och svalkade den barnen en stund och vi passade även på att doppa Loes små tår. Det är klart att det var en och annan sur min under dagen, en och annan tår fälldes och x antal tillsägelser fick yttras men konstigt vore väl annars. Får vi hoppas... /Jenny


Allmänt · Ian · Isa
Av Jenny och Jon Sjöberg - 8 maj 2016 08:00


Efter att vi möblerade om i sovrummet kom sängsargen (så att sovande barn inte ska ramla överbord...) på ena sidan på plats. Och nu har Loe och hans babynest hamnat där. Och för att han inte ska ha det så mörkt så har vi satt upp en LED-slinga med ett gäng ugglor. Charmigt och mysigt! I nestet sover han mer ombonat medan han har en annan sovstil i sin spjälsäng.


Av Jenny och Jon Sjöberg - 7 maj 2016 20:53

Idag har vi varit på ett jättefint dop för bekantas lilla dotter. Det var en väldigt vacker tillställning i kyrkan och en "efterfest" dekorerad med många genomtänkta detaljer som servetter och vimplar och underbart tjusiga tårtor. Ett riktigt fint minne som vi verkligen uppskattar att vi fick vara med och ta del av!


Allmänt · Ian · Isa · Loe
Av Jenny och Jon Sjöberg - 7 maj 2016 20:48


... årets odling. Och det blev senare än vanligt.Kommit igång med...... att testa att göra Isa blöjfri. Flera par trosor är inköpta och det är uteväder för det.

Presentation


Det är vi som är Jenny och Jon, ett gift par som bor i en villa i Tibro tillsammans med våra fyra barn: Ian 7 år, Isa 5 år, Loe 3 år och Lin 2 år. Följ oss i vår vardag!

Kontakt: jenjonsjoberg@hotmail.com

Vi finns på Youtube

jennyjontube

 

 

Besökare just nu...


Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Maj 2016 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se