jennyjon - vår vrå av världen

Alla inlägg under november 2015

Av Jenny och Jon Sjöberg - 3 november 2015 09:45


I de tidigare utskicken från Kronans Apotek har det oftast varit produkter till baby och barn, men den här gången var det min tur. Gravidolja och läppstift!

Läppstift är inget som jag brukar använda, det blir mest läppglans och cerat. Den här färgen var dock väldigt fin, men jag kan inte hjälpa att tycka att jag ser ut som Jokern när jag har läppstift. Jag passade i alla fall på att ge Jon en ordenlig kyss så han också skulle få testa produkten. ;)

Läppstiftet IDUN Minerals Creme kändes i alla fall väldigt mjuk på läpparna, eller som de själva kallar den krämig, men utan att bli kladdigt. Stiftet är fritt från parfym och konserveringsmedel och innehåller vitaminer med skyddande effekt.

Kroppsoljan kommer från Löwengrip Care & Color och heter Grow and Glow. Strålar vet jag väl inte om jag gör men att huden tänjs ut märker jag av. Jag har testat olika oljor mot bristningar (fick en del under första graviditeten...), men det här är den som luktar godast och framförallt kladdar minst. Nu är det ju olja det är frågan om så det går ju aldrig att frångå helt, men det underlättar när oljan snabbare går in i huden.

Och den här oljan behöver man inte vara gravid för att använda, den passar perfekt när huden behöver en bra återfuktning. Oljan återfuktar på djupet, reparerar, stärker och skyddar med hjälp av kameliaolja. Många plus till den! Att den dessutom inte har en kork, man klämmer för att få ut innehållet, är en bonusfunktion. /Jenny"I samarbete med Kronans Apotek."

Av Jenny och Jon Sjöberg - 2 november 2015 11:00

 


Med den här dopplern från Clearblue finns det möjlighet att lyssna på bebisens hjärtljud hemma redan från och med den 16:e graviditetsveckan. Den här graviditeten var ju lite oroväckande från start och vi testade dopplern men det dröjde till flera veckor senare som vi hittade rätt och kunde höra bebisen. Att vi inte hörde något gjorde ju inget bättre, men säkert kan det här vara en bra grej för många. För mig var det först efter det riktiga ultraljudet (även om det är ljudlöst) som jag kunde andas ut, men då och då händer det att vi dopplar och tränger oss på hos vår baby. Det är mysigt, men nu känner jag ju sparkarna och även Jon på utsidan - de syns också - så det känns tryggare. Vi har fört över ljudet i en ljudinspelning till datorn, men den gick inte att ladda upp här på bloggen så jag har filmat inspelningen. Men nog hörs hjärtslagen från Baby L! /Jenny

 


 

Av Jenny och Jon Sjöberg - 1 november 2015 16:45

För att variera oss när det kommer till maten så testade vi kryddor från det indiska köket. En gryta med garam masala och raita serverat med ris. Roligt att testa något nytt, även om smakerna kanske inte föll barnen i smaken.


Av Jenny och Jon Sjöberg - 1 november 2015 15:15

På vägen hem från vår lilla resa till Falkenberg passade vi på att stanna till på IKEA i Jönköping. Det är ju så smidigt att äta där med barnen tycker vi. Lite shopping blev det också och om än aningen tidigt så har vi redan korkat upp glöggen och ätit lussekatter och pepparkakor. Och det var inte utan att lite julfeeling infann sig. /Jenny


Av Jenny och Jon Sjöberg - 1 november 2015 08:00


Ett infall och så hade håret en ny färg. /Jenny

 

Presentation


Vi är Jenny och Jon, ett gift par som bor i en villa i Tibro tillsammans med våra fyra barn: Ian född i september 2012, Isa född i juni 2014, Loe född i mars 2016 och Lin född i januari 2018.

Kontakt: jenjonsjoberg@hotmail.com

Besökare just nu...


Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< November 2015 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se