jennyjon - vår vrå av världen

Alla inlägg under juni 2015

Av Jenny och Jon Sjöberg - 19 juni 2015 17:19

  


Menyn såg ut ungefär som den brukar för oss med självklarheter som sill, färskpotatis och västerbottenpaj på bordet. Till efterrätt blev det dock en glass- och marängtårta med bland annat svenska jordgubbar som var väldigt god.


Av Jenny och Jon Sjöberg - 19 juni 2015 07:00

  


 

Ian · Isa · Nalle
Av Jenny och Jon Sjöberg - 18 juni 2015 18:15


Vi behöver verkligen inte soligt och varmt väder för att åka iväg på något. Halvvarmt är faktiskt bättre, särskilt när Nalle ska med. Och när det är mindre bra väder så kan det vara väldigt lugnt på till exempel Sommarland! Vi hade ju ändå inte tänkt bada för det finns att göra på Sommarland ändå.


     


Ian har tyvärr inte längden inne för flera av attraktionerna, men å andra sidan var hans inträde gratis. Det är för övrigt väldigt smidigt att alla attraktioner ingår i entréavgiften. Det trista vädret gjorde att det var ingen kö alls och flera gånger ville Ian sitta kvar och åka en vända till.


Vi började besöket med att åka tåget som går runt hela parken och bara det var uppskattat av de små. Det krävs ju egentligen inte så mycket, men ändå roligt att få komma ut lite. Vi har ju bara cirka 50 min dit. Vi åt, drack och gjorde lite av varje.


 


Det finns ett Kotteland med massa kul och lekborgen är ju ganska mäktig för kanske både stora och små. Fråga Jon, han var där...


Något annat som var häftigt att se, och som gav viss obehagskänsla var showen Wild Style. Många, många hopp från olika höga höjder blev det, presenterade på såväl roliga som hisnande sätt. Vid ett tillfälle satte två av deltagarna eld på sig själva för att kasta sig utför.En fartfylld show som faktiskt höll Ian bänkad på helspänn och i klippet nedan är det han som sticker ut när vi ska skrika "hoppa". För avslutningsnumret var storslaget då en av showartisterna hoppade från 25 meter ner i poolen som endast var 3 meter djup. Hastigheten hade mätts upp till 90 km/h... Han överlevde. 


Nu lämnar vi Sommarland åt sol, värme och många, många besökare (för idag var det nästan lite synd om personalen men som ändå lika självklart visade upp en mycket gästvänlig sida - oj, så uppmärksammade vi blev!), och kanske att vi tar oss tillbaka mot slutet av säsongen istället. /Jenny


Av Jenny och Jon Sjöberg - 18 juni 2015 17:38

Jorå, chokladpudding var gott... också.


Isa
Av Jenny och Jon Sjöberg - 17 juni 2015 15:33

Här går det åt en hel del smörgåsrån för det är något som barnen äter själva. Ian har ju gjort det länge, men även Isa sitter gärna med rån. Nu har vi köpt smaksatta rån.Men de här får nog bli "vuxenrån" för de smakade väldigt salt och det känns lite onödigt. Ian smakade men var väl inte överförtjust och vi tyckte bäst om de med gräslökssmaken, även om de smakade en hel del salt också. Lite åt chipshållet fast ändå inte.

Av Jenny och Jon Sjöberg - 16 juni 2015 11:51


Jolly Roger kämpade på länge i all möjlig vind, men till slut var det inte mycket kvar av den. Nu sitter istället en annan flagga på plats. Och Prideflaggan passar helt perfekt tycker jag. För att citera mig själv:


Glöm han och hon och hen
- se kärleken!


Det här är ju inte bara en flagga, den står för så mycket mer och just det här valet av flagga kändes självklart här. /Jenny


Av Jenny och Jon Sjöberg - 15 juni 2015 20:10


Ja, det är faktiskt blommande gräslök på bilden.

Presentation


Vi är Jenny och Jon, ett gift par som bor i en villa i Tibro tillsammans med våra fyra barn: Ian född i september 2012, Isa född i juni 2014, Loe född i mars 2016 och Lin född i januari 2018.

Kontakt: jenjonsjoberg@hotmail.com

Besökare just nu...


Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< Juni 2015 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se