jennyjon - vår vrå av världen

Alla inlägg under oktober 2015

Av Jenny och Jon Sjöberg - 1 oktober 2015 09:00

När jag var yngre sålde jag julkort och almanackor för att tjäna ihop till några saker jag gärna ville ha. En sprillans ny cykel och en häftig stereo med en cd-växlare som kunde ta tre skivor. Riktigt coola grejer för en yngre tjej då. Nu var jag inte så gammal när den här försäljningen pågick utan fick hjälp. Den största hjälpen fick jag utav farfar som hade ett väldigt brett kontaktnät jämfört med lilla jag då. Det här var en otrolig hjälp att han ställde upp för det här projektet, annars hade det nog aldrig blivit någon större försäljning.
Det här var en försäljning som bara gynnade mig men i skolan var läget annorlunda och från det som vi sålde där hamnade pengarna i klasskassan. Nu minns jag inte så mycket av vad det var vi sålde. Men en sak som vi skulle få släkt och vänner att köpa, ja det blev ju mest de närmsta som drabbades, var Masse Massör - den produkten kommer jag väl ihåg för den dyker upp lite här och var på bland annat loppisar. Det var en träfigur med en stor kula som huvud, ett målat ansikte, och träben med mindre kulor. Denna pryl var tänkt som ett hjälpmedel för att utföra massage. Om det fungerade eller vet jag inte men Masse var i alla fall söt.

Hur föräldrarna hittade Masse vet jag inte, men på den tiden kanske det inte fanns så mycket att välja bland. För det är ju knappast allt som säljer sig självt. När barnen knackat på här för att sälja jultidningar tycker jag också att det varit svårt att hitta något att köpa för att inte bara köpa för köpandets skull. Det är säkert väldigt bra för barnen som säljer att få ett ansvar, hantera och lära sig värdet av pengar så långt det nu är möjligt.Jag vet inte hur attraktiva jultidningar är men däremot kanske kvalitetskontrollerad salami, prisbelönt cheddarost rekommenderad av självaste Gordon Ramsay och belgiska chokladpraliner får det att vattnas i munnen för flera potentiella kunder. Det här kanske är det perfekta försäljningsalternativet för att få in pengar till klasskassan eller fotbollslaget. Nu när det närmar sig jul kanske det passar bättre än någonsin att sälja dessa produkter och Delikatesskungen.se har många nöjda kunder och hela 99% kan tänka sig att sälja igen. Delikatesskungen, som jag även skriver detta inlägg tillsammans med, ordnar extra klirr i kassan och en lyxigare present åt kunden. /Jenny

Presentation


Det är vi som är Jenny och Jon, ett gift par som bor i en villa i Tibro tillsammans med våra fyra barn: Ian 7 år, Isa 5 år, Loe 3 år och Lin 2 år. Följ oss i vår vardag!

Kontakt: jenjonsjoberg@hotmail.com

Vi finns på Youtube

jennyjontube

 

 

Besökare just nu...


Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2015 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se