jennyjon - vår vrå av världen

Alla inlägg under april 2015

Av Jenny och Jon Sjöberg - 24 april 2015 13:15

 


Vi har testat den här nyheten från Estrella.

Jon väljer att lämna sitt betyg med en bild:


Av Jenny och Jon Sjöberg - 23 april 2015 21:56

Tystnat har äntligen allt barnsnatter...

God natt våra älskade små skatter! ♥


 


(Skön sovstil Isa har va'? Hon är den som brukar sova bäst av de båda. Bara att testa!)

Ian · Isa
Av Jenny och Jon Sjöberg - 23 april 2015 19:46

Ian vill inte sova och är inte trött säger han. Ser väl sömnig ut i alla fall, men lite hockey fick det bli.

Fel lag. Rätt pyjamas.

Ian
Av Jenny och Jon Sjöberg - 23 april 2015 13:42


Idag for vi söder om Hjo för att besöka gården och få uppleva lite lantliv. Ian var mest intresserad av traktorerna, Isa av fikastunden och jag och Jon gillade helheten - familjen på utflykt för att se glada kossors gräspremiär!


  

  


Kosläppet skedde vid tiotiden men det fanns mer på plats att se och göra. Hoppa i hö, titta på traktor, åka släp efter traktor, fika mjölk och bulle samt titta på och även klappa söta kalvar.

Dock är vi lite tveksamma till gårdens skötsel då de verkar sysselsätta sig med någon slags genmutation, för de första kossorna som kom utspringande i hagen såg ut så här... Märkligt.Det här blev en jättemysig förmiddag och det är roligt när gården öppnar upp sig så här för oss storstadsbor. ;) Vi var här ifjol också och blir arrangemanget av nästa år så kommer vi säkert tillbaka då. Det här verkar vara en riktigt mysig gård och grusvägens landskap var väldigt vackert - sol och massa grönska! /Jenny

Av Jenny och Jon Sjöberg - 23 april 2015 13:37

En samling av Fisher-Price-leksaker är påbörjad - de har ju så roliga grejer som vi dessutom tycker är hållbara. Ska samla fler saker! Det gör nog barnen glada också... ;)


Av Jenny och Jon Sjöberg - 22 april 2015 19:30

Det tar emot en hel del att lämna min härliga familj för att åka till jobbet om vardagarna, men det är ett ekonomiskt måste. Sådana här fina dagar känns längtan till semestern och en massa ledig tid tillsammans av desto mer också.

Härligt att det i alla fall är ljust länge om kvällarna nu. Och från det att jag kommer hem så hinner jag faktiskt träffa mina älsklingar en hel del ändå.


 


Efter middagen blev det en vända ner i lekrummet, sen var vi ute en stund i trädgården och Ian ville snurra runt. Så det gjorde vi och det var inte många varv som krävdes för att jag skulle må lite illa. Det bådar ju inte gott inför Liseberg... En kvällspromenad hann vi med också.

I skogen var det alldeles vitt och Ian berättade för mig att det var vitsippor. Vilken tur att man har honom som vet allt. ;) Han visste självklart hur många det var också. Två stycken, för att sedan bli tre och slutligen elva vitsippor.

Ett litet kvällsbad för barnen fixade jag när vi kommit hem, och imorgon får jag faktiskt vara hemma med familjen hela dagen. Hemma borta då eftersom vi ska på kosläpp. /Jon


    

Kosläppet 2012.

Allmänt · Ian · Isa · Nalle
Av Jenny och Jon Sjöberg - 22 april 2015 08:07

Ännu en fin blogbag ska hitta hit!


Presentation


Det är vi som är Jenny och Jon, ett gift par som bor i en villa i Tibro tillsammans med våra fyra barn: Ian 7 år, Isa 5 år, Loe 4 år och Lin 2 år. Följ oss i vår vardag!

Kontakt: jenjonsjoberg@hotmail.com

Vi har bloggat i 10 år!

   

     I år firar  jennyjon 10 år.   
                   
Under snart ett decennium har vi hållit liv i den här bloggen och minst ett blogginlägg per dag har vi publicerat. Och fler ska det bli!

Vi finns på Youtube!

 

          Följ oss på Youtube:
               jennyjontube

 

       

 

 

Besökare just nu...


Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< April 2015 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se