jennyjon - vår vrå av världen

Direktlänk till inlägg 26 december 2015

Gravidvecka 32 (31+0)

Av Jenny och Jon Sjöberg - 26 december 2015 16:15

Lördagar är dagen då vi går in i nya veckor och ännu en har passerat. Foglossningen som gjort sig tillkänna under den här veckan hade jag ju gärna sluppit. Jag både är och känner mig redan gigantisk men mycket återstår. I appen står det nu:Det som beskrivs känns igen och visst borde jag vila mer. Men rastlösheten gör sig ofta tillkänna och sen är det ju inte så lätt att bara gå och vila alla gånger heller. Fast chansen är ju självklart större nu när Jon är ledig. Det är inte utan att jag undrar hur det ska gå sen under de sista veckorna när jag ska fixa det själv... Bara att hoppas att en någorlunda rörlighet håller i sig.

I appen står det så här om barnet:Det är möjligt att bebisen sover mycket. Tyvärr gör den ju inte det när det är tänkt att jag ska sova. Det kan ju vara så att jag får tid att känna av den mer då också, men när det lever om som mest i magen går det inte att somna och är inte så skönt heller.

I den kommande veckan ska jag till barnmorskan och stämma av. Det blir väl provtagning igen då, och jag har försökt vara noga med mina piller, så jag hoppas att det kommer att synas i provsvaret. Det ska bli spännande att höra hur bebisen ligger också.Och än så länge har det inte upptäckts några bakterier i urinen heller, så om det fortsätter så, så måste jag inte stanna längre än sex timmar på BB. Nu vet jag inte om jag känner att jag måste hem så tidigt, men jag har inte trivts på BB någon gång och med båda har jag haft att jag måste stanna kvar i minst 48 h. Bäst är ju att kunna välja själv, särskilt om allt känns bra.

Men som sagt, mycket mage kvar att skaffa tills dess... /Jenny

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jenny och Jon Sjöberg - Söndag 5 april 08:30


Mitt i projekten med Påskharens äggjakt, glasstester och annat så påbörjades ett annat moment också: att fixa ett fönster till Loes rum. Vi lyckades ju med att hitta ett utrymme för rum till Loe men då kändes ett fönster självklart för att han skulle...

Av Jenny och Jon Sjöberg - Lördag 4 april 18:24


Barnen har fått den stora lyckan att testa åtta utav säsongens glassnyheter. Smakerna var förstås delade, men ingen av dem gillade Glassbåten Hallon och Saltlakrits och det var ju inte helt oväntat. Solero Mango blev inte heller någon favorit....

Av Jenny och Jon Sjöberg - Fredag 3 april 20:00

Med knappt en vecka kvar till påsk så gjorde Påskharen ett tidigarelagt besök hos oss. Några godispresenter, ett brev med viktig information om den kommande äggjakten lämnades. Spända barn! Redan på förmiddagen så hittade Isa en halv morot i postlåda...

Av Jenny och Jon Sjöberg - Fredag 3 april 06:18


En liten "påskby" med 3D-effekt. Loe och Isa gjorde varsin. ...

Presentation


Det är vi som är Jenny och Jon, ett gift par som bor i en villa i Tibro tillsammans med våra fyra barn: Ian 7 år, Isa 5 år, Loe 4 år och Lin 2 år. Följ oss i vår vardag!

Kontakt: jenjonsjoberg@hotmail.com

Vi har bloggat i 10 år!

   

     I år firar  jennyjon 10 år.   
                   
Under snart ett decennium har vi hållit liv i den här bloggen och minst ett blogginlägg per dag har vi publicerat. Och fler ska det bli!

Vi finns på Youtube!

 

          Följ oss på Youtube:
               jennyjontube

 

       

 

 

Besökare just nu...


Kalender

M Ti On To Fr L S
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< December 2015 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik


Skaffa en gratis blogg p www.bloggplatsen.se